• امروز : سه شنبه - ۲۵ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 14 May - 2024
کل اخبار 6250اخبار امروز 1

صدای حوزه امروز

امام جمعه‌ای که با دخترش پشت تریبون نماز جمعه رفت اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی

7
یادداشت:

نه به نگاه جنسیتی در انتخابات شورای شهر

  • کد خبر : 11360
  • 16 اردیبهشت 1400 - 11:49
نه به نگاه جنسیتی در انتخابات شورای شهر
اساس انتخاب شورا باید بر اساس تعهد، تخصص و کارآمدی باشد نه جنسیت، قومیت، اصناف، جناح های سیاسی و ...! اگر غیر این عمل کنیم بایستی برای هر کدام از موارد فوق نیز سهمیه در نظر بگیریم و بگوئیم چندنفر برای این قومیت و چندنفر برای آن قومیت! چندنفر برای این جناح و چندنفر برای آن جناح!

به گزارش صدای حوزه، برخی جریانات سیاسی و کاندیداهای انتخابات شورای شهر برای اینکه رای جامعه زنان را در شهرهای مختلف کسب کنند دم از دفاع از حقوق زنان می‌زنند و می‌گویند باید چندنفر از شورا خانم و چندنفر آقا باشد!

شورای شهر به منظور نمایندگی مردم در راستای برنامه ریزی و نظارت تخصصی بر امور شهر تشکیل می‌شود. اینکه با نسبت شرکت کنندگان تصمیم بگیریم چه تعدادی از بانوان شرکت کنند ظلم به جایگاه بانوان و جایگاه شورای شهر است.

اساس انتخاب شورا باید بر اساس تعهد، تخصص و کارآمدی باشد نه جنسیت، قومیت، اصناف، جناح های سیاسی و …! اگر غیر این عمل کنیم بایستی برای هر کدام از موارد فوق نیز سهمیه در نظر بگیریم و بگوئیم چندنفر برای این قومیت و چندنفر برای آن قومیت! چندنفر برای این جناح و چندنفر برای آن جناح!

در حالی که اگر بر اساس کارآمدی باشد شاید تعداد بیشتری از بانوان به شورا راه یابند یا تعداد کمتر. انتخاب صحیح بر اساس نسبت ساده ریاضی یا جنسیت تعیین نمی گردد بلکه بر اساس معیارهای همچون تعهد، تخصص و کارآمدی تعیین می شود.

البته اینکه آیا همیشه خروجی صندوق‌ها بر اساس تعهد، تخصص و کارآمدی بوده؛ باید بگوییم خیر! اتفاقاً خیلی اوقات انتخاب ما مردم بر مبنای قومیت و جناح‌بندی سیاسی است! گاهی یک فرد چون ورزشکار است، چون هنرمند است، چون مداح است، چون سخنران خوبی است، چون قیافه و تیپ خوشگلی دارد مورد انتخاب ما مردم است! گاهی فریب شعارهای به ظاهر زیبا در دفاع از زنان و غیره را می‌خوریم!

اگر انتخاب ما مردم همیشه بر مبنای تعهد، تخصص، کارآمدی، عدالتخواهی، فسادستیزی و … می‌بود که وضع الان این نبود! چه فرقی می‌کند در تهران همه بر مبنای قبیله سیاسی رای می‌دهند یا در فلان استان بر مبنای قومیت و طایفه! فرقی نمی‌کند رای سیاسی و قومیتی و جنسیتی خلاف عقل و عدل است!

کاش ما مردم با خودمان عهد ببندیم و در #انتخابات_۱۴۰۰ بر مبنای شاخص‌های ایمان، عدالتخواهی، تخصص، طرح و برنامه و … رای دهیم.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=11360
  • نویسنده : داوود مدرسیان
  • منبع : کانال ایتای داوود مدرسیان

مطالب مرتبط

12اسفند
پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم
به مناسبت حضور پرشور مردم در انتخابات منتشر شد؛

پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم

12اسفند
آرای فداکار؛ دستاورد انتخابات
حجت الاسلام محسن مهدیان طی یادداشتی بررسی کرد؛

آرای فداکار؛ دستاورد انتخابات

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.