• امروز : جمعه - ۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 26 April - 2024
کل اخبار 6240اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب

7
یادداشت:

جامعه ای تا قیامت زشت

  • کد خبر : 24094
  • 14 شهریور 1400 - 9:20
جامعه ای تا قیامت زشت
این تعبیر را امیرالمومنین درباره جامعه کوفه بکار میبرد. قبحک الله. خدا چهره ات را زشت قرار دهد. چرا؟ او ویژگیهای این شهر را میشمارد حول امامشان منسجم نیستند و فرمان او را پیش نمیبرند.

به گزارش خبرنگار فضای مجازی صدای حوزه، نویسنده‌ی کانال ایتای برپا نوشت:

این تعبیر را امیرالمومنین درباره جامعه کوفه بکار میبرد. قبحک الله. خدا چهره ات را زشت قرار دهد. چرا؟ او ویژگیهای این شهر را میشمارد حول امامشان منسجم نیستند و فرمان او را پیش نمیبرند. لذا میگوید
خدایا خسته ام کردند این جماعت و من هم خسته شان کردم. آنها از من به ستوه آمده اند و من هم از آنان. به جای آنها بهتری را به من بده و به جای من بدتری را به آنها.
اللهم انی قد مللتهم و ملونی و سئمتهم و سئمونی فابدلنی بهم خیرا منهم و ابدلهم بی شرا منی (خطبه ۲۵)

باز جای دیگر میفرماید قبحا لکم. در آن خطبه معروفی که میفرماید یا اشباه الرجال آنجا میفرماید لشکر شام حمله کرده خلال از پای زن کافر تحت حاکمیت ما کنده ، بدون آنکه هیچ هزینه ای دهد و جامعه نگاه کرده کسی با آنها مقابله نکرده. از این مصیبت بمیریم جای دارد. مصیبت بی تفاوتی شما. باز او مینالد لوددت انی لم ارکم کاش اصلا نمیدیدمتان و نمیشناختمتان. (خطبه ۲۷)

تعابیر عجیبی درباره این جامعه دارد المجتمعه ابدانهم المختلفه اهوائهم ، ظاهرتان وحدت دارد اما خواسته هایتان متفاوت است. کلامکم یوهی الصم الصلاب یعنی موقع سخن گفتن سنگهای سخت از محتوای سخنانتان میشکند و فعلکم یطمع فیکم الاعداء عملتان دشمن را به طمع میاندازد. در خانه هایتان که نشستید شعارهای چنین و چنان میدهید اما وقت نبرد فراری هستید(خطبه ۲۹)

میفرماید لقد سئمت عتابکم از سرزنشتان خسته شدم. ارضیتم بالحیاه الدنیا من الاخره عوضا و بالذل من العز خلفا. جماعتی که دنیاگرا شده اید و حقارت طلب.(خطبه۳۴)

این جماعت باعث شد در نقطه پیروزی جبهه حق زیر بار حکمیت بی شعوری مثل ابوموسی و بی شرفی مثل عمروعاص برود . این جماعت باعث شد امام حسن ع پوسته پوسیده حکومت را به معاویه بدهد. این جماعت یعنی شیعیان خوش زبان بی عمل ، که نه منسجم میشوند حول حاکم و امام جامعه و نه درگیر میشوند با جبهه دشمن و میل به دنیا برشان چیره است، اینها که انقلاب نبوی در جانشان مرده و فقط شعارهایش مانده، اینها که حاکم الهی را تنها میگذارند و جریان ترسند و تمرد ، اینها قاتلین حسین ع هستند. جامعه ای تا قیامت زشت.

ما مردم خوبی داریم خیلی خوب نسبت به کوفه. درست است. اما به هرحال به همان اندازه ای که آلوده به این اوصافیم زشتیم. به هر اندازه مدیران ما نزدیک به این ویژگیها باشند زشتیشان و قباحتشان آزار دهنده است و طعم تلخ این قباحت در مذاق جامعه احساس میشود. همین ویژگیها است که شدتش باعث ضخامت پرده غیبت میشود. همه باید مراقب هم باشیم. همین.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=24094
  • منبع : ali_mahdiyan@

مطالب مرتبط

12دی
پروژه «دوگانه‌ی ساختگی نظام اسلامی و دینداری» به دنبال چیست؟
تأملی بر شیوه‌های جذب جریان مذهبی از سوی دشمن؛

پروژه «دوگانه‌ی ساختگی نظام اسلامی و دینداری» به دنبال چیست؟

19اردیبهشت
جایگاه کار و کارگر در اندیشه مقام معظم رهبری
برآیند 11 سال سخنرانی در جمع کارگران؛

جایگاه کار و کارگر در اندیشه مقام معظم رهبری

19اردیبهشت
تفاوت مخرج مشترک نداشتن با صورت مشترک داشتن
حواشی دیدار رهبر معظم انقلاب با دانشجویان؛

تفاوت مخرج مشترک نداشتن با صورت مشترک داشتن

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.