• امروز : پنج شنبه - ۲۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 16 May - 2024
کل اخبار 6255اخبار امروز 5

صدای حوزه امروز

آداب طرح نظر جدید در حوزه های علمیه! تجاری سازی، بسته بندی و قسط بندی امر دینی! امام جمعه‌ای که با دخترش پشت تریبون نماز جمعه رفت اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم

5
توصیه‌های یک کارشناس تغذیه؛

غذا‌های فراسودمند یا عملگرا را بشناسیم

  • کد خبر : 3010
  • 30 بهمن 1399 - 11:04
غذا‌های فراسودمند موجب ارتقای سطح سلامت افراد یا کاهش احتمال بـروز بیماری می‌شود.

غذا‌های فراسودمند علاوه بر تامین انرژی موردنیاز و جذب مواد مغذی، پروتئین هــا، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها در بدن، در گام بعدی موجب ارتقای سطح سلامت افراد یا کاهش احتمال بـروز بیماری می‌شود.

نسرین نسیمی کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه با معرفی بیشتر این گروه از مواد غذایی به عنوان مجموعه متنوعی از محصولات پروبیوتیک، به ویژه فرآورده‌های لبنی مثل شیر، ماست یا پنیر پروبیوتک، مواد غذایی دارای آنتی اکسیدان، غذا‌های غنی شده با ویتامین‌ها و مواد معدنی و محصولات سبوس دار، توضیح داد: تحقیقات گسترده‌ای در مورد عملگرا بودن میوه و سبزی‌ها با رنگ‌های زرد، نارنجی و سبز انجام شده است که نشان می‌دهد اثرات فراسودمند این دسته از مواد غذایی، به محتوای بالای فیبر و آنتی اکسیدان‌ها بازمی گردد.

وی با اشاره به اینکه این ترکیبات آنتی اکسیدانی می‌توانند رادیکال‌های مضر حاصل از واکنش‌های اکسایشی ایجاد شده در بدن را خنثی کنند و از بروز بیماری‌های قلبی عروقی، آسم، ورم مفاصل بکاهند، مصرف روزانه میوه‌ها و سبزی‌های رنگی همچون هویج، ترب، گوجه فرنگی، اسفناج، پرتقال، نارنگی، زردآلو، انبه، هلو، شلیل، طالبی، هندوانه، توت، کدو حلوایی و نخودفرنگی را توصیه کرد.
به گفته این کارشناس سلامت، محصولات غذایی غنی شده، می‌توانند نقش مهمی در حل کمبود‌های تغذیه‌ای گروه‌های سنی مختلف داشته باشند.

وی از محصولات غنی شده با ویتامین‌ها و املاح معدنی، محصولات قنادی و نوشیدنی‌های میوه‌ای غنی شده با کلسیم یا شیر غنی شده با کلسیم، ویتامین D و اسید فولیک در این زمینه یاد کرد.

نسیمی محصولات سبوس دار را دسته دیگر از مجموعه غذای‌های فراسودمندی معرفی کرد که بهتر است سهم بیشتری در رژیم غذایی داشته باشند.

این کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه ادامه داد: محصولات سبوس دار به دلیل داشتن محتوای بالای فیبر‌های رژیمی، موجب کاهش ابتلا به برخی از انواع سرطان‌ها از جمله سرطان روده بزرگ می‌شود.

وی اضافه کرد: در بیماران مبتلا به دیابت، استفاده از محصولات سبوس دار مانند نان‌های سبوس دار، برنج قهوه‌ای و یا افزودن سبوس گندم و برنج به غذاها، می‌تواند نقش موثری در کنترل قند خون آن‌ها داشته باشد.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=3010

برچسب ها

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.