• امروز : جمعه - ۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 26 April - 2024
کل اخبار 6240اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب

7

عرفان؛ حلقه مفقوده زندگی امروزی

  • کد خبر : 8161
  • 11 فروردین 1400 - 13:16
عرفان؛ حلقه مفقوده زندگی امروزی
اگر عرفان حقیقی، به درستی در جامعه تبیین و تبلیغ نشود، عرفان های بدلی با ترویج راحت طلبی، عیاشی و تعطیلی احکام، قدرت عرض اندام پیدا خواهند کرد.

به گزارش صدای حوزه، امین محمدلو در کانال شخصی خود با نام «آموخته‌های زندگی» مطلبی را در زمینه اهمیت عرافان حقیقی و جای خالی آن در زندگی‌های امروزی نوشته است که در ادامه می‌خوانید:

خلأ معنویت ناشی از سبک زندگی غربی، گرایش به جریان های معنویت گرا را در جهان افزایش داده است. قدرت های استعمارگر نیز با استفاده از این فرصت، برای ترویج فرقه هایی که آموزه های عزلت گزینی دارند به تخدیر جوامع می پردازند.

اگر عرفان حقیقی، به درستی در جامعه تبیین و تبلیغ نشود، عرفان های بدلی با ترویج راحت طلبی، عیاشی و تعطیلی احکام، قدرت عرض اندام پیدا خواهند کرد و به قول شاعر: “چو بیشه تهی ماند از نره شیر ، شغالان درآیند آن‌جا دلیر
چو بیشه ز شیران تهى یافتند، سگان فرصت روبهى یافتند”

عرفان اسلامی به خاطر مطابقت با فطرت انسانی و همه جانبه بودن آموزه هایش، ظرفیت بیشتری برای جذب دارد و البته عدم مخالفت با شریعت نیز، هرگونه انحراف پیروان آن، از حقیقت را باعث می شود.

در این طریقت، سه عنصرِ “عمل، معرفت و عشق” سالک را در مسیر توحیدی به سرمنزل سعادت رهنمون می سازند. البته در مراحلی، وجود استادی که پاسخ گوی شبهات و مانع ناامیدی و گمراهی شود نیز ضرورت پیدا می کند. چنان که گفته اند:
قطع این مرحله بی همرهی خضر مکن
ظلمات است بترس از خطر گمراهی

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=8161

مطالب مرتبط

04شهریور
«عرفان» با طعمِ «زندگی»
مروری بر مجموعه آثارِ «علامۀ طهرانی رضوان الله علیه»، به‌مناسبت سالگرد رحلت آن عالم ربانی؛

«عرفان» با طعمِ «زندگی»

26اردیبهشت
دوستم سندرم داون دارد

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.