• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024
کل اخبار 6240اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب

5
نکاتی چند درباره سواد رسانه ای:

چگونه گرفتار اعتیاد رسانه‌ای نشویم؟ +فیلم

  • کد خبر : 24650
  • 19 شهریور 1400 - 12:24
چگونه گرفتار اعتیاد رسانه‌ای نشویم؟ +فیلم
در فضای مجازی هیچ‌گاه شب نمی‌شود. همیشه همه خدمات تفریحی، ورزشی و گردشگری در فضای مجازی در دسترس است و تعطیل شدنی نیست. اگر برای استفاده از رسانه‌ها در این دنیای بی‌زمان، برنامه‌ریزی نداشته باشید خیلی زود غرق می‌شوید و به زندگی‌تان آسیب می‌زنید.

به گزارش صدای حوزه، چرایی و چگونگی اعتیاد رسانه ای نسل امروز نیاز به بررسی و واکاوی تفصیلی دارد که در نوشتار و ویدیوی ذیل آن به بررسی کوتاهی از این مساله خواهیم پرداخت:

در فضای مجازی هیچ‌گاه شب نمی‌شود. همیشه همه خدمات تفریحی، ورزشی و گردشگری در فضای مجازی در دسترس است و تعطیل شدنی نیست. اگر برای استفاده از رسانه‌ها در این دنیای بی‌زمان، برنامه‌ریزی نداشته باشید خیلی زود غرق می‌شوید و به زندگی‌تان آسیب می‌زنید. این چهار توصیه می‌تواند شما را از آسیب‌های اعتیاد رسانه‌ای مصون نگه دارد. 

اولین نکته حفظ و صیانت از کودکان است. به دلیل اینکه کودکان نمی‌توانند برای وقتشان برنامه‌ریزی داشته باشند. حواستان باشد قبل از اینکه برنامه زمانی مشخصی برای استفاده از رسانه‌ها تعیین کنید بچه‌ها را با تلویزیون و بازی‌های دیجیتال تنها نگذارید.

دومین توصیه اختصاص زمان مناسب است. برای اینکه استفاده از رسانه‌ها مانع استراحت، ورزش، بازی‌های گروهی و برنامه‌های خانوادگی بچه‌ها نشود باید متناسب سن فرزندانتان، محدودیت زمانی مشخص کنید. 

برنامه‌ریزی گروهی دیگر توصیه ما به شماست. اگر می‌خواهید برنامه‌ریزی‌تان برای استفاده از رسانه‌ها اجرایی شود باید بچه‌ها را در این برنامه‌ریزی شریک کنید و با همفکری آن‌ها برنامه‌ریزی کنید. می‌توانید یک گفت‌وگوی شاد دسته‌جمعی با موضوع برنامه‌ریزی انجام دهید. 

آخرین نکته، خودکنترلی است. زمانی که بچه‌ها بزرگ می‌شوند باید یاد بگیرند بدون کمک بزرگ‌ترها قوانین و مقررات را رعایت کنند. البته برای رسیدن به این خودکنترلی حمایت و همراهی والدین بسیار مؤثر است.

در ادامه این ویدئو را ببینید:

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=24650
  • منبع : farsnews.ir

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.