• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

34
در پی ابهامات راجع به قیمت بالای برخی لوازم خانگی فروشگاه الهادی مطرح شد؛

حذف شرکت «لایف» از فروشگاه مرکز خدمات به علت قیمت بالا / طلاب خواهر نیز می‌توانند از فروشگاه خرید کنند

  • کد خبر : 36856
  • 05 بهمن 1400 - 15:56
حذف شرکت «لایف» از فروشگاه مرکز خدمات به علت قیمت بالا / طلاب خواهر نیز می‌توانند از فروشگاه خرید کنند
آراسته: با اصرار شرکت لایف بر قیمت‌های خود، در نهایت تصمیم بر این شد که محصولات این شرکت از سایت حذف شود و از روز گذشته (3بهمن‌ماه) دیگر محصولات لایف در فروشگاه عرضه نمی‌شود؛ دیگر شرکت‌ها نیز اگر شرایط مدنظر را نداشته باشند حذف و با شرکت‌های دیگر جایگزین می‌شوند.

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، افتتاح مجدد فروشگاه مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با شرایط مناسب در یک فرآیند روان، مورد استقبال خوب طلاب واقع شده است. وام ۱۰ میلیونی، ارسال رایگان تا درب منزل و عدم نیاز حضوری در فرایند خرید از جمله شرایط مناسب این خدمت محسوب می‌شود.

قطع هکاری با شرکت لایف به علت قیمت بالا

در روزهای گذشته و با توجه به ابهاماتی که در مورد قیمت نسبتا بالای برخی محصولات فروشگاه مرکز خدمات مطرح می‌شد، موضوع را از معاون رفاه بنیاد فرهنگی و رفاهی الهادی جویا شدیم. وی با توضیح راجع به قیمت برخی لوازم خانگی فروشگاه مرکز خدمات (الهادی) گفت: قیمت برخی محصولات شرکت لوازم خانگی لایف، علی رغم تذکراتی که به این شرکت داده شده به نسبت بالا بود.

وی ادامه داد: هرچند مذاکراتی نیز صورت گرفت اما با اصرار شرکت بر قیمت‌های خود، در نهایت تصمیم بر این شد که محصولات این شرکت از سایت حذف شود و از روز گذشته (۳بهمن‌ماه) دیگر محصولات لایف در فروشگاه عرضه نمی‌شود؛ دیگر شرکت‌ها نیز اگر شرایط مدنظر را نداشته باشند حذف و با شرکت‌های دیگر جایگزین می‌شوند.

تلاش در جهت تنوع محصولات و قیمت مناسب

 آراسته افزود: البته طبیعی‌ست قیمت‌های موجود در سایت، به دلیل اقساطی بودن کالا کمی بالاتر از بازار باشد اما تلاش شده با اقداماتی از جمله تخفیف از فروشندگان و موارد دیگر این افزایش قیمت اندک باشد.

وی در مورد تنوع محصولات فروشگاه گفت: با شرکت‌های بزرگ دیگر از جلمه اسنوا، دوو، بوست (گروه انتخاب) و دیگر شرکت‌های معتبر هم اکنون قرارداد داریم و محصولاتشان را در فروشگاه عرضه می‌کنند که در تلاشیم این تنوع و گستردگی آن بیشتر شود؛ هم اکنون محصولات «گروه انتخاب» ۵ درصد ارزان‌تر از قیمت فروش شرکتی آن، در فروشگاه الهادی ارائه می‌گردد.

ارسال رایگان تا درب منزل یا دفتر باربری شهر

معاون رفاه بنیاد الهادی درباره درج ناقص مشخصات محصول در سایت توضیح داد: درج مشخصات محصول در سایت بر عهده شرکت‌هاست و تلاش خواهد شد مشخصات هر محصول به صورت کامل درج گردد.

وی در مورد ارسال رایگان محصولات گفت: برخی شرکت‌ها از جمله اسنوا، محصول را تا درب منزل حمل می‌کنند اما برخی شرکت‌ها کالای خریداری شده را تا دفتر باربری شهر مورد نظر ارسال می‌کنند که بناست نوع ارسال و تحویل در کنار هرمحصول به کاربران اطلاع داده شود.

محدودیت در افزایش مبلغ وام مرکز خدمات نداریم ولی…

آراسته با اشاره به ۲۰ قسطه بودن وام ۱۰ میلیونی خرید کالا گفت: امکان خرید برای طلاب خواهر در کنار طلاب برادر فراهم می‌باشد و بزرگواران می‌توانند در عرض چند دقیقه بدون مراجعه حضوری از اقلام فروشگاه الهادی خرید داشته باشند.

وی در مورد علت عدم افزایش مبلغ وام توضیح داد؛ ما برای افزایش مبلغ وام مشکلی نداریم اما با توجه به ۲۰ قسطه بودن وام، مبلغ هر قسط افزایش قابل ملاحظه‌ای خواهد داشت که عموم طلاب در بازپرداخت آن دچار مشکل خواهند شد.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=36856

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.