• امروز : چهارشنبه - ۲۲ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 14 October - 2026
کل اخبار 6893

صدای حوزه امروز

مسجد جامع اصفهان یا آتلیه عروس و دامادی؟! تبیین ۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه حلقه دفاع مقدس/ تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و افزایش سرمایه اجتماعی و وحدت و انسجام فراگیر و مبارزه با آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی و اجتماعی پیام تسلیت حضرت آیت‌الله‌ سیستانی به‌مناسبت ارتحال حضرت آیت الله‌ شبیری زنجانی (قدّس سرّه) وضعیت سنجی برنامه های گفت وگومحور (تاک شو) در بازتولید گفتمان عمومی وقتی دعا کردن هم می‌تواند تبدیل به کالای تجاری شود! تأملی در پیگیری انتظارات و توصیه‌های تحولی رهبر شهید به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رساترین تبیین این خوب نیست خواهرم! مدرنیته مهمترین عامل کاهش منزلت اجتماعی روحانیت! تفکیک بین نهاد حوزه و نهاد روحانیت وجه جمع مسائل+ پاسخ استاد پیروزمند حوزه علمیه و مشکل کاهش حضور طلاب! ۱۰ نکته راهبردی برای سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه/ عهد طلاب با خداوند برای ادامه مسیر هزارساله حوزه ضرورت بازآرایی نظام تبلیغ دینی بیعت اعضای انجمن دانش آموختگان مدرسه فقهی امام محمد باقر علیه السلام (تحت اشراف حضرت آیت الله شبیری زنجانی) با مقام معظم رهبری

♥19
یادداشت؛

دوخط موازی محمود_میرحسین، همدیگر را قطع کردند

  • کد خبر : 16100
  • 30 خرداد 1400 - 13:53
دوخط موازی محمود_میرحسین، همدیگر را قطع کردند
احمدی نژاد، همانقدر که بوی پوپولیسم می داد، اخیرا صدای شفاف رادیکالیسم و دیکتاتوری هم شد. رجزهای قبل انتخاباتی و توهمات پساانتخاباتی اش نیز ره به جایی نخواهد برد و این لکه سیاه از پیشانی اش پاک نخواهد شد که از کروبی هم عقب ماند.

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، حجت الاسلام علیرضا محمدلو، سردبیر پایگاه خبری تحلیلی صدای حوزه طی یادداشتی به بررسی انتخابات ۲۸ خرداد و حواشی آن پیرامون مشارکت و علت یابی عدم حضور عده ای از مردم در این اتفاق مهم سیاسی پرداخته است که در ادامه می خوانیم:

احمدی نژاد نیامد ولی مردم آمدند. حتی کروبی و خاتمی هم آمدند. اما نکته ای که حائز اهمیت است، آن بخشی از جامعه می باشد که تحت تاثیر بیماری کرونا و تخت بیمارستان و یا دلخور از وضعیت معیشتی و بی کفایتی دولت نشد یا نخواستند که شرکت کنند.

این طیف از مردم، قطعا خوانش احمدی نژادی از نظام را قبول ندارند. منطق یا من یا هیچ در نگاه مردم یک منطق سوخته و بازنده است. یک اندیشه رادیکال و دیکتاتوری روشن است.

آنچه که گویا و گفتنی است، رای ندادن درصدی از مردم، به معنای قبول نداشتن نظام نبود و غالب تریبون آزادها و نظرسنجی هایی که صحبت های مردم را پشتیبانی می‌کرد و انعکاس می داد، حاکی از این بود که مردم از شخص محوری و ناکارآمدی خسته اند.

غالب نظرسنجی ها و گفت و گوهای شفاهی گسترده هم نشان می داد که مخالفین مشارکت در این دوره، برای دوره بعدی ریاست جمهوری، تغییر در وضعیت معیشتی را شرط حضور می دانستند. توهمات ووخودشیفتگی احمدی نژادی ها سرانجام نداشت و این مصادره به مطلوب ها و سبقت گرفتن از اپوزیسیون هم او را به تاریخ انقضای قطعی اش، بیش از پیش نزدیک تر می‌کند.

احمدی نژاد، صدای شفاف رادیکالیسم و دیکتاتوری

احمدی نژاد، همانقدر که بوی پوپولیسم می داد، اخیرا صدای شفاف رادیکالیسم و دیکتاتوری هم شد. رجزهای قبل انتخاباتی و توهمات پساانتخاباتی اش نیز ره به جایی نخواهد برد و این لکه سیاه از پیشانی اش پاک نخواهد شد که از کروبی هم عقب ماند.

فیلسوفی که گفت، دوخط موازی همدیگر را قطع می کنند، اگر خدا بخواهد، چه بسا اگر در دنیای سیاست چنین می‌گفت باورپذیرتر و قانع کننده تر بود. اما این‌بار خدا نخواست بلکه خودشیفتگی و بت‌وارگی درونی شان، ایندو را به چنین روزی مبتلا کرد.

 احمدی نژاد و میرحسین موسوی که سایه همدیگر را با تیر می‌زدند و دوخط کاملا موازی و متباین از هم بودند، در ریل دنیای سیاست، به تلاقی و توافق کلان رسیدند. هردو دیگر نظام را قبول ندارند و انتخابات را تحریم کردند. با این تفاوت که افول میرحسین، سال ۸۸ بود و سقوط احمدی‌نژاد، سال ۱۴۰۰.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=16100
  • نویسنده : علیرضا محمدلو

مطالب مرتبط

06اردیبهشت
علت اصلی برداشته شدن محدودیت‌ها، فضا سازی دروغین از شرایط بود
29مهر
ضرورت پرهیز رسانه های ارزشی از مشارکت ناخواسته در احیاء یک میّت سیاسی
یادداشتی در مورد فعالیت های محمود احمدی نژاد؛

ضرورت پرهیز رسانه های ارزشی از مشارکت ناخواسته در احیاء یک میّت سیاسی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.