• امروز : پنج شنبه - ۱۳ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 2 May - 2024
کل اخبار 6244اخبار امروز 1

صدای حوزه امروز

اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید!

4
پرونده ویژه؛

بازخوانی مذاکرات هفت‌گانه ایران و آمریکا

  • کد خبر : 2661
  • 25 بهمن 1399 - 13:28
بازخوانی مذاکرات هفت‌گانه ایران و آمریکا
صدای حوزه در پرونده‌ای ویژه به بررسی و بازخوانی هفت مذاکره‌ای میان ایران و آمریکا صورت گرفته، می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، همواره بحث های مختلفی در میان نخبگان سیاست خارجی ایران در رابطه با شیوه برقراری رابطه با قدرت‌های بزرگ وجود داشته است.

عده‌ای معتقدند دنیای امروز، دنیای گفتمان‌هاست نه موشک و باید با همه رابطه داشته باشیم؛ اینها در عمل به دنبال تعامل بی قید و شرط هستند. این افراد با صراحت وجود دشمن را نفی کرده، دشمن دانستن آمریکا برای ملت ایران، انقلاب اسلامی و نظام دینی را توهم می‌دانند.

اما در مقابل گروهی نیز تعامل با دنیا را بر اساس عزت، حکمت و مصلحت جایز و بلکه در شرایطی لازم می‌دانند. این جریان از ابتدای انقلاب تاکنون اهل مذاکره در حوزه دیپلماسی بوده و آن را در عمل اثبات کرده است. در این نگاه آنچه نفی می‌شود، صرفاً مذاکره با آمریکا به‌منزله شیطان بزرگ است چراکه بر خلاف آن سه قید کلیدی در مذاکره است.

یکی از مسائلی که در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته دلایل بی‌اعتمادی جمهوری اسلامی ایران و به خصوص رهبر معظم انقلاب نسبت به آمریکا و مذاکره با آنها است.

اتکا به تجرب‌های تاریخی

رهبر معظم انقلاب با توجه به تجربه های تلخ گذشته این پیشنهادات را رد کرده اند و اعتقاد دارند آمریکایی‌ها قابل ‌اعتماد نیستند و به تعهدات خود عمل نخواهند کرد. این بی‌اعتمادی برگرفته از یک تجربه قطعی و تلخ تاریخی است که در طول حیات بیش از 40 ساله انقلاب اسلامی تاکنون حاصل شده است.

صدای حوزه، در سلسله یادداشت‌هایی به صورت پرونده ويژه به بررسی مستند 7 مذاکره ای که میان ایران و آمریکا صورت گرفته، خواهد پرداخت. بر این اساس می‌توان قضاوت کرد که آیا می‌توان به این تجربه‌های تاریخی اتکا کرد یا خیر؟

در این پرونده به بازخوانی مذاکرات الجزایر، مذاکره پیرامون عملیات ثابت قدم، ماجرای مک فارلین، مذاکره 2001 افغانستان، مذاکره درباره اخراج منافقین از عراق، توافق سعدآباد، توافق نافرجام و واسطه‌ای 2010، می‌پردازیم.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=2661

مطالب مرتبط

20آذر
مهران سماک که بود؟
در مورد یک پرونده قتل؛

مهران سماک که بود؟

29اردیبهشت
ایران مقابل آمریکا پیروز شده است
اعتراف جالب مشاور ترامپ پس از 41 سال؛

ایران مقابل آمریکا پیروز شده است

24اردیبهشت
گذشت زمان به ضرر اروپا و آمریکاست/ بورل پیشنهاد جدیدی نداشت

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.