• امروز : جمعه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 10 May - 2024
کل اخبار 6246اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید!

6
آیت‌الله نوری همدانی:

تمدن غرب در عرصه اجرای عدالت در حقوق بشر درمانده است

  • کد خبر : 3653
  • 04 اسفند 1399 - 19:57
تمدن غرب در عرصه اجرای عدالت در حقوق بشر درمانده است
آیت‌الله نوری همدانی گفتند: حضرت علی(ع) در راه اجرای عدالت به شهادت رسیده و جانش را فدا کرده، اما دنیای متمدن امروز برای ساختن حقوق بشر درمانده شده و هنوز نتوانسته آن سخن اول این حقوق و عهد نامه؛ یعنی عدم تجاوز به حقوق به دیگران را اجرا کند.

به گزارش صدای حوزه، حضرت آیت الله نوری همدانی  در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین علی مظفری رئیس کل دادگستری استان قم گفتند: خدا در قرآن می فرماید:« ما پیامبرانی را با معجزاتی به سوی مردم فرستادیم، تا مردم دعوت را به اجرای قسط و عدالت کنند و در میان مردم هم عدالت اجرا شود. این نشان از اهمیت اجرای عدالت در جامعه، قضاوت و سختی این عمل دارد.

 معظم له با اشاره به عهدنامه حضرت علی(ع) به مالک اشتر افزودند: امروز در سازمان ملل از این عهدنامه به عنوان منشور حقوق بشر از آن یاد می‌شود. در این عهدنامه ای که حضرت علی(ع) برای اجرای عدالت جانش را فدا کردند، موارد مهمی بیان شده که از جمله: همه افراد بشر آزاد به دنیا می آیند؛ همه انسان ها با هم برابر و نسبت به هم برادرند؛ کسی حق ظلم به دیگری را ندارد.

این مرجع تقلید اظهار داشتند: با این که این عهد نامه در سازمان ملل به عنوان منشور حقوق بشر ثبت شده است و حضرت علی(ع) در راه اجرای عدالت به شهادت رسیده و جانش را فدا کرده، اما دنیای متمدن امروز برای ساختن حقوق بشر درمانده شده و هنوز نتوانسته آن سخن اول این حقوق و عهد نامه؛ یعنی عدم تجاوز به حقوق به دیگران را اجرا کند.

حضرت آیت الله نوری همدانی با بیان این که قاضی لازم است صبور، شنونده و به سرعت به حقوق مردم رسیدگی و احکام را هم به سرعت جاری کند، اظهار داشتند: به همین دلیل مسئله قضاوت امر بسیار مهمی است و اسلام هم در این رابطه بر اهمیت آن تأکید می کند.

همچنین معظم له در ادامه افزودند: منصب قضاوت مختص به وصی پیامبر(ص) است و شخصی که کرسی قضاوت را به عهده می گیرد باید آن قدر از نظر علم و تقوا و آگاهی در سطح بالا باشد که بتواند وصی پیامبر باشد. این مسئله نشان از حساسیت قضاوت است.

لازم به ذکر است: در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین علی مظفری رئیس کل دادگستری قم به ارائه گزارشی از فعالیت های دادگستری استان قم پرداخت.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=3653
  • منبع : خبرگزاری حوزه

مطالب مرتبط

21اسفند
از نقش جریان صهیونیسم در شکل‌گیری ظلم غافل نشوید
پیام آیت‌الله نوری همدانی به همایش بین‌المللی حضرت ابوطالب؛

از نقش جریان صهیونیسم در شکل‌گیری ظلم غافل نشوید

21اسفند
همایش بین المللی ابوطالب حامی پیامبر به کار خود پایان داد
با پیام تصویری آیت الله العظمی نوری همدانی؛

همایش بین المللی ابوطالب حامی پیامبر به کار خود پایان داد

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.