• امروز : چهارشنبه - ۱۲ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 1 May - 2024
کل اخبار 6243اخبار امروز 1

صدای حوزه امروز

اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید!

6

چندتوصیه برای کسانی که می‌خواهند در بورس آماتور نباشند

  • کد خبر : 9677
  • 28 فروردین 1400 - 12:55
چندتوصیه برای کسانی که می‌خواهند در بورس آماتور نباشند
آشنا نبودن به قواعد بازارهای مالی، رفتار هیجانی، نداشتن سواد اقتصادی و مالی و انجام معامله بدون داشتن تحلیل منطقی نقش بسزایی در این فضا دارد.
یکی از دغدغه‌های اصلی این روزهای مردم علاوه بر حفظ سرمایه، این است که بتوانند منابع درآمدی جدیدی ایجاد کنند. در این بین بازار بورس با جذابیت بالایی که دارد یکی از مقاصد پول آنهاست اما شاهدیم که بسیاری پس از یک دوره کوتاه حضور در آن، با یک زیان بالا برای همیشه از آن خارج می شوند. اما مشکل کار از کجاست؟
 
برخلاف طلا و دلار، بازارهای مالی و بورس رشد چشمگیر و خیره کننده‌ای داشت. زمزمه سود بالای ۱۰۰ درصد در بسیاری از سهم‌های بورس، باعث ورود نقدینگی … هزار میلیارد تومانی به این حوزه شد.

ورود این حجم عظیم سرمایه به بورس در کنار مزایای خود، معایب و خطراتی هم می تواند داشته باشد. آشنا نبودن به قواعد بازارهای مالی، رفتار هیجانی، نداشتن سواد اقتصادی و مالی و انجام معامله بدون داشتن تحلیل منطقی نقش بسزایی در این فضا دارد.

به طور کلی برای کاهش آسیب‌پذیری در بورس و بازارهای مالی ۲ راهکار کلی وجود دارد:

۱- قرار دادن پول در صندوق‌های سرمایه‌گذاری
۲- آموزش بورس و بازارهای مالی

به صورت معمول صندوق‌های سرمایه‌گذاری ریسک کمتری دارند. چراکه در این صندوق‌ها کارشناسان بازار سرمایه با دانش و شناختی که دارند اقدام به سرمایه‌گذاری‌هایی می‌کنند که ریسک کمتر و احتمال سودآوری بهتری دارند.

اما به عنوان اولین نکته در بازار سرمایه اینکه براساس هیجانات بازار خرید و فروش نکنید. چراکه بسیاری از اتفاقاتی که در بازار می‌افتد تنها شوک روانی یک اتفاق غیراقتصادی است و اثر اقتصادی ندارد. تنها به دلیل عرضه بالای سهام توسط سهامداران کم‌تجربه، قیمت ها کاهش می‌یابند و این هیجان تشدید می‌شود. در وضعیت جدید با انجام معامله تنها گروه هایی که سود می‌کنند کارگزاری ها و سهامداران حقوقی سهم می‌باشند. چراکه به ازای هر خرید ۲ درصد از سرمایه شما به عنوان کارمزد و مالیات به حساب کارگزاری‌ها و دولت واریز می‌شود و خریدارن حقوقی با خرید به موقع در کمترین قیمت سهم، استفاده لازم از آن را می‌نمایند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=9677
  • منبع : article.tebyan.net

مطالب مرتبط

31فروردین
انتشار صورت مالی ۳۱۳ شرکت دولتی در سامانه کدال
06فروردین
بلایی که دولت “تدبیر و امید”بر سر بورس آورد!
به بهانه حال خراب این روزهای بازار سرمایه؛

بلایی که دولت “تدبیر و امید”بر سر بورس آورد!

29اسفند
رشد ۲۲ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز معاملاتی ۱۴۰۰

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.