• امروز : چهارشنبه - ۱۲ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 1 May - 2024
کل اخبار 6243اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید!

8
شهروندان هشیار باشند؛

ترفند جدید کلاهبرداران سایبری در آستانه انتخابات: اد بزن؛ پول بگیر

  • کد خبر : 11653
  • 19 اردیبهشت 1400 - 16:01
ترفند جدید کلاهبرداران سایبری در آستانه انتخابات: اد بزن؛ پول بگیر
رئیس مرکز پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: کلاهبرداران با ترفند ایجاد اپلیکیشن‌های انتخاباتی در پوشش تبلیغ و ارسال آن در شبکه‌های اجتماعی با تحریک افراد به دانلود و نصب آنها اقدام به کلاهبرداری از کاربران می‌کنند.

به گزارش صدای حوزه، سرهنگ علی‌محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا به ترفند تازه مجرمان‌ سایبری با موضوع انتخابات اشاره و اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات، کلاهبرداران به بهانه‌های مختلف اقدام به کلاهبرداری از هموطنان می‌کنند.

سرهنگ رجبی تصریح کرد: کلاهبرداران با ترفند ایجاد اپلیکیشن‌های انتخاباتی در پوشش تبلیغ و ارسال آن در شبکه‌های اجتماعی گوناگون و تحریک افراد به دانلود و نصب آنها اقدام به کلاهبرداری از کاربران می‌کنند.

 وی گفت: یکی از شگردهای کلاهبرداران سایبری، راه‌اندازی گروه‌هایی در شبکه‌های اجتماعی و دعوت از کاربران برای افزودن مخاطب و جذب فالور است، در این گروه‌ها که با عنوان «اد بزن، پول بگیر» نیز شناخته می‌شوند این طور به کاربران القاء می‌شود که در ازای دعوت تعداد مشخصی کاربر به گروه، مبالغی به حساب آنان واریز می‌شود.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا‌ تاکید کرد: کاربران فضای مجازی و اینترنت از عضویت در گروه های ناشناس و همچنین بازکردن لینک‌های ناشناس یا حتی نصب نرم افزار از منابع غیرمعتبر خودداری کنند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=11653
  • منبع : خبرگزاری فارس

مطالب مرتبط

01بهمن
ضرورت تعیین زمان و موضوع مشخص برای استفاده کودکان از اینترنت
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم‌ سایبری پلیس فتا ناجا عنوان کرد:

ضرورت تعیین زمان و موضوع مشخص برای استفاده کودکان از اینترنت

29مهر
ضرورت پرهیز رسانه های ارزشی از مشارکت ناخواسته در احیاء یک میّت سیاسی
یادداشتی در مورد فعالیت های محمود احمدی نژاد؛

ضرورت پرهیز رسانه های ارزشی از مشارکت ناخواسته در احیاء یک میّت سیاسی

10شهریور
فیشینگ با پیامک جعلی مسدودی سیم‌کارت
هشدار پلیس فتای قم به شهروندان:

فیشینگ با پیامک جعلی مسدودی سیم‌کارت

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.