• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

15
روایت یک دیدار؛

مشایه تماشایی یک امام جمعه + تصاویر

  • کد خبر : 43535
  • 17 شهریور 1401 - 20:39
مشایه تماشایی یک امام جمعه + تصاویر
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با پیمودن مسیر سخت و صعب العبور کوهستان به روستاهای فاقد راه ارتباطی و خدمات رفاهی، بهداشتی و آموزشی کوهرنگ رفت و دو شبانه روز را با روستائیان گذراند تا از نزدیک با سختی های آنان آشناتر شود و گره ای از مشکلاتشان باز کند.

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام امام جمعه و نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با پیمودن مسیر سخت و صعب العبور کوهستان با پای پیاده به روستاهای فاقد راه ارتباطی و خدمات رفاهی، بهداشتی و آموزشی «سه‌جو»، «بادام شیرین علیا و سفلی»، «گاوشیر»، «الورگ»، «تپاه علیا و سفلی»، «موچان» و «دره هندو» شهرستان کوهرنگ رفت و ۲ شبانه روز را با روستائیان گذراند تا از نزدیک با سختی های آنها آشناتر شود و هم مرهمی باشد بر دردهای آنان و هم گره ای از مشکلاتشان عدیده شان باز کند.

روستاهایی که فاقد راه ارتباطی و امکانات رفاهی هستند!

امام جمعه شهرکرد می گوید: در شهرستان های کوهرنگ و اردل ۳۵ روستا فاقد راه ارتباطی، برق و دیگر امکانات رفاهی و بهداشتی هستند و با سخت ترین شرایط از راه های مال‌رو رفت و آمد می کنند.

وی از برخورد کریمانه و خونگرم روستائیان علیرغم کمبودهای بسیار زیاد و محرومیت از امکانات سخن به میان می آورد و بر ضرورت رسیدگی و رفع سریع مشکلات آنان تاکید می کند.

امام جمعه، سنگ صبوری برای محرومین

حجت الاسلام والمسلمین نکونام این را هم می گوید که ما کار اجرایی دستمان نیست، ولی به مردم سر می زنیم که مطالبات و درد و دل‌های آنان را بشنویم و از نزدیک هم ببینیم و به مسئولین منتقل کنیم و ان‌شاءالله با یک اراده خیلی جدی‌تر وارد بشوند و مشکلات و گرفتاری های مردم را حل کنند.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری به مسئولان توصیه کرد که با تلاش جهادی طعم شیرین خدمت را به مردم روستاهای محروم بچشانند و به آنان بگویند نظام جمهوری اسلامی اراده‌اش بر رفع محرومیت و خدمت به محرومین و نیازمندان است.

وفاداری به انقلاب و نظام و میهمان نوازی و کرامت مردم روستاهای «سه‌جو»، «بادام شیرین علیا و سفلی»، «گاوشیر»، «الورگ»، «تپاه علیا و سفلی»، «موچان» و «دره هندو» از دیگر مطالبی بود که امام جمعه شهرکرد به زبان آورد و آنها را شایسته بهترین خدمت ها دانست و از میزبانی کریمانه مردمام خونگرم دیار زاگرس تشکر و قدردانی کرد.

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=43535
  • منبع : خبرگزاری حوزه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.