• امروز : دوشنبه - ۱۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 29 April - 2024
کل اخبار 6241اخبار امروز 1

صدای حوزه امروز

اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید!

4

غربت فاطمیون؛ ارثیه مادری

  • کد خبر : 862
  • 06 بهمن 1399 - 18:26
غربت فاطمیون؛ ارثیه مادری
حجت الاسلام والمسلمین احسانی، فعال جهادی در لشگر فاطمیون، در برنامه زنده در شبکه اینترنتی عبرات، توضیحاتی در رابطه با فعالیت‌های این گروه ارائه کرد. 

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام والمسلمین احسانی، فعال جهادی در لشگر فاطمیون، در برنامه زنده در شبکه اینترنتی عبرات، توضیحاتی در رابطه با فعالیت‌های این گروه ارائه کرد.
وی با اشاره به علت نام‌گذاری این گروه، گفت: لشکر فاطمیون ابتدا در حد یک گروهان بود، شهید ابوحامد که فرمانده لشکر فاطمیون بودند و اسم خاصی برای این گروهان نام گذاری نشده بود و در ایام فاطمیه این لشکر تأسیس شد.

حجت الاسلام والمسلمین احسانی اظهار داشت: فعالیت‌های فرهنگی حول محور باورسازی و عقیده‌سازی برای نسل نو بود و با توجه به اینکه این قشر روحیه جهادی داشتند و باید روی آنها کار فرهنگی می‌شد.

وی افزود: «می‌رویم تا انتقام سیلی زهرا را بگیریم»، یکی از شعارهای رزمندگان افغان بود و ذکر یا فاطمه(س) یا زینب کبری بر لبانشان جاری بود و با تمسک بر نام حضرت فاطمه(س) در فعالیت‌های جهادی پشتکار وتلاش بیشتری داشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین احسانی تأکید کرد: روشنگری سیاسی بین افغانستانی‌هایی که اطلاعات کافی نداشتند انجام می‌شد و این روشنگری در حدی بود که حساسیت ایجاد نکند، هدف از این روشنگری‌ها برای آگاه بودن در برابر تبلیغاتی که وجود داشت، انجام می‌شد.302/ 119/ب

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=862

مطالب مرتبط

19آذر
حس جهاد در جنگ کنونی هنوز به طلبه‌ها دست نداده است‌!
حجت الاسلام ناصر میر محمدیان مدیرعامل بنیاد هدایت مطرح کرد؛

حس جهاد در جنگ کنونی هنوز به طلبه‌ها دست نداده است‌!

03بهمن
ابتکار و نوآوری در مداحی نباید منجر به هنجارشکنی و تغییر هویت مداحی شود
امام خامنه ای در دیدار با مداحان اهل بیت علیهم السلام مطرح کرد:

ابتکار و نوآوری در مداحی نباید منجر به هنجارشکنی و تغییر هویت مداحی شود

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.