• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

20
توسط طلبه‌ فاطمه الزهرا:

کتاب «ریحانه آراسته» اثر مژگان ثابتی، به چاپ رسید

  • کد خبر : 6618
  • 24 اسفند 1399 - 14:15
کتاب «ریحانه آراسته» اثر مژگان ثابتی، به چاپ رسید
کتاب «ریحانه آراسته» اثر مژگان ثابتی، طلبه مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) شهرستان نایین توسط انتشارات حکیم روز، به چاپ رسیده است.

به گزارش صدای حوزه، کتاب «ریحانه آراسته» اثر مژگان ثابتی، طلبه مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) شهرستان نایین در اسفندماه سال ۱۳۹۹ توسط انتشارات حکیم روز، در ۱۶۰صفحه به چاپ رسیده است.

در این کتاب تمرکز نویسنده بر روی جمع آوری آیات و روایات مرتبط با موضوع آراستگی زن و تبیین دلایل و آثار آن بوده است.

از آنجا که انسان به اقتضای فطرت و طبیعتش میل به زیبایی دارد و به دنبال آراستگی است، آیات قرآن و روایت معصومین علیهم السلام بر  مسئله آراستگی زنان تاکید فراوانی دارند. زن به عنوان عضو مهمی از خانواده است اگر در بحث آراستگی افراط یا تفریط نماید باعث ایجاد آسیب های تربیتی در خانواده می‌شود.

نویسنده در این کتاب سعی کرده که با تبیین حقیقت آراستگی و بیان جایگاه آن در آیات و روایات و بصیرت افزایی و آگاه نمودن متدینین ‌در باب آراستگی در افزایش عفت زنان جامعه و تغییر دید جوانان گامی برداشته شود.

نویسنده در بخش اول این کتاب، به کلیات و مفهوم شناسی پرداخته است. در فصل اول که با عنوان کلیات است به تعریف و تبیین موضوع، اهمیت و اهداف موضوع پرداخته شده و در فصل دوم که با عنوان مفهوم شناسی است معانی لغوی و اصطلاحی کلیدواژه ‎ها بررسی شده است.

بخش دوم نیز با عنوان آراستگی زن شامل سه فصل می‌باشد که در فصل اول آن به بررسی آراستگی زن در آیات و روایات و در فصل دوم آن دلایل آراستگی و در فصل سوم آثار آراستگی بررسی شده است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=6618

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.