• امروز : یکشنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 5 May - 2024
کل اخبار 6245اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید!

7
آیت‌الله مؤمن:

عدم شرکت در انتخابات زمینه را برای انتخاب غیراصلح فراهم می کند

  • کد خبر : 15850
  • 27 خرداد 1400 - 9:55
عدم شرکت در انتخابات زمینه را برای انتخاب غیراصلح فراهم می کند
اگر نابسامانی، ناکارآمدی و ضعف مدیریت وجود دارد، باید آن را با شرکت پرشور و تأثیرگذار در انتخابات و انتخاب درست و اصلح جبران کنیم نه با عدم انتخاب.

به گزارش صدای حوزه، آیت‌الله احمد مؤمن، نامزد منتخب شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در انتخابات میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری، از نقش و اهمیت مجلس خبرگان به مثابه هیئت اندیشه‌ورز نظام اسلامی سخن گفته است که مشروح آن را در زیر می‌خوانیم:

دلیل اساسی و انگیزه عمده شما برای ورود به عرصه انتخابات خبرگان رهبری چیست؟

انتخابات یکی از شاخص‌های بارز نظام جمهوری اسلامی است. الحمدلله ایران اسلامی از معدود کشورهایی است که در آن انتخابات متعددی انجام شده و انتخابات  یکی از میدان‌های مهم همبستگی ملت ایران است به همین جهت حضرت امام خمینی قدس سره الشریف و مقام معظم رهبری مدظله العالی شرکت در انتخابات را امری خطیر، سرنوشت‌ساز و بسیار مهم عنوان نموده‌اند.

هدف بنده از شرکت در انتخابات پاسخ به دعوت عمومی مقام معظم رهبری و علماء اعلام از اشخاص واجد شرائط بوده که انشاءالله این شرکت و حضور سبب نصرت دین و دفاع از جبهه انقلاب و تحکیم پایه‌های نظام اسلامی و ادای وظیفه  در قبال حقی که امام راحل و شهدا عزیز بر گردن ما دارند میباشد.

به نظر شما مجلس خبرگان رهبری در هندسه معرفتی و منظومه سیاسی امام(ره) و مقام معظم رهبری چه جایگاهی دارد و آیا حضور خبرگان ملت در عرصه سیاسی و جامعه مدنی کم‌رنگ و بی‌تاثیر نشده است؟

از فرمایشات حضرت امام خمینی قدس سره الشریف و مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای مدظله‌العالی استفاده می‌شود که مجلس خبرگان رهبری ضامن بقا و استمرار نظام اسلامی در خطیرترین لحظات، محل امید ملت و دوستداران انقلاب اسلامی می‌باشد و همچنین مورد بغض و طمع دشمنان و بدخواهان ایران اسلامی‌ست و بر اساس اصل پنجم قانون اساسی در زمان غیبت حضرت ولی‌عصر عجل الله تعالی‌فرجه‌الشریف ولایت امر در جمهوری اسلامی ایران بر عهده‌ فقیه عادل و باتقوا، آگاه به زمان، شجاع، مدیر و مدبر است

مجلس خبرگان رهبری از نهادهای مهم و حساس نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که وظیفه اصلی  آن؛ شناسایی، انتخاب و نظارت بر رهبری است. از این رو انتخابات مجلس خبرگان بسیار مهم بوده و با توجه به وظائف و اختیارات مذکور در اصل ۱۱۰  قانون اساسی برای رهبری معظم انقلاب اهمیت انتخابات خبرگان و انتخاب خبرگان در تعیین رهبر روشن‌تر می‌شود و در واقع مهم‌ترین وظیفه‌ مجلس خبرگان رهبری تعیین رهبری شایسته برای اداره‌ نظام جمهوری اسلامی ایران است. در اصل ۱۱۱  قانون اساسی به این نکته اشاره شده است که در صورت نیاز به رهبر، خبرگان موظفند در اسرع وقت نسبت به تعیین و معرفی رهبری شایسته اقدام نمایند.

بعد از رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی قدس سره‌الشریف، خبرگان رهبری در زمانی کوتاه به وظیفه‌ خود عمل نمودند و یکی از پرورش یافتگان مکتب آن امام و فرزندان معنوی امام راحل را برای رهبری انقلاب انتخاب نمودند و با این انتخاب توانستند دل‌های نگران مومنین و آزادگان جهان را آرامش بخشیده و موجب یاس و ناامیدی کفار و منافقین و سردمداران آنان گردند و انشاء الله ایشان پرچم این انقلاب  با صلابت را در دستان حضرت ولی عصر(عج) قرار می‌دهند .

پیرامون نظریه ولایت فقیه و جایگاه آن در جامعه، آراء و تفاسیر گوناگونی بیان شده که بیشتر مربوط به دوره‌هائی است که حاکم ممالک اسلامی از فقها نبوده‌اند، حال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و حاکمیت ولی فقیه به نظر شما کدام نظر و تفسیر صحیح و مطابق با واقع است؟

 الحمدلله بنده بیش از هفت سال در درس خارج فقه «ولایه الامر و الحکومه الاسلامیه» و ولایت فقیه که توسط مرحوم والد عزیزم، حضرت آیه‌الله مومن قمی، بیان می‌شد توفیق حضور داشته و با مبانی و ادله بحث ولایت فقیه به خوبی آشنا شدم. ایشان نیز مانند حضرت امام خمینی قدس سره قائل به «ولایت مطلقه فقیه» بودند و کتابی نیز در موضوع ولایت مطلقه فقیه با نام «الولایه الالهیه او الحکومه الاسلامیه» در سه جلد به چاپ رسیده که حاصل تدریس درس خارج ایشان در آن موضوع است و ایشان با استدلال قوی، موضوع ولایت مطلقه فقیه را به خوبی بیان نمودند و بحمدالله بنده  با شرکت در درس ایشان با ادله و  مباحث فقهی  ولایت مطلقه فقیه آشنا شده و به صورت تحقیقی و استدلالی آن را پذیرفته‌ام و با توجه به امور مهمه‌ای که در حاکمیت اتفاق می افتد و در بزنگاه های خاص نقش تعیین کننده این نظریه حتی بر دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب پوشیده نیست و همه ایشان اذعان دارند که شکست‌های پی در پی استکبار در عرصه‌های مختلف داخلی و بین‌المللی فقط به خاطر وجود ولی فقیهی آگاه عادل شجاع و .. است که این نشان دهنده نظر ثاقب ولایت مطلقه فقیه است.

به نظر شما مهم‌ترین مطالبه رهبر معظم انقلاب به عنوان سکاندار انقلاب اسلامی از خبرگان ملت چیست؟

رهبر معظم انقلاب چند سال قبل خطاب به اعضای مجلس خبرگان رهبری فرمودند: «مجلس خبرگان رهبری باید یک هیئت اندیشه‌ورز تشکیل دهد که دارای نگاه کلان و راهبردی و عمیق باشد و به بررسی چگونگی حرکت انقلاب اسلامی در ۳۸ سال گذشته بپردازد بدین معنا که آیا به انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی به سمت اهداف اصلی خود حرکت کرده است یا خیر؟ به پیشرفت‌ها یا توقف‌ها توجه کنند و احیاناً اگر پسرفت‌هایی نیز در مسیر بوده است آنها را بررسی نموده و بر اساس جمع بندی خود از دستگاه‌های مختلف مطالبه‌گری نماید.» با عنایت به این مطالبه رهبر معظم انقلاب مشخص می‌شود که مجلس خبرگان رهبری علاوه بر وظیفه خطیر معرفی، انتخاب و مراقبت بر امورات رهبری انقلاب اسلامی،  بر حرکت کلی انقلاب اسلامی نیز لازم است اشراف داشته باشد و بر اساس جمع‌بندی های خود در این امر محول شده به ایشان، از دستگاه‌ها  و نهادهای مختلف نظام جمهوری اسلامی ایران  مطالبه‌گری نمایند. مطلب دیگری که رهبری معظم انقلاب از اعضای خبرگان رهبری مطالبه نمودند این بود که هر چه نظام اسلامی گسترش پیدا کند و جلو برود، با مسائل جدید داخلی و بین‌المللی مواجه خواهد شد، با چالش‌های جدید مواجه خواهد شد، با وضعیّت‌های جدید مواجه خواهد شد و این او را نیازمند می‌کند به اینکه عقبه‌ فکریِ تغذیه‌کننده‌ نظام هم گسترش پیدا کند. آن عقبه‌ فکری‌ای که نظام را دارد جلو می‌برد و تغذیه می‌کند و از انحرافش جلوگیری می‌کند، باید تقویت بشود، البتّه این کار(پیدا کردن مفاهیم جدید و بحث‌ کردن درباره‌ این‌ها) کار همه کس نیست؛ فضلا و متفکّرینی بایستی دنبال این کار بروند که با مبانی اسلامی کاملاً آشنا باشند، قرآن را با دقّت مطالعه کرده باشند و تلاوت کرده باشند، تدبّر کرده باشند و از جمود و تحجّر فکری دور باشند و باید انسان‌های متفکّر، شخصیّت‌های برجسته وارد کار بشوند.

با توجه به وضعیت وخیم اقتصادی مردم و هجمه رسانه‌ای استکبار علیه جمهوری اسلامی انتخابات پیش رو را چطور ارزیابی می‌کنید؟

 باید توجه داشت که اگر نابسامانی و ناکارآمدی و ضعف مدیریت وجود دارد باید آن را با شرکت پرشور و تاثیرگذار در انتخابات و انتخاب درست و اصلح جبران کنیم نه با عدم انتخاب و در واقع عدم شرکت در انتخابات نوعی کمک به انتخاب افراد ناکارآمد و غیراصلح است. هر چند وضعیت اقتصادی نابسامانی داریم و اقشار مختلفی از مردم تحت فشارهای گوناگون اقتصادی هستند و بعضی از این فشارها و نابسامانی‌ها حاصل فشار و تحریم دشمنان است ولی قسمت عمده‌ای از آن ناشی از ضعف مدیریت بعضی کارگزاران کلان و خرد است و انشاءالله مردم با انتخاب صحیح خود، فردی را که دارای برنامه و سوابق مثبت بوده و توسط افراد دلسوز و مورد وثوق معرفی شده‌اند را انتخاب نموده تا به این نابسامانی‌های اقتصادی پایان دهند. همان‌گونه که می‌دانید انتخابات از مصادیق ان تنصرالله ینصرکم است یعنی اگر خداوند را یاری کنید و اگر با شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران را یاری کنید آن وقت خداوند شما را یاری و نصرت می‌کند و وقتی انتخابات همگانی شود کشورمان و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بیمه می‌شود.

سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی در بخشی از وصیتنامه خود آورده‌اند: «امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است، بدانید جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند و اگر دشمن این حرم را از بین برد حرمی باقی نمی‌ماند» و واضح است که یکی از راه‌های حفظ این حرم شرکت پرشور در انتخابات است که علی‌رغم تمام مشکلات و کارشکنی‌های دشمنان داخلی و خارجی به لطف الهی و ضمانت و آبیاری خون شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی از جمله سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی به راه خود ادامه می‌دهد و در واقع خون شهدا ضامن ادامه‌ این راه و انقلاب است و امیدواریم بتوانیم قدردان خون شهدای عزیز و زحمات ایثارگران و جانبازان عزیز و خانواده شهدا و این عزیزان باشیم و خداوند متعال را سپاسگزاریم که در نظام مقدسی زندگی می‌کنیم که بر اساس ولایت مطلقه فقیه پایه‌گذاری شده است و بنیانگذار آن حضرت امام خمینی رحمت الله علیه می‌باشد و بعد از رحلت ایشان پرچم انقلاب در دستان با کفایت رهبر حکیم و فرزانه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مد ظله‌العالی قرار گرفته است و انشاالله به لطف الهی ایشان این پرچم را در دستان حضرت حجت بن الحسن المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف قرار می‌دهند.

 در پایان خداوند متعال را شاکریم که در عصر انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران زندگی می‌کنیم انقلابی که علی‌رغم تمام مشکلات و کارشکنی‌های دشمنان داخلی و خارجی به لطف الهی و ضمانت و آبیاری خون شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی به راه خود ادامه می‌دهد و در واقع خون شهدا ضامن ادامه‌ این راه و انقلاب است و امیدواریم بتوانیم قدردان خون شهدای عزیز و زحمات ایثارگران و جانبازان عزیز و خانواده شهدا و این عزیزان باشیم.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=15850
  • منبع : تسنیم

مطالب مرتبط

12اسفند
پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم
به مناسبت حضور پرشور مردم در انتخابات منتشر شد؛

پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم

12اسفند
آرای فداکار؛ دستاورد انتخابات
حجت الاسلام محسن مهدیان طی یادداشتی بررسی کرد؛

آرای فداکار؛ دستاورد انتخابات

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.