• امروز : جمعه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 3 May - 2024
کل اخبار 6244اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید!

4

معرفی کتاب «فراتر از امر بشری»

  • کد خبر : 16726
  • 07 تیر 1400 - 13:45
معرفی کتاب «فراتر از امر بشری»
در این اثر، مباحثی مانند «مبانی و دیدگاه‌های دین‌شناختی سروش»، «نقد مجتهدشبستری به قرائت رسمی از دین و دیدگاه‌های او دربارۀ انقلاب و جمهوری اسلامی ایران» ارائه شده و مورد نقد قرار گرفته است.

به گزارش صدای حوزه، کتاب «فراتر از امر بشری» جدیدترین اثر پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در روزهای پایانی خرداد ۱۴۰۰ روانه بازار نشر و کتاب خواهد شد.

این کتاب که انتقاداتی بر دیدگاه‌های عبدالکریم سروش و مجتهد شبستری پیرامون وحی مطرح می‌کند، توسط عبدالحسین خسروپناه نگاشته شده است.

در بخشی از مقدمه این کتاب می‌خوانیم: «ما در این اثر، به تبیین و نقد دیدگاه وحی‌شناسانۀ عبدالکریم سروش و محمد مجتهد شبستری پرداخته و تلاش کرده‌ایم آنچه غرض اصلی ایشان از طرح دیدگاه وحی‌شناسانه است، در تبیین و نقد دیدگاه‌های آنان، مدنظر قرار گیرد. ازاین‌رو، در این اثر، مباحثی مانند «مبانی و دیدگاه‌های دین‌شناختی سروش»، «نقد مجتهدشبستری به قرائت رسمی از دین و دیدگاه‌های او دربارۀ انقلاب و جمهوری اسلامی ایران» ــ که به ظاهر ارتباط مستقیم با وحی‌شناسی ندارند ــ ارائه شده و مورد نقد قرار گرفته است. به عبارت دقیق‌تر، وحی‌شناسی رویکرد‌های مختلفی دارد که عبارتند از: رویکرد مبناشناختی، رویکرد پدیدارشناختی و رویکرد کارکردشناختی. وحی‌شناسی در رویکرد مبناشناختی به مبانی دین‌شناختی، معرفت‌شناختی، زبان‌شناختی و هرمنوتیکی وحی می‌پردازد و در رویکرد پدیدارشناختی به ماهیت وحی و ارکان هویت آن اشاره دارد و در رویکرد کارکردشناختی به آثار فقهی، سیاسی و اجتماعی وحی نظر می‌کند. از آنجا که این دو نویسنده، هر سه وجه را در نظر داشته‌اند، ما نیز در هر سه موضوع وارد شده‌ایم. اما در میان مباحث، آنچه بیشتر غلبه دارد، نقدِ دیدگاه عبدالکریم سروش دربارۀ «پدیدارشناسی وحی» و نظرگاه محمد مجتهدشبستری دربارۀ «هرمنوتیک وحی» است.»

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=16726
  • منبع : خبرگزاری دانشجو

مطالب مرتبط

21آذر
این چه علمیست که فقط در دفاع از اغتشاشگران کارایی دارد؟!
واکنش حجت السلام والمسلمین خسروپناه به ادعای جاهلانه برخی مدعیان فقه و فلسفه؛

این چه علمیست که فقط در دفاع از اغتشاشگران کارایی دارد؟!

26اردیبهشت
دوستم سندرم داون دارد

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.