• امروز : پنج شنبه - ۱۳ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 2 May - 2024
کل اخبار 6243اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید!

7
یادداشت؛

نگرانی استعمارگران از شکل‌گیری قطب جدید در آسیا

  • کد خبر : 8537
  • 15 فروردین 1400 - 20:57
نگرانی استعمارگران از شکل‌گیری قطب جدید در آسیا
آمریکایی‌ها می‌دانند شکل‌گیری یک قطب جدید قطعا سبب کاهش نفوذ دلار و کاهش نفوذ ايالات متحده آمریکا در منطقه و افزایش توانمندی کشورهای رقیب آمریکا می‌شود، بنابراین موضوع از این جهت بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش صدای حوزه، بعد از رسانه‌ای شدن و قطعی شدن موضوع انعقاد تفاهم نامه بین دو کشور ایران و چین بر مبنای گسترش فعالیت‌های تجاری و اقتصادی، شاهد عملیات روانی مختلف و هدفمندی از سوی کشورها و گروه‌های مختلف سیاسی بر ضد سند جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی و چین هستیم، مخالفت‌هایی که نه تنها موضوع تازه‌ای نیست، بلکه در سنگ اندازی در مسیر رشد و توسعه اقتصاد ایران در طی دهه‌های گذشته بارها و بارها به وقوع پیوسته است.

این در حالی است که اکثریت قریب به اتفاق نظریه‌پردازان و تحلیلگران معتقد هستند که پیش از سال ۲۰۲۸ یعنی کمتر از هفت سال دیگر قدرت از غرب به شرق جهان منتقل می‌شود، لذا جمهوری اسلامی ایران در مسیر معقولی باید به سمت فعالیت و تجارت اقتصادی با کشورهایی برود که آینده اقتصاد جهان در دستان آنهاست. این مساله نه تنها در باب بخش‌های اقتصادی فرافکنی می‌شود، بلکه در مسائل دیگری مثل این دروغ و یاوه‌گویی که جمهوری اسلامی ایران به سیاست نه شرقی نه غربی خود پشت پا زده مطرح می‌شود و دشمنان نظام درباره آن غوغا راه انداخته‌اند در صورتی که سیاست نه شرقی نه غربی به معنای زیر بار نرفتن هر گونه سلطه‌ای اعم از مارکسیسم، سوسیالیسم و کمونیسم است، یعنی ما به هیچ وجه زیر سلطه تفکر بلوک غرب لیبرالیسم و سرمایه‌داری و تفکرات دیگر غیر از استقلال‌طلبی و تامین منافع ملی نمی‌رویم، بنابراین در حال حاضر بحث شرق و غرب، مطرح نیست، بلکه بحث بر سر همکاری‌های جامع بین ایران با سایر کشورها از جمله کشورهای آسیایی است که چین هم یکی از کشورهایی به شمار می‌رود که در شرق آسیا در اقتصاد ایران می‌تواند نقش خوبی را ایفا کند.

تلاش دشمنان جمهوری اسلامی برای جلوگیری شکل‌گیری اتحاد و پیمان بلوک شرق

نکته بعدی این است که برای جلوگیری از شکل‌گیری یک بلوک قدرتمند متشکل از چین، ایران، روسیه و برخی از کشورهای جنوب شرقی آسیا و اتحادیه شانگهای، دشمنان جمهوری اسلامی ایران تلاش می‌کنند، مانع از شکل‌گیری اتحاد و پیمان بلوک شرق شوند، بنابراین فرافکنی ها و کذب گویی هایی که درباره تفاهم نامه بین ایران و چین مطرح می‌کنند با هدف عدم تحقق هر گونه رشد و توسعه ای در اقتصاد کشور عنوان و برجسته و رسانه‌ای می‌شود.

آنچه درباره سند جامع همکاری ایران و چین می‌توان به صورت واقع بینانه بیان کرد این است که این تفاهم نامه در واقع نقشه راه است، نقشه راه اقتصادی برای دو کشور تا در زمینه‌های مختلف اقتصادی با یکدیگر برای ٢۵ سال آینده مشارکت داشته باشند، همانگونه که ما با ژاپن تفاهم نامه‌هایی را در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی، صنعتی، حتی همکاری‌های دفاعی امضاء می‌کنیم با چین هم توافق نامه‌ای به امضاء رساندیم، همانگونه که خود آمریکا و اروپا با چین تبادلات تجاری و قراردادهای بزرگ اقتصادی دارند آیا این قراردادها به منزله فروختن کشورها به چین محسوب می‌شود؟!

ایران پیش از این قراردادهای متعددی در زمینه صنعت خودروسازی با فرانسه داشته است، مثلا در حوزه انرژی اتمی قراردادهایی با روس ها و در سایر موضوعات نیز با کشورهای دیگر قراردادها و تفاهم نامه‌هایی داشتیم، آیا حمله به جمهوری اسلامی ایران برای امضای قرارداد با چین به غیر از جوسازی و تحریک افکار عمومی بر ضد مسوولین از سوی دشمن نیست، در حالی که امضای تفاهم نامه و قرارداد اقتصادی در همه کشورهای دنیا امر معمولی است؟

نگرانی آمریکا از تفاهم‌نامه ایران و چین

جو بایدن در جمع خبرنگاران به صراحت اعلام کرد، همکاری و مشارکت میان ایران و چین سال‌ها است موجب نگرانی ایالات متحده آمریکا شده است، لذا تفاهم نامه ایران و چین ربطی به استعماری بودن قرار داد یا فروش کیش و قشم یا موضوعات دیگری که دشمنان در این باره مطرح می‌کنند ندارد، بلکه غربی‌ها و آمریکایی‌ها می‌دانند شکل‌گیری یک قطب جدید قطعا سبب کاهش نفوذ دلار و کاهش نفوذ ایالات متحده آمریکا در منطقه و افزایش توانمندی کشورهای رقیب آمریکا می‌شود، بنابراین موضوع از این جهت بسیار حائز اهمیت است.

لذا به این دلیل مسئله توافق بین ایران و چین مورد انتقاد امریکایی‌ها است که البته امریکایی‌ها این موضوع را از طریق بازوهای رسانه‌ای خودشان از طریق voa و bbc فارسی، ایران اینترنشنال یا سایر شبکه‌های خود با تهییج افکار عمومی مبنی بر فروش ایران و خیانت به مردم اینگونه بیان می‌کنند تا از طریق ایجاد نارضایتی در مردم اهداف خود را در عدم تحقق توسعه اقتصاد ایران و افزایش همکاری‌های منطقه‌ای به پیش ببرند.

حسن عابدینی؛ تحلیلگر مسائل بین الملل

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=8537
  • نویسنده : حسن عابدینی
  • منبع : اسلام تایمز

مطالب مرتبط

02مهر
غیرت انقلابی ایرانی ها در برابر چشمان معاندان
خروش مردم ایران علیه اغتشاشگران؛

غیرت انقلابی ایرانی ها در برابر چشمان معاندان

01خرداد
تلاش بی‌مانند ایران برای اتحاد مسلمین ستودنی است
امام جمعه شهر دهلی هندوستان در قم؛

تلاش بی‌مانند ایران برای اتحاد مسلمین ستودنی است

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.