• امروز : یکشنبه - ۲ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 24 August - 2025
کل اخبار 6542

صدای حوزه امروز

موسیقی عرفانی یا عرفان موسیقی؛ مسأله اینست! پاسخ انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم به بیانیه تسلیم جبهه اصلاحات نقدی بر نقد بی پرده خانم اسماعیل زاده به صحبت های استاد پناهیان در باب امر به معروف و نهی از منکر طلبه خبرنگاری که شیفته آموختن بود / روزت مبارک محمد جان! عدالت آموزشی و چالش‌های ساختاری در حوزه علمیه از منظر استاد وکیلی آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند

11
توصیه آیت الله العظمی سبحانی به مبلغان بین المللی:

اگر بنا باشد خشیت از دیگران باعث شود که ما سخن خدا را نگوییم از اسلام دیگرچیزی باقی نمی ماند

  • کد خبر : 20911
  • 13 مرداد 1400 - 22:54
اگر بنا باشد خشیت از دیگران باعث شود که ما سخن خدا را نگوییم از اسلام دیگرچیزی باقی نمی ماند
سخن یک مبلغ علوم دینی باید میزان داشته باشد" وَ لا یَخْشَوْنَ أَحَداً إِلَّا اللَّهَ" از غیر خدا نترسد اگر بنا باشد خشیت از دیگران باعث شود که ما سخن خدا را نگوییم از اسلام دیگرچیزی باقی نمی ماند، نباید مخالفان را در نظر بگیریم، بلکه باید خدا را مد نظر داشته باشیم.

به گزارش صدای حوزه، حضرت آیت الله سبحانی در پیامی به نوزدهمین گردهمایی روحانیون و مبلغان آلمان، هلند و بلژیک که امروز در مرکز اسلامی هامبورگ آغاز به کار کرده است، گفتند: در آستانه ماه محرم هستیم ماهی که درآن، مبلغان دینی وظایفی برعهده دارند؛ لازم است در این رابطه دو مطلب را یادآور شوم، در این در مجالس حسینی باید شهادت امام حسین(ع) و حرکت ایشان از مکه به کربلا بیان شود و آثاری که بر این حرکت مترتب شد را تبیین کنند، چرا که حرکت آن امام همام یک حرکت عقلایی، اسلامی و ایمانی بوده و یک وظیفه الهی بوده که بر دوش آن حضرت گذاشته شده بود تا به آن اهداف مقدس برسد.

ایشان افزودند: وظایف مبلغان دینی در این ماه و در دیگر ماه ها را آیه شریفه آیه ۳۹ سوره احزاب” الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَ یَخْشَوْنَهُ وَ لا یَخْشَوْنَ أَحَداً إِلَّا اللَّهَ وَ کَفی‌ بِاللَّهِ حَسِیباً” بیان کرده است.

این مرجع تقلید با استناد به این آیه شریفه گفتند: در درجه اول محور سخنان مبلغان باید رسالات الهی باشد، “قال الله” باشد “قال الصادق” باشد بر پیام های الهی تکیه کنند نه پیام های دیگران، باید مبلغان مقداری از آیات قرآن کریم را حافظ باشند و احادیث پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) را حفظ داشته باشند تا به آیات و احادیث تکیه کنند، در درجه اول” یُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ” باشند البته منافاتی ندارد که از سخن دیگران نیز کمک و شاهد گرفته شود اما محور کار سخن خدای متعال و پیامبر و اهل بیت(ع) باشد.

معظم له افزودند: مطلب دوم این که” وَ یَخْشَوْنَهُ” باشند، خشیت غیر از خوف است، خوف در حقیقت بر اعضای ظاهری انسان مسلط می شود، رنگش می پرد، دستش می لرزد، این خوف است اما خشیت جنبه قلبی و باطنی دارد و یک مبلغ دینی باید از صمیم دل از خدای متعال بترسد که مبادا سخنی بگوید که رضای خدای متعال در آن نباشد و تنها رضایت مخلوق در آن باشد.

حضرت آیت الله سبحانی در بیان ویژگی بعدی مبلغان علوم دینی خاطرنشان ساختند: سخن یک مبلغ علوم دینی باید میزان داشته باشد” وَ لا یَخْشَوْنَ أَحَداً إِلَّا اللَّهَ” از غیر خدا نترسد اگر بنا باشد خشیت از دیگران باعث شود که ما سخن خدا را نگوییم از اسلام دیگرچیزی باقی نمی ماند، نباید مخالفان را در نظر بگیریم، بلکه باید خدا را مد نظر داشته باشیم.

این مرجع تقلید در تبیین ویژگی بعدی مبلغان علوم دینی گفتند: در سخنان مبلغان علوم دینی باید حساب و کتاب باشد، حسابی در کار است و حسابگری درکار است که ذره ای در آسمان و زمین از او مخفی نمی ماند”وَ کَفی‌ بِاللَّهِ حَسِیباً” بنابراین با این وظایف روی منبر برویم و سخنرانی کنیم ان شاءالله موثر خواهد بود.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=20911
  • منبع : خبرگزاری حوزه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.