• امروز : یکشنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 28 April - 2024
کل اخبار 6240اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب

9
مروری بر فعالیت‌های یک امام محله:

از نجات جوانان گرفتار در چنگ گروهک تجزیه‌طلب تا اشتغال‌زایی برای ۱۰ هزار روستایی

  • کد خبر : 12157
  • 20 اردیبهشت 1400 - 17:07
از نجات جوانان گرفتار در چنگ گروهک تجزیه‌طلب تا اشتغال‌زایی برای ۱۰ هزار روستایی
جوان روستایی که برای کار به تهران آمده بود، فریب عناصری تجزیه طلبی را می‌خورد و از کشور خارج شده و به آنان می‌پیوندد. با اطلاع خانواده، امام محله‌شان در روستایی از لرستان برای نجاتش عزم خود را جزم می‌کند و در نهایت موفق می‌شود.

به گزارش صدای حوزه، حجت‌الاسلام مصطفی محمدی امام محله روستای «بره کلک» بخش درب گنبد شهرستان کوهدشت که چندی پیش با خبر وساطت برای ازدواج یک زوج بعد از ۳۲ سال، نامش بر زبان‌ها افتاد، جایگاهش به عنوان امام محله در روستایش محکم‌تر از قبل شده است و این روزها ملجأ و پناه بسیاری از مردم در مشکلات است.

حجت‌الاسلام مصطفی محمدی امام محله روستای «بره کلک»

امام محله‌ای که معتمد روستا شد

جایگاه معتمدی این امام محله تا حدی پیش رفته است که خانواده مهاجرت کرده از روستا به تهران زمانی که مشکلی برایش ایجاد می‌شود، برای حل و رفع آن تنها یاد این طلبه جوان می‌افتند که الحق او هم حلال مشکلات شده است. ماجرا از این قرار است که فرزند پسر خانواده‌ای که یک سال و نیم پیش به دلیل نبود شغل از روستا به تهران مهاجرت می‌کند، گرفتار گروه‌های معاند می‌شود.

جوانی که فریب خورد

این جوان که در یک مکانیکی مشغول کار است توسط یک زن و شوهر فریب می‌خورد و به گروهک تجزیه‌طلبی در خارج از کشور می‌پیوندد. محمدی می‌گوید: «خانواده او بلافاصله بعد از باخبر شدن از موضوع، من را در جریان می‌گذارند و من از پدرش می‌خواهم حتماً در تماس‌های بعدی او را به من وصل کنند که بالاخره بعد از مدتی اولین تماس این جوان با من برقرار شد.»

حجت‌الاسلام محمدی در این ارتباطات تلفنی تلاش می‌کند تا این جوان را با مخاطرات پیش‌روی و همچنین اهداف و کارهای این گروه آشنا کند. او می‌گوید: «تلاش کردم به او اعلام کنم که خطر اصلی برایش بودن در آنجاست و در ایران هیچ خطری او را تهدید نمی‌کند. زیرا هنوز مدت کوتاهی از پیوستن او به این گروه می‌گذشت و تنها در حال گذراندن آموزش‌های اولیه بود.» این جوان فریب خورده در نهایت با تلاش‌های این امام محله جوان به دامان خانواده باز می‌گردد.

گره گشایی از امور مردم

حجت‌الاسلام مصطفی محمدی که خود بومی کوهدشت است و تنها ۳۴ سال سن دارد، تلاش‌های زیادی برای حل مشکلات کرده است؛ کاری که این روزها امامان محله در گوشه و کنار این کشور در حال انجامند و گره‌های بسیاری از زندگی‌های مردم به شیوه‌های مختلف باز می‌کنند. حاج‌آقا محمدی از سال ۹۶ در این روستا و در مسجد امام حسین (ع) مستقر شده است. این امام محله این روزها با همت و تلاش جمعی دیگر از اهالی منطقه و نماینده‌شان در مجلس شورای اسلامی پی‌گیر آبرسانی به روستاهای این منطقه هستند.

انجام عملیات عمرانی برای روستاها

او می‌گوید: «بنا داریم آب از رودخانه سیمره به ۱۱ روستای منطقه کشماهور برسانیم. این کار ۶۰ درصد پیش رفته است و برای اتمام نیازمند کمک مسئولین و حمایت‌های آنان هستیم. کارشناسان برآورد کردند، این آبرسانی برای ۱۰ هزار نفر در روستا اشتغال‌زایی ایجاد خواهد کرد. این کار با تلاش‌های نماینده شهرستان کوهدشت و رومشکان در مجلس و بزرگانی همچون حاج رضا درویشی در حال پیگیری است تا آب به روستاهای منطقه کشماهور برسد.»

اعتیاد، یکی از مشکلات تعدادی از مردم این روستاست که متأسفانه برخی از مردم به واسطه فقر و نبود اشتغال دچار این بلای خانمان‌سوز شده‌اند. رفع این گره و آسیب اجتماعی از نظر این امام محله با اشتغال‌زایی محقق می‌شود. او می‌گوید: «با ایجاد شغل و کمک به معیشت مردم در تلاشیم با این مشکل مقابله کنیم. بنا داریم دستگاه جوجه‌کشی تهیه کنیم و جوجه‌های به دست آمده را میان خانواده‌های نیازمند روستا توزیع کنیم تا با پرورش آن، محل درآمدی برای خود ایجاد کنند.»

بنای مسجد در دو طبقه در حال ساخت و تکمیل است که برای نهایی شدن کار نیازمند حمایت مسئولینند

این امام محله در مدت فعالیت خود توانسته بازسازی مسجد روستا در دوطبقه، رفع آنتن‌دهی موبایل و مشکل اینترنت روستا و … را هم برطرف کند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=12157
  • منبع : خبرگزاری فارس

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.