• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

5

ایران در پی حذف افسران ارشد ارتش رژیم اسرائیل!

  • کد خبر : 47150
  • 01 شهریور 1404 - 14:14
ایران در پی حذف افسران ارشد ارتش رژیم اسرائیل!
همه این افسران اکنون از حفاظت امنیتی شدیدی برخوردارند و به برخی از آن‌ها سطح امنیتی بالایی، مشابه آنچه به هفت نماد دولت اعطا می‌شود، داده شده است. از جمله، برخی از افسران در خودروهای زرهی مشابه خودروهای کاروان نخست‌وزیر تردد می‌کنند.

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، “اوی اشکنازی” در معاریو درباره حفاظت رژیم اسرائیل در واکنش به اقدامات احتمالی ایران به تشریح جزئیاتی پرداخته که خواندنیست:

پس از جنگ با ایران، از ارتش اسرائیل خواسته شده تا مفهوم امنیت فراگیر برای افسران ارشد خود را تغییر دهد. واحد امنیت ستاد کل ارتش به زودی به “تیپ امنیت ستاد کل” توسعه خواهد یافت که بر اساس الگوی واحد حفاظت شخصی سرویس امنیت عمومی (شاباک) – واحد ۷۳۰ – عمل خواهد کرد.

ضربه سختی که اسرائیل به ایران وارد کرد، هنگامی که در جریان جنگ موفق شد بیشتر فرماندهان ارشد نظامی و سپاه پاسداران ایران را در تهران از بین ببرد، موجب بروز میل شدید ایران به انتقام‌جویی شده است.

حتی پیش از این عملیات، سرویس امنیت عمومی (شاباک) تلاش‌های ایران را برای هدف قرار دادن شخصیت‌های برجسته در ارتش و نهادهای امنیتی اسرائیل، و همچنین در محافل سیاسی این کشور، رصد کرده بود. طی دو سال گذشته، شاباک ده‌ها اسرائیلی را که اطلاعات ایران قصد داشت آن‌ها را به عنوان عامل جذب کند، بازداشت کرده است.

برخی از این افراد، از جمله، به جمع‌آوری اطلاعات درباره شخصیت‌های برجسته در اسرائیل و بررسی ترتیبات امنیتی اطراف آن‌ها مشغول بودند. چند هفته پیش، در پی ضربه‌ای که ایران در عملیات ارتش اسرائیل دریافت کرد، ایران اعلام کرد که برای هدف قرار دادن مقامات ارشد امنیتی اسرائیل اقدام خواهد کرد و حتی پوستری حاوی تصاویر مقامات ارشد هدف قرار گرفته برای ترور را منتشر کرد.

ارتش اسرائیل ارزیابی‌هایی از وضعیت انجام داده و فهرستی از افسرانی را که با تهدید واقعی از سوی ایران مواجه هستند، تهیه کرده است. از جمله این افسران می‌توان به رئیس ستاد ایال زامیر، معاونش سرلشکر تامیر یادعی، فرمانده نیروی هوایی سرلشکر تومر بار، رئیس اطلاعات نظامی سرلشکر شلومی بیندر، رئیس منصوب سرویس امنیت عمومی (شاباک) سرلشکر دیوید زینی و فهرستی طولانی از دیگر مقامات ارشد اشاره کرد.

همه این افسران اکنون از حفاظت امنیتی شدیدی برخوردارند و به برخی از آن‌ها سطح امنیتی بالایی، مشابه آنچه به هفت نماد دولت اعطا می‌شود، داده شده است. از جمله، برخی از افسران در خودروهای زرهی مشابه خودروهای کاروان نخست‌وزیر تردد می‌کنند.

یک منبع نظامی اشاره می‌کند که درک فعلی این است که امنیت این افراد برای سال‌ها ادامه خواهد داشت و برخی از آن‌ها تا پایان عمر تحت حفاظت خواهند بود، با این درک که ایرانی‌ها صبور هستند و برای سال‌های زیادی به دنبال انتقام خواهند بود.

ارتش اسرائیل تصمیم گرفته است که بخش عملیات ستاد کل ارتش، واحد حفاظت شخصی ستاد کل را به طور قابل توجهی گسترش دهد، که در روزهای آینده به یک تیپ حفاظت شخصی تبدیل خواهد شد.

ارتش اسرائیل ده‌ها نفر از نیروهای رزمی را به عنوان محافظ شخصی استخدام و آموزش خواهد داد و آن‌ها تحت آموزشی موازی با آموزش محافظان شخصی در واحد حفاظت شخصی سرویس امنیت عمومی (شاباک) – واحد ۷۳۰ – قرار خواهند گرفت.

بخش اطلاعاتی این واحد را با پوشش اطلاعاتی تامین خواهد کرد و برای هر افسر ارشد، چه در حال خدمت و چه بازنشسته، تصویری روزانه از وضعیت فعلی سطح تهدید تهیه خواهد کرد تا حداکثر امنیت تضمین شود.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=47150
  • نویسنده : اوی اشکنازی
  • منبع : معاریو

مطالب مرتبط

05دی
حاج قاسم گفت دیگر وقت شهید شدنت است
به بهانه شهادت سیدرضی موسوی؛

حاج قاسم گفت دیگر وقت شهید شدنت است

23آذر
اشراری که این جنایت را مرتکب شدند مزدورانی روسیاهند
پیام رهبر انقلاب در پی ربایش و شهادت مولوی عبدالواحد ریگی؛

اشراری که این جنایت را مرتکب شدند مزدورانی روسیاهند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.