• امروز : پنج شنبه - ۱۳ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 2 May - 2024
کل اخبار 6243اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید!

8
جامعه ایمانی مشعر، شعار مشترک هیأ‌ت‌های مذهبی در ماه محرم ۱۴۰۰ را اعلام کرد:

“زیر علَمت امن‌ترین جای جهان است”

  • کد خبر : 18203
  • 20 تیر 1400 - 12:16
“زیر علَمت امن‌ترین جای جهان است”
حجت الاسلام علیرضا ربانی‌منش: با استفاده از شعار مشترک در هیئت‌های مذهبی می‌توان در تولیدات، تبلیغات، فضاسازی، محتوای‌ هیأت و غیره جلوه‌ای از وحدت‌ و همدلی جامعه حسینی را نمایش داد.

به گزارش صدای حوزه، جامعه ایمانی مشعر، بنابر فرمایش رهبر انقلاب مبنی بر اینکه شعارها هدف و راه را به انسان نشان داده و مانند علامت‌های مشخص‌کننده مسیر سعادت برای انسان عمل می‌کنند، شعار مشترک هیأ‌ت‌های مذهبی در ماه محرم ۱۴۰۰ را انتخاب کرد.

“زیر علَمت امن‌ترین جای جهان است”، شعار انتخاب‌شده از سوی معاونت راهبردی جامعه ایمانی مشعر است.

حجت الاسلام علیرضا ربانی‌منش معاون راهبردی جامعه ایمانی مشعر در این‌باره گفت که شعار، یک روش برای روشن‌شدن مسیر حرکت است و باید مفاهیم راه و مسیر حرکت در شعار‌ها وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: با استفاده از شعار مشترک در هیئت‌های مذهبی می‌توان در تولیدات، تبلیغات، فضاسازی، محتوای‌ هیأت و غیره جلوه‌ای از وحدت‌ و همدلی جامعه حسینی را نمایش داد.

ربانی‌منش عنوان کرد: در بحث محرم، معیارها و مفاهیمی از جمله توجه به آسیب‌های اجتماعی، خانواده و فرزندآوری، خدمات اجتماعی هیأت‌های مذهبی مدنظر قرار داشته است. در هیاهوی نابسامانی‌های اجتماعی کشور نظیر عدم ازدواج، طلاق، افسردگی و غیره نیز هیأت‌ها حقیقتاً به‌عنوان بهترین ملجأ و پناهگاه برای عموم مردم هستند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=18203
  • منبع : تسنیم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.