• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

21
بازتاب انتخابات ریاست جمهوری در جهان؛

کدام روزنامه های خارجی همچنان از انتخابات ایران می گویند؟

  • کد خبر : 16151
  • 31 خرداد 1400 - 12:07
کدام روزنامه های خارجی همچنان از انتخابات ایران می گویند؟
آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو: انتخاب رئیس جمهوری ایران، خبر نخست بسیاری از روزنامه‌های امروز جهان است. عنوان برخی از روزنامه‌ها از نتایج این انتخاب می‌گویند و به عنوان مثال «گاردین» در انگلیس مدعی شده است که «به نظر می‌آید گشایشی در گفت‌وگوهای هسته‌ای پیش بیاید».

به گزارش صدای حوزه، با گذشت چند روز از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران، رسانه های جهان هنوز هم از این اتفاق بزرگ می گویند. برخی اخبار روزنامه‌های جهان به شرح زیر است:

خبر نخست اینکه روزنامه‌های «اکونومیست»، «گاردین» و «فایننشال تایمز» در انگلیس، «لوفیگارو» در فرانسه، «له رپوبلیکا» در ایتالیا و «ال پائیس» در اسپانیا از جمله رسانه‌هایی هستند که به موضوع انتخابات رئیس جمهوری ایران پرداخته‌اند.

_ از سودی دیگر «ال پائیس»، نشریه اسپانیایی در گزارشی نوشته است: برزیل در اوج همه‌گیری ویروس کرونا، اکنون با خشکسالی سخت، رو در رو است. در ۹۰ سال گذشته، چنین خشکسالی وجود نداشته است؛ آن هم با خطر افزایش آتش‌سوزی در آمازون.

_ «نیویورک تایمز» نیز نگاهی به شیوع ویروس کرونا در آمریکا دارد و نوشته است: جو بایدن با تردید از موفق بودن طرح واکسیناسیون صحبت می‌کند، چراکه به نظر می‌رسد گونه دیگری از بیماری کووید _ ۱۹ در راه است. در این میان افتخار بایدن به این است که در ۱۵۰ روز تکیه او بر مسند رئیس جمهوری آمریکا، ۳۰۰ میلیون آمریکایی، واکسینه شده‌اند.

_ ال موندو، روزنامه اسپانیایی نوشت: آمریکا، موشک های «پاتریوت» و صدها سرباز خود را از خاورمیانه، خارج می‌کند. پنتاگون، اسکادران های جت های جنگی خود را در منطقه، کاهش می دهد. این بخشی از سیاست‌های تعدیل حضور و نفوذ خود در آن جا در خاورمیانه است. اکنون تنها اندیشه جو بایدن، زیر نظر داشتن چین و روسیه است. وال ستریت جورنال که به نظریه های دولت آمریکا توجه دارد، این را می گوید و اینکه آمریکا هشت سیستم ضدموشک «پاتریوت» خود را که در عراق، کویت، اردن و  عربستان سعودی مستقر هستند، برمی چیند.

_ پرچم های در حال اهتزاز در پشت سر دانیل اورتگا، در روزنامه اسپانیایی «ال پائیس»، خبر از حضور رهبر نیکاراگوئه در برابر هوادارانش می‌دهد. او با همسرش روزاریو موریلو، همراه است؛ «دانیل اورتگا، علیه همه؛ او باز مخالفان را در سرزمینش، هدف گرفته است.»

از حاشیه خبرها

«نیویورک تایمز» در گزارشی با عنوان «یک قرص برای مقابله با ویروس کرونا»، نوشته است: بخش سلامت و خدمات انسانی در آمریکا اعلام کرد که پژوهش برای دستیابی به یک دارو که مانع نه تنها ویروس کرونا که هر ویروسی که سبب عفونت در بدن انسان شود، ادامه دارد.

قرصی ساده‌ برای ویروس‌هایی همانند آنفلوانزا ، اچ آی وی، ایدز و هپاتیت سی. دکتر آنتونی فائوچی، مدیر موسسه ملی بیماری های عفونی و آلرژی آمریکا از پشتیبانان این طرح است که می‌گوید: در آینده نزدیک شاهد تولید قرص‌هایی خواهیم بود که با مثبت تشخیص دادن شخص از ویروس کرونا، به مقابله با ویروس خواهد پرداخت. دکتر فائوچی، سه دهه است که برای دستیابی به داروهای مقابله با ویروس «ایدز» در حال پژوهش است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=16151
  • منبع : ایسنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.