• امروز : جمعه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 3 May - 2024
کل اخبار 6244اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید!

4
مدیر حوزه علمیه خراسان:

رشته تخصصی فقه پزشکی طراحی و راه اندازی شود

  • کد خبر : 20474
  • 10 مرداد 1400 - 14:27
رشته تخصصی فقه پزشکی طراحی و راه اندازی شود
حجت الاسلام و المسلمین سید مصباح عاملی: انتظار می رود رشته تخصصی فقه پزشکی با گرایش دین و سلامت به صورت مشترک میان متخصصان حوزه و دانشگاه طراحی و عملیاتی شود و حرکتی علمی، جامع و برخوردار از متخصصان حکمی و موضوعی رقم بخورد.

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام و المسلمین سید مصباح عاملی در مراسم آغاز بکار مدرسه تابستانه دین و سلامت که به همت هیئت اندیشه ورز دین و سلامت و سبک زندگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان برگزار شد، تحقق وحدت علمی با نگاه به تعامل حوزه و دانشگاه را کاری ارزشمند خواند و گفت: حرکت علمی جمعی و مشترک بین آن دو می تواند الگویی برای دیگر نهادها باشد.

پرداخت به مبانی حوزه دین و سلامت

مدیر حوزه علمیه خراسان، مسئله پاسخ گویی را امری اساسی دانست و چهار مبنای دین و سلامت را نگاه پایه ای، الهی، معنوی و اخلاقی برشمرد و ابراز کرد: نخستین گام برای ورود به حوزه دین و سلامت پرداختن به مبانی آن است. اگر کسی بخواهد حرکت سالم جسمی و روحی را رقم بزند، باید مبانی دینی آن را مدنظر قرار دهد.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان، به اهمیت معرفت دینی اشاره و اظهار کرد: اگر کسی بخواهد آرامش روحی و روانی پیدا کند، قبل از هر چیز، معرفت دینی لازم دارد که همان نگاه انسان به خلقت جهان و آدمی است، در این صورت دنیا هدفمند، آرامش بخش و امیدزا می شود.

مدیر حوزه علمیه خراسان، معنویت و اخلاق را در سبک زندگی چنین انسانی عالی ترین و بزرگ ترین جایگاه عنوان کرد که به او روح عالی و رفتار متناسب فردی و جمعی و توانایی شایسته و بایسته در همه حوادث به او می دهد.

وی با بیان اینکه انسانی با این شخصیت و مبتنی بر این مبانی به موضوع شناسی و تهیه محتوای مناسب نیاز دارد، گفت: می بایست گروهی قوی، جامع و کامل در این دو امر با توجه به اولویت بندی ها به صورت مسئله محور فعالیت کنند که البته هیئت اندیشه ورز این اقدام را دنبال می کند اما انتظار فراتر است.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان در ادامه توجه به نیروی انسانی و تربیت نیرو را ضروری دانست و گفت: انتظار می رود رشته تخصصی فقه پزشکی با گرایش دین و سلامت به صورت مشترک میان متخصصان حوزه و دانشگاه طراحی و عملیاتی شود و حرکتی علمی، جامع و برخوردار از متخصصان حکمی و موضوعی رقم بخورد.

حجت الاسلام و المسلمین عاملی دو عرصه پیگیری و درمان را مورد توجه دین خواند و ادامه داد: بر همین اساس، دو زمینه مهم دیگر یعنی قانونگذاری و پزشکی در ابعاد مختلف از سوی حوزه علمیه خراسان دنبال می شود.

مدیر حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه همانطور که طلاب به خوبی در مقابله با شیوع ویروس کرونا و حتی درمان معنوی و بالینی، درخشیدند، این مسئله نیز خدمت اجتماعی محسوب می شود، گفت: بارورتر، عمیق تر و فراگیرتر شدن این ظرفیت موجب تحول بزرگی در حوزه دین و سلامت می گردد و امیدواریم مطالبات مقام معظم رهبری درباره خدمت اجتماعی به خوبی و کامل، جامع و وافر محقق شود.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=20474
  • منبع : خبرگزاری حوزه

مطالب مرتبط

01بهمن
لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب
اساتيد سطوح عالي حوزه قم، در نامه‌اي به رؤساي قوا خواستار شدند:

لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب

05دی
سه هزار معلم طلبه بدون قائل شدن امتیازی خاص، جذب مدارس شدند/ برنامه درسی مدارس وابسته به حوزه فرقی با سایر مدارس ندارد
مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش مطرح کرد؛

سه هزار معلم طلبه بدون قائل شدن امتیازی خاص، جذب مدارس شدند/ برنامه درسی مدارس وابسته به حوزه فرقی با سایر مدارس ندارد

13آبان
اعضای ستادهای راهبری حوزه، کار راه اندازهایی که کارمند نیستند!
پاسخ مدیر اندیشکده حوزه به انتقاد صدای حوزه؛

اعضای ستادهای راهبری حوزه، کار راه اندازهایی که کارمند نیستند!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.