• امروز : شنبه - ۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 April - 2024
کل اخبار 6240اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب

5

شبکه ملی اطلاعات و مسئولیت نجات نسل

  • کد خبر : 5499
  • 17 اسفند 1399 - 13:57
شبکه ملی اطلاعات و مسئولیت نجات نسل
اجرایی شدن طرح شبکه ملی اطلاعات، می‌تواند راه حلی برای برون رفت از این معضل و نجات فرهنگ و نسل آینده باشد.

به گزارش صدای حوزه، کانال «روزنگار» مطلب کوتاهی را پیرامون اهمیت شبکه ملی اطلاعات منتشر کرده است که متن آن را در ادامه می‌خوانید:

فضای مجازی، عرصه‌ای است که هرکس مطابق اعتقادات و اندیشه‌اش از آن بهره می‌جوید. گروهی که دغدغه‌ فرهنگ و اعتقادات ایرانی ـ اسلامی را دارند، تمام همّ‌شان را برای حفظ و صیانت از آن در این فضا به‌کار می‌برند. عده‌ای نیز قصد فروپاشی و نابودی این فرهنگ چند هزار ساله را دارند و در این راه از هر ابزاری استفاده می‌کنند.

فضای مجازی بستری است که آنان به دلیل در دسترس ‌بودن آن برای همگان، به‌ویژه نسل جوان و نوجوان، از آن بیشترین بهره را می‌برند.

لایو یک خانم بلاگر با یک نوجوان ۱۴ ساله در چند ماه گذشته و آهنگ جدید ساسی مانکن، نمونه‌ای از این ابزارها در راه تخریب هویت دینی و فرهنگی نسل جوان ایرانی است.

این در حالی است که استفاده از کودکان و نوجوانان برای هرگونه هرزه‌نگاری، مطابق قوانین بین‌المللی جرم محسوب می‌شود و از طرف دیگر نمایش چنین صحنه‌هایی برای کودکان و نوجوان در تمام جوامع ناپسند است.

در بسیاری از کشورها، محدودیت‌هایی برای عدم نمایش صحنه‌های مستهجن در فضای مجازی اعمال شده است. اما متأسفانه در کشور ما، مراجع قانونی و نهادهای وابسته، هنوز راه حل عملی برای آن ارائه نکرده‌اند.

اجرایی شدن طرح شبکه ملی اطلاعات، می‌تواند راه حلی برای برون رفت از این معضل و نجات فرهنگ و نسل آینده باشد. البته زمینه‌سازی و فرهنگ‌سازی برای پذیرش این طرح، توسط افکار عمومی، گام مقدماتی و رسالتی است که دست‌اندرکاران فرهنگ و رسانه در این مسیر برعهده دارند.

گفتنی است، صدای حوزه در راستای انعکانس صدای طلاب و فضلای حوزه علمیه در نظر دارد یادداشت‌ها و مطالب این عزیزان را در بخش «صدای طلاب» منتشر کند؛ از این‌رو نویسندگان حوزوی و فعالان فضای مجازی می‌توانند مطالب خود را به آی دی adminvoh@ در پیام رسان ایتا ارسال فرمایند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=5499
  • منبع : روزنگار

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.