• امروز : یکشنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 5 May - 2024
کل اخبار 6245اخبار امروز 1

صدای حوزه امروز

اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید!

5
یادداشت:

خشونت علیه زنان آسیایی در آمریکا

  • کد خبر : 7732
  • 07 فروردین 1400 - 12:50
خشونت علیه زنان آسیایی در آمریکا
یک روز بعد از آنکه تیرانداز مرد سفیدپوست در جرجیا شش زن آسیایی را به قتل رساند، یک مرد سفیدپوست مسلح در بیرون از اقامتگاه رسمی کاملا هریس معاون رئیس جمهور در واشنگتن دستگیر شد. هریس به عنوان زنی با ترکیب نژادی از جنوب آسیا و تبار سیاهپوست، در کنار تمام زنان رنگین پوست دیگر، از عوارض فرهنگی که آنها را هدف رفتاری رادیکال و جنسیت زده قرار می دهد مستثنا نیست.

به گزارش صدای حوزه، زنان آسیایی آمریکایی با تمام وجود درک می کنند که قاتل احتمالی هشت نفر در آتلانتا، در راستای فرهنگی مملو از دیدگاه های رادیکال و جنسیت زده نسبت به زنان آسیایی عمل کرده است. از میان افراد به قتل رسیده در این حادثه چهار زن کره ای تبار و دو زن دارای میراث چینی بودند.

گفته می شود خود تیرانداز که رابرت لانگ نام دارد، ادعا کرده است «اعتیاد جنسی» اش انگیزه بخش او در دست زدن به این عمل خشونت آمیز بوده است. به گفته بازپرسان ظاهرا «وسوسه نسبت به نابود کردن بوده» که باعث شده به فعالان این کسب و کار حمله کند.

به عبارت دیگر لانگ در پی از بین بردن اشیایی بوده که این وسوسه ها را در او به وجود می آورده اند، یعنی زنان آسیایی. او با این کار به تاریخ طولانی آمریکا در نگاه جنسیتی به زنان آسیایی آمریکایی تداوم بخشیده است.

تاریخچه طولانی کلیشه ها

سابقه کلیشه های مخرب موجود نسبت به زنان آسیایی در فرهنگ مردمی آمریکا به قرن نوزدهم بازمی گردد. یعنی زمانی که میسیونرها و پرسنل نظامی آمریکایی در آسیا، زنانی را که با آنها تعامل داشتند، به چشم اشیایی جذاب و فرمانبردار می دیدند.

این کلیشه های پیش از هر چیز بر قوانین مهاجرت آمریکا بر اساس نژاد یعنی قانون پیج ۱۸۷۵ تاثیر گذاشت که مانع از ورود زنان چینی به آمریکا می شد.

فرض رسمی بر این بود که در صورت عدم اثبات خلاف این گزاره، زنان چینی که خواهان ورود به آمریکا هستند، به دلیل فاقد شخصیت لازم بودن، ممکن است بیماری های جنسی را به مردان سفیدپوست منتقل کنند و بعد آنها نیز بیماری را همسرانشان انتقال دهند.

در اواسط قرن بیستم جنگ های آمریکا و پایگاه های نظامی این کشور در چین، ژاپن، فیلیپین، کره و ویتنام به افزایش برخوردهای بین نژادی بین سربازان آمریکایی و زنان آسیایی انجامید. تعاملات این سربازان با جمعیت آسیایی بزرگ تر به این معنا بود که آنها با زنانی آسیایی سر و کار داشتند که در داخل یا نزدیکی پایگاه های آمریکایی کار می کردند: کارمندان نظامی داخل پایگاه ها که کارهای نظافت یا آشپزی را انجام می دادند یا کارگران جنسی در اجتماعات پیرامونی این پایگاه ها.

برخی از این سربازان با زنان آسیایی ازدواج کردند و آنها را به عنوان «عروس های جنگی» با خود به خانه آوردند، در حالی که برخی دیگر پیش از هر چیز زنان آسیایی را به چشم یک شی می دیدند. هر دو نگرش کلیشه هایی را نسبت به زنان آسیایی به عنوان زنانی از نظر جنسی فرمانبردار یا همسرانی ایده آل استمرار بخشیدند.

این کلیشه در سراسر فرهنگ مردمی آمریکا به شکل رمان و فیلم مشهود است، از جمله «چایخانه ماه آگوست» و «پل ای توکو ری» جیمز میچنر که ماجراهای عاشقانه ای را بین سربازان آمریکایی و زنان آسیایی به تصویر می کشند. فیلم های دوران جنگ ویتنام نظیر «غلاف تمام فلزی» و «پلاتون» خشونت های جنسی شنیع سربازان آمریکایی علیه زنان ویتنامی را به تصویر کشیده اند.

خشونت علیه زنان آسیایی آمریکایی

در مقایسه با زنان سفیدپوست یا زنان دارای پس زمینه های نژادی دیگر، در پورنوگرافی دیجیتال آنلاین، زنان آسیایی به شکل بی تناسبی به عنوان قربانیان تجاوز به تصویر کشیده می شود. هلن ضیا فمینیست و فعال زنان آمریکایی  گفته است بین تصویری که از زنان آسیایی آمریکایی در پورنوگرافی عرضه می شود و خشونت علیه زنان آسیایی آمریکایی ارتباطی مشاهده می شود.

ریچارد چو جامعه شناس توضیح می دهد که چگونه در سال ۲۰۰۰ گروهی از مردان سفیدپوست پنج زن ژاپنی دانشجوی تبادلی را در اسپوکین واشنگتن ربودند تا آنچه را که از تماشای ویدئوهای مستهجن آموخته بودند در مورد آنان اعمال کنند.

احتمال اینکه زنان آسیایی آمریکایی هدف تعرضات جنسی قرار گیرند از زنان غیر آسیایی بیشتر است. هر چند برخی حملات  به زنان سفیدپوست یا سیاهپوست از سوی مردانی با همان پس زمینه نژادی صورت می گیرد، اما در مورد زنان آسیایی آمریکایی- و زنان بومی آمریکا – بیشتر احتمال دارد که از سوی مردانی از نژادهای دیگر مورد آزار و اذیت های جنسی قرار بگیرند.

حملات هدفمند

در مارس ۲۰۲۰ سازمان های اجتماعی آسیایی آمریکاییان و جزیره نشینان پاسیفیک برای مستند کردن موارد نژادپرستی ضد آسیایی ها که در طول دوران همه گیری کووید۱۹ در سطح کشور به وقوع می پیوندد، به برنامه مطالعات آسیایی آمریکایی دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو پیوستند.

این گروه از زمان تشکیل شدن، به طور میانگین در هر روز یازده حادثه نفرت پراکنی ضد آسیایی، از جمله آزار و اذیت کلامی حضوری و آنلاین را در آمریکا مستند کرده است.

این گروه دریافته است که زنان آسیایی ۲.۳ برابر بیشتر از مردان آسیایی حوادث نفرت پراکنانه را گزارش می کنند. این داده ها بین تعرضات جنسی یا آزار و اذیت و سایر اشکال حملات فیزیکی و آزار و اذیت تمایزی نمی گذارد، با این حال تاکید می کند که در صورت آسیایی و زن بودن قربانیان، احتمال وقوع این حوادث در آنها بیشتر می شود.

سرکوب زنان رنگین پوست

فقط زنان آسیایی نیستند که هدف خشونت های نژادی و جنسی قرار می گیرند. هر زن غیر سفیدپوستی به نسبت زنان سفیدپوست در معرض خطر بیشتری برای این گونه مخاطرات قرار دارد.

یک روز بعد از آنکه تیرانداز مرد سفیدپوست در جرجیا شش زن آسیایی را به قتل رساند، یک مرد سفیدپوست مسلح در بیرون از اقامتگاه رسمی کاملا هریس معاون رئیس جمهور در واشنگتن دستگیر شد. هریس به عنوان زنی با ترکیب نژادی از جنوب آسیا و تبار سیاهپوست، در کنار تمام زنان رنگین پوست دیگر، از عوارض فرهنگی که آنها را هدف رفتاری رادیکال و جنسیت زده قرار می دهد مستثنا نیست. هیچ کدام ما چنین نیستیم.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=7732
  • نویسنده : کارن لئونگ(Karen Leong) استادیار مطالعات زنان و جنسیت در دانشگاه ایالتی آریزونا
  • منبع : خبرگزاری فارس

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.