• امروز : چهارشنبه - ۲۴ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 15 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

11
مروری بر زندگی تبلیغی یک زوح طلبه؛

دختری که با کمک بانوی مبلغه از تبعات شکست عشقی رها و حافظ قرآن شد!

  • کد خبر : 47552
  • 15 مهر 1404 - 16:08
دختری که با کمک بانوی مبلغه از تبعات شکست عشقی رها و حافظ قرآن شد!
زندگی خانم مولوی و همسرش با تبلیغ و گره‌گشایی از مشکلات مردم عجین شده است؛ شیرین‌ترین خاطراتش نیز با حل مسائل اهالی روستا پیوند خورده است؛ مثل زمانی که دختری دچار شکست عشقی و مشکلات روحی روانی شده بود و با کمک او نگاهش به زندگی تغییر کرد و حافظ قرآن شد.

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، خانم طاهره مولوی، متولد ۱۳۶۲، از فعالان فرهنگی و مذهبی روستای کاخک شهرستان شهرکرد در استان چهارمحال و بختیاری است. وی تحصیلات حوزوی تا سطح دو دارد و هم‌اکنون نیز به ادامه تحصیل مشغول است، خانم مولوی در کنار همسر روحانی‌اش، بیش از ۱۲ سال در روستاهای محروم استان به فعالیت‌های فرهنگی، تبلیغی و اجتماعی پرداخته است و آثار حضورش در جامعه محلی به وضوح دیده می‌شود.

از آغاز فعالیت‌ در سال ۱۳۸۹، خانم مولوی همراه همسرش به روستاهای دورافتاده‌ای رفت که امکانات ابتدایی همچون آب و برق نداشتند. وی با صبر و عشق، حلقه‌های صالحین تشکیل داد، کلاس‌های قرآن و احکام برگزار کرد و با دختران جوان و زنان روستا ارتباط صمیمی داشت، به طوری که حتی خود مردم لهجه و زبان خود را به او یاد می‌دادند و دوستی عمیقی شکل گرفت.

ابتدا در روستای خیرآباد، خانه‌ای بسیار ساده و کم‌امکانات در اختیارشان قرار گرفت که حتی با وجود فرزند یک‌ساله‌شان، با شوق و انگیزه در آنجا زندگی کردند و فعالیت‌های فرهنگی خود را ادامه دادند. علاوه بر ساخت و بازسازی مسجد، خانم مولوی مسئولیت آموزش و سازمان‌دهی خانم‌ها در مسجد، برگزاری حلقه‌های صالحین، کلاس‌های قرآن، احکام و مناسبت‌های مذهبی را برعهده داشتند. ایشان با ایجاد گروه سرود برای نوجوانان و دختربچه‌ها، مشارکت فعال آنان در مراسم مذهبی را ممکن کردند و حتی مقام استانی نیز کسب شد.

فعالیت‌های اجتماعی خانم مولوی از توزیع سبدهای غذایی، لباس، پوشاک و گوشت قربانی بین نیازمندان، تا فراهم کردن زمینه‌های اشتغال خانگی برای خانواده‌های محروم مانند تولید ترشی و خیارشور، قالی‌بافی و دوخت ماسک در ایام کرونا را شامل می شود که همه با مدیریت وی و همکاری خیرین انجام شده است. او نه تنها نیازمندان را شناسایی می‌کند، بلکه با برنامه‌ریزی دقیق و همراهی مستقیم، شرایط بهبود زندگی آنان را فراهم می‌کند.

در زمینه مشاوره خانواده و ازدواج نیز خانم مولوی نقش پررنگی داشته‌اند. از حل اختلافات خانوادگی، میانجی‌گری در طلاق و ازدواج، تا حمایت روحی از دختران و زنان دچار مشکلات روانی یا وابستگی‌های ناسالم، ایشان با صبر و مهربانی ورود کرده و با همراهی همسرشان، راهکارهای عملی ارائه داده‌اند. یکی از خاطرات شاخص او کمک به دختری بود که دچار شکست عشقی و افسردگی شده بود؛ با پیگیری و مشاوره و ترویج ارتباط با قرآن و مسجد، روحیه و ایمان او تقویت شد و امروز یکی از حافظان و قراء ممتاز استان است.

خاطرات شخصی خانم مولوی نیز حس حضور واقعی و صمیمانه در روستاها را منتقل می‌کند. برای مثال، در یکی از ماه‌های رمضان، زمانی که خودشان در مضیقه مالی بودند و حتی نان شب نداشتند، خداوند از طریق یک پیرزن خیر، مواد غذایی مورد نیازشان را رساند. همچنین ایشان با دلسوزی و توجه به آرزوهای کودکان نیازمند، برای آنان لباس، کفش و حتی لباس عروس تهیه کرده‌اند تا حس محبت و ارزشمندی را تجربه کنند.

خانم مولوی با این همه فعالیت، نشان داده‌اند که حضور یک انسان با ایمان، همت و عشق در جامعه می‌تواند جریان‌ساز باشد و فرهنگ، آموزش، حمایت اجتماعی و معنویت را همزمان به روستاها و مردم محروم منتقل کند. تلاش‌های ایشان نمونه‌ای روشن از فعالیت فرهنگی مؤثر، همدلانه و انسان‌محور در سطح محله و روستا است که الهام‌بخش دیگران نیز می‌شود.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=47552

مطالب مرتبط

31شهریور
بانویی که در دل تلخی‌های زندگی، شیرینی خدمت به مردم را چشید
نگاهی به فعالیت‌های امیدآفرین خانم موسوی مجد؛

بانویی که در دل تلخی‌های زندگی، شیرینی خدمت به مردم را چشید

02شهریور
شروع فعالیت های فرهنگی با دختران اغتشاشگر/ یک سال در مسجد ممنوع‌المنبر شدم
در گفتگو با بانوی طلبه‌ای که شبکه‌ مادران و دختران مسجدی را تشکیل داد مطرح شد؛

شروع فعالیت های فرهنگی با دختران اغتشاشگر/ یک سال در مسجد ممنوع‌المنبر شدم

17شهریور
مشایه تماشایی یک امام جمعه + تصاویر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.