• امروز : پنج شنبه - ۱۳ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 2 May - 2024
کل اخبار 6244اخبار امروز 1

صدای حوزه امروز

اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید!

6
معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد:

تشویق سرمایه‌داران مذهبی به سمت تولید توسط ائمه جماعت

  • کد خبر : 7432
  • 03 فروردین 1400 - 23:23
تشویق سرمایه‌داران مذهبی به سمت تولید توسط  ائمه جماعت
حجت الاسلام ذاکر: ائمه جماعت در این سال‌ها صاحبان سرمایه را در سخنرانی‌های خود ترویج کردند تا در زمینه تولید فعال‌تر شوند. همچنین با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) توانمندسازی و آموزش کار‌های خانگی را در مساجد راه‌اندازی کردند تا ان‌شاءالله مردم در خانه‌های بتوانند تولیداتی داشته باشند و کسب درآمد کنند.

به گزارش صدای حوزه، حجت‌الاسلام حجت‌الله ذاکر با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در سخنرانی نوروزی سال ۱۴۰۰ و تاکید معظم‌له بر ظرفیت مساجد برای ورود به حوزه تولید و کارآفرینی اظهار داشت: مساجد باتوجه به امکانات می‌توانند هرکدام در این حوزه فعال شوند. اگر مسجدی توان برپایی کارگاه اشتغال‌زایی داشته باشد، می‌تواند در این حوزه وارد شود و یا با ظرفیت مکانی خود بازارچه فروش اقلام راه بیندازد.

مساجد حلقه وصل تولیدکننده و نیروی کار

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به اینکه مساجد می‌توانند نیروی کار را به افراد خیر و فعال در حوزه تولید وصل کنند و زمینه‌ساز اشتغال آنان باشند، گفت: مساجد دارای خیریه‌ها، صندوق‌های قرض‌الحسنه و مراکز نیکوکاری هستند که اقشار آسیب‌پذیر را زیر پوشش دارند و می‌توانند علاوه بر کمک‌های مالی، آنان را در حوزه کار و کسب درآمد هم توانمند کنند.
 
ذاکر با بیان اینکه این مراکز می‌توانند وام برای ایجاد کسب و کار و اشتغال آفرینی در اختیار مردم قرار دهند، گفت: این مراکز می‌توانند پروژه‌هایی از نهاد‌های مختلف قبول کنند و نیرو‌های آماده به کار را مشغول کنند.

محرومیت‌زادایی بیشترین خدمات از سوی مساجد

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد با بیان اینکه مساجد در سال ۹۹ در حوزه خدمات اجتماعی و همچنین رفع آسیب‌های اجتماعی بسیار فعال بودند و کمک‌های بسیاری به مردم داشتند، تصریح کرد: برخی از مساجد استان تهران با هماهنگی‌های صورت گرفته با کلانتری‌ها و مراکز قضایی در سال گذشته در زمینه پرونده‌های قضایی همچون شورای حل اختلاف عمل کرده و واسطه رفع مشکلات مردم شدند. این روند موجب شد تا پرونده‌های قضایی کم‌تری تشکیل شود.
 
وی اضافه کرد: در حوزه محرومیت‌زدایی هم در سال گذشته، مساجد وارد عمل شدند و بسته‌های معیشتی توزیع کردند. در این زمینه بیش‌ترین خدمات از سوی مساجد انجام شد. در حوزه خدمات اجتماعی نیز مساجد در زمینه کمک به کادر درمان، تقدیر از این مدافعان خط مقدم کرونا، مشارکت در ضدعفونی معابر و دیگر خدمات جهادی فعال بودند.

سوق دادن مردم به سمت خرید کالای ایرانی از سوی ائمه جماعت

ذاکر با اشاره به اینکه در زمینه تولید نیز مساجد ظرفیت خود را با تولید ماسک، گان و شیلد نشان دادند، گفت: مساجد برای تجمیع سرمایه‌های خُرد نیز بسیار ظرفیت خوبی دارند و می‌توانند سرمایه‌های اهالی محله را که بهره‌وری کمی دارد، جمع‌آوری کرده و با محوریت خود تعاونی ایجاد کنند و به جوانان آماده کار ارائه کرده تا تولیدی‌های کوچک و زودبازده ایجاد کنند.
 
 معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد با بیان اینکه مرکز در زمینه تولید کار‌های بسیاری از گذشته آغاز کرده است، تصریح کرد: این مرکز در سال‌های اخیر که رهبر معظم انقلاب بر تولید، استفاده از کالای ایرانی و … شعار سال را انتخاب کرده‌اند، ائمه جماعت را آموزش دادند تا مردم را به سمت استفاده از کالای ایرانی سوق دهند. مساجد هم در این سال‌ها مایحتاج خود را از اقلام و تولیدات داخلی انتخاب کردند.
 
وی اضافه کرد: ائمه جماعت در این سال‌ها صاحبان سرمایه را در سخنرانی‌های خود ترویج کردند تا در زمینه تولید فعال‌تر شوند. همچنین با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) توانمندسازی و آموزش کار‌های خانگی را در مساجد راه‌اندازی کردند تا ان‌شاءالله مردم در خانه‌های بتوانند تولیداتی داشته باشند و کسب درآمد کنند.
 
ذاکر در پایان خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله امسال نیز که رهبر معظم انقلاب شعار سال را تولید، پشتیبانی‌ها و رفع مانع‌ها انتخاب کردند، مساجد برای تبلیغ و ترویج تولید و مهارت‌آموزی به مردم و همچنین کمک به ایجاد کسب و کار‌های زودبازده برنامه‌ریزی خواهند داشت.
لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=7432
  • منبع : جهان‌نیوز

مطالب مرتبط

07آذر
مسجد گره‌گشای روستای زندآباد
اشتغال، ازدواج و حل مشکلات جوانان دغدغه این امام محله است؛

مسجد گره‌گشای روستای زندآباد

04خرداد
هیأت های خانگی و مسجدی، راهبردی اصلی برای تحقق تمدن اسلامی است
نشست بررسی نسبت هیأت و مسجد و طراحی سیاستگذاری مطلوب؛

هیأت های خانگی و مسجدی، راهبردی اصلی برای تحقق تمدن اسلامی است

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.