• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

20
نکاتی کوتاه و تحلیلی از تجمع مخالفان واکسیناسیون عمومی:

وقتی هیچ یک از اساتید بزرگ طب سنتی هم حمایت نکردند!

  • کد خبر : 24954
  • 22 شهریور 1400 - 11:05
وقتی هیچ یک از اساتید بزرگ طب سنتی هم حمایت نکردند!
برخلاف ادعاهای بزرگ فعالین مخالف واکسن و برگزار کنندگان تجمع غیرقانونی و تبلیغات گسترده آنان شاهد بودیم تعداد بسیار اندکی از طرفدارانشان به فراخوان آنان لبیک گفتند که این موضوع بیانگر شکست فاحش آنان در جلب اعتماد طرفداران و نیز نمایش بصیرت و آگاهی عموم مردم ولایتمدار در شناخت رویه های غیرقانونی و دشمن شاد کن بوده است.

به گزارش خبرنگار فضای مجازی صدای حوزه،  سیداحمدرضوی در کانال ایتای نبآ (نهضت بصیرت اساتید) نوشت:

۱_برخلاف ادعاهای بزرگ فعالین مخالف واکسن و برگزار کنندگان تجمع غیرقانونی و تبلیغات گسترده آنان شاهد بودیم تعداد بسیار اندکی از طرفدارانشان به فراخوان آنان لبیک گفتند که این موضوع بیانگر شکست فاحش آنان در جلب اعتماد طرفداران و نیز نمایش بصیرت و آگاهی عموم مردم ولایتمدار در شناخت رویه های غیرقانونی و دشمن شاد کن بوده است.

۲_در تجمع امروز در تهران و قم ما شاهد بودیم از دهها هزار طلبه جز اعضا اصلی برگزار کننده تجمع تنها و تنها تعداد انگشت شماری حضور داشتند و از اساتید برجسته  حتی یک نفر نیز در تجمع حضور پیدا نکرده بود و از تجمع و خواسته تجمع کنندگان حمایت نکردند!! این معنایی جز این ندارد که اکثریت مطلق طلاب، اساتید حوزه علمیه و مراجع تقلید شیعه به هیچ عنوان از رویه و رویکرد این جماعت حمایت نمیکنند و طبعا نظرشان مخالف آنان هست.

۳_آنچه در تصاویر تجمع انگشت شمار مخالفان واکسن اجباری مشهود است برگزار کنندگان از قبل خودشان واقف به عدم حضور مردم بوده اند؛ لذا برای سیاهی لشکر و نشان دادن چند نفر در تصاویر، همراه با همسر و فرزندان و خویشاوندان خود آمده بودند!! و این خود گواهی بر عدم صداقت آنان با مخاطبین شان هست.

۴_وقتی هیچ یک از اساتید بزرگ طب مکمل ، شخصیت های برجسته انقلابی، اساتید شناخته شده حوزه و مراجع تقلید از این شیوه حمایت نمیکنند و حتی علیه آن بیانیه صادر می‌کنند، نشان دهنده غلط بودن برپایی چنین تجمعات غیرقانونی است اما متاسفانه برگزار کنندگان آن حاضر به پذیرش این خطای فاحش نبوده و نیستند.

۵_برپایی تجمع بصورت غیرقانونی و بر مبنای ادعاهای غیر علمی و غیر موجه یک اقدام بسیار اشتباه هست که تبعات آن علاوه بر تهدید امنیت جامعه، موجبات وهن جایگاه طب مکمل در نگاه آحاد جامعه و مسئولین امر خواهد شد.

در نهایت برگزار کنندگان تجمع دلخوش به آن تعداد اندک حاضر در تجمع هم نباشند، یقین بدانند و یقین داریم که میدانند بخش قابل توجهی از حضار امروز یا نیروهای حافظ نظم و امنیت بودند یا مردم عادی کنجکاو و با حجاب ها و لباس های بی ربط به این طیف مدعی؛
لذا بهتر است دست از رفتارهای اشتباه خود بردارند و در قالب یک رویه منطقی و کارشناسی مطالبات خود را از مراجع قانونی پیگیری نمایند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=24954
  • نویسنده : سیداحمدرضوی
  • منبع : basirate_asatid@

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.