• امروز : چهارشنبه - ۱۲ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 1 May - 2024
کل اخبار 6243اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید!

11
تهدید و فرصت در فضای مجازی؛

بازی های رایانه ای، سلاح جدید و مدرن آمریکا در جنگ های تبلیغاتی

  • کد خبر : 19743
  • 02 مرداد 1400 - 12:24
بازی های رایانه ای، سلاح جدید و مدرن آمریکا در جنگ های تبلیغاتی
بازی های رایانه ای را می توان سلاحی برای جنگ های تبلیغاتی ایالات متحده آمریکا دانست. ارتش آمریکا به صورت مستقیم و غیرمستقیم از ساخت این بازی ها حمایت می کند.

به گزارش صدای حوزه، امروزه رسانه نوظهور بازی های رایانه ای با توانمندی و ویژگی های خاص خود، به عنوان ابزار نوین دشمنان برای عملیات روانی و قدرت نرم تبدیل شده اند و در واقع برخی از بازی های رایانه ای تنها مبحث جنگ نرم را دنبال می کنند. سان تزو در کتاب هنر جنگ در اهمیت این جنگ می گوید: مهمترین کار این است که شما در یک نبرد بدون جنگ، پیروزی را به دست بیاورید. در این باره می توان گفت چیزی که او مدنظر قرار داده است، همان عملیات روانی و جنگ نرم از طریق بازی های رایانه ای است. از طریق این بازی ها به راهبردهای رقیب و روحیه او حمله می شود.

القای خشونت

بازی های رایانه ای به ویژه به دلیل برخورداری از فناوری و برنامه نویسی پیشرفته و همچنین ایجاد ارتباط نزدیک تر بازیگر از طریق سخت افزارهای جانبی پیشرفته، به راحتی خشونت را به مخاطبان خود القا می کنند و غیر از معدودی از آنها که از محتوای ورزشی یا آموزشی برخوردارند، بقیه خشونت را زمینه ای هیجان انگیز و مهمتر از آن عاملی برای فروش بیشتر قرار داده اند. به طور کلی محتوای طبقه بندی شده و تفکیک شده ابعاد و مولفه های تاثیر بازی های رایانه ای بر امنیت داخلی را می توان در این موضوعات به شرح زیر توصیف کرد:

خشونت

نمایش خشونت یعنی نمایش رفتاری که برای آسیب رساندن به دیگر از کسی سر می زند و دامنه آن از تخریب اموال و دارایی و آسیب رساندن، نابود کردن، از کار انداختن غیرجاندار گسترده است.

استفاده از تنباکو و مواد مخدر

مشاهده مصرف تنباکو و یا مواد مخدر در بازی ها می تواند تابوی درونی اجتماعی مصرف نکردن آنها را برای مخاطب بشکند.

محرک های جنسی

تنوع جنسی، روابط جنسی خارج از هنجارهای اجتماعی در بازی ها می تواند منجر به آسیب های روحی و جسمی مرتبط با نیاز جنسی مخاطب و موقعیت اجتماعی او گردد.

ترس

ترس نوعی احساس درونی مبنی بر عدم امنیت و نیز بی اعتمادی به فضای موجود است. این احساس درونی می تواند در سنین مختلف منجر به آسیب هایی نظیر استرس های مزمن، لکنت زبان در کودکی و بیماری های قلبی و تنفسی و همچنین حس بدبینی و رفتارهای محافظه کارانه در محیط اجتماعی گردد.

نقش ارزش های دینی

نقش ارزش های دینی منطبق با اصول اسلامی در نظر گرفته خواهد شد. مولفه های مهم آن در بازی های رایانه ای عبارت است از: نقض اصول اساسی یا باورهای دینی (چگونگی نمایش بهشت و جهنم)، توهین به اماکن مقدس (توهین به مسجد و کلیسا)، نقض هنجارهای اجتماعی(استفاده از کلمات رکیک و رفتارهای ناشایستی که منجر به هنجارشکنی اجتماعی می شود، از آسیب های اجتماعی است که کودکان و نوجوانان در بازی ها با آن برخورد می کنند)

ناامیدی

معیار ناامیدی در بازی ها مرتبط با احساسی است که بازیکن برخلاف میل خود مجبور است عملی را انجام دهد یا ندهد. این اتفاق باعث ایجاد نوعی عذاب وجدان و احساس گناه در او می شود.

بازی های رایانه ای؛ ابزار تبلیغاتی ارتش ایالات متحده آمریکا

بازی های رایانه ای را تنها نباید پدیده ای برای سرگرمی کودکان و نوجوانان دانست، بلکه این بازی ها به ابزار تبلیغاتی مهمی در دست نظام های سیاسی استکباری تبدیل شده اند که در واقع اهداف سیاسی، فرهنگ و نظامی خود را برای دستیابی به سلطه جهانی و تشکیل امپراتوری صهیونیستی خود دنبال می کنند. بر اساس گزارش نشریه بین المللی «مطالعات بازی» پنتاگون و ارتش آمریکا به طور مستقیم و غیرمستقیم در تولید و توزیع بازی های رایانه ای جنگی و نظامی دخالت دارند. آنان ماهرترین برنامه نویس را جذب کرده و تواناترین موتورهای بازی را خریده اند و در مواقعی که نتوانند به شکل دلخواه بازی های رایانه ای مورد نظر را تولید کنند، سایر سازندگان بازی های رایانه ای را به این کار دعوت می کنند.

در نهایت باید گفت بازی های رایانه ای، امروزه به عنوان سلاحی برنده در جنگ های ترکیبی شناختی ایالات متحده آمریکا  شناخته شده و نظام سلطه که تأثیرات مخرب فرهنگ خود را به طور عمده از طریق نفی هویت بومی و مذهبی استوار ساخته با بکارگیری بازی های رایانه ای تلاش می کند کاربران فضای مجازی را تبدیل به سربازان فرهنگی، پیاده نظام و مبلغات مذهبی خود در کشورهای اسلامی نموده تا به اهداف شوم خود در تشکیل امپراطوری صهیونیستی خود دست یابند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=19743
  • منبع : تسنیم

مطالب مرتبط

29اردیبهشت
ایران مقابل آمریکا پیروز شده است
اعتراف جالب مشاور ترامپ پس از 41 سال؛

ایران مقابل آمریکا پیروز شده است

19اردیبهشت
حرکت بایدن در مسیر سیاست تجاری یکجانبه‌گرای ترامپ
گزارش اندیشکده‌ آمریکایی از عملکرد دولت بایدن در حوزه تجارت؛

حرکت بایدن در مسیر سیاست تجاری یکجانبه‌گرای ترامپ

14اردیبهشت
طالب‌زاده با “افق نو” دنبال فروپاشی اسرائیل در سطح جهانی بود
دیپلمات سابق و دبیر کنفرانس بین المللی افق نو:

طالب‌زاده با “افق نو” دنبال فروپاشی اسرائیل در سطح جهانی بود

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.