• امروز : چهارشنبه - ۲۴ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 15 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

12
حامد عنقا؛

کاش مدیران ارشد فرهنگی‌ کشور یک هزارم رهبر انقلاب به بحث فرهنگ، هنر و فیلم اشراف داشتند!

  • کد خبر : 14205
  • 07 خرداد 1400 - 11:18
کاش مدیران ارشد فرهنگی‌ کشور یک هزارم رهبر انقلاب به بحث فرهنگ، هنر و فیلم اشراف داشتند!
نویسنده و تهیه‌کننده سریال‌هایی مثل پدر، انقلاب زیبا و آقازاده درباره واگرایی هنر و هنرمندان از مفاهیم انقلاب اسلامی به نکاتی اشاره کرد که قابل تأمل است.

به گزارش صدای حوزه، واگرایی هنر و هنرمندان از مفاهیم انقلاب اسلامی و تأکید بر باطل کردن این سعی شیطانی، چند روزی است به عنوان یک راهبرد ارائه شده توسط مقام معظم رهبری مورد بحث اهالی فرهنگ و هنر قرار گرفته است. یکی از دغدغه‌مندان این موضوع حامد عنقا نویسنده و تهیه‌کننده سینما، تلویزیون و شبکه نمایش‌خانگی است.

او را به نویسندگی آثار پربیننده‌ای مثل “قلب یخی” و “آقازاده” در نمایش‌خانگی می‌شناسیم و در تلویزیون با سریال‌های ماندگاری مثل “تنهایی لیلا”، “پدر”، “انقلاب زیبا” و “بر سر دو راهی” به یاد می‌آوریم. او در این باره گفت: اولِ انقلاب حضرت امام(ره) تشریف آوردند جلسه‌ای با تعدادی از نویسندگان برگزار کردند؛ ایشان در جمله‌ای فرمودند یکی از دسیسه‌هایی که زمان پهلوی اتفاق می‌افتاد فاصله گذاشتن بین طبقه مذهبی و طبقه روشنفکران بود.

فرهنگ و  نگاه درست به جریان فرهنگی

عنقا تأکید کرد: یکی از بلایایی که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی‌ها و دیدارشان با دانشجویان، شعرا و نویسندگان بر آن تأکید کرده‌اند روی مطالعه، بحث فرهنگ و نگاه درست به جریان فرهنگ در کشور بوده است. یک جریانی متأسفانه بخشی از جامعه انقلابی به خصوص جوانان و دانشجویان انقلابی را صاحب یک پیش‌داوری کرد و این فشار فکری انگار فاصله‌ای بین ادبیات، سینما، نقاشی، تئاتر و … انداخت. وقتی به کلام حضرت آقا نگاه می‌کنیم به یک وسعت نظری می‌رسیم که در اشاره ایشان به اشعار مهدی اخوان ثالث و حتی به شعر شاملو و رمان‌های معروف کاملاً وجود دارد.

این نویسنده و تهیه‌کننده خاطرنشان کرد: اگر بخواهم مصداقی بیاورم واکسن که امروز همه‌جا بحث جدّی دارد باعث مصونیت می‌شود. یعنی اگر سال‌ها در خلأ نگه داریم باز یک روز با ویروس مواجه می‌شوید. این ویروس می‌تواند بحث شبیخون و نفوذ فرهنگی باشد که بالأخره فضای فرهنگ و ادبیات و هنر را آلوده می‌کند. توجه درست و مبنایی به فرهنگ، هنر و ادبیات می‌تواند به صورت واکسن به جریان انقلابی‌مان کمک کند. این امر وسعت نظر می‌خواهد که متأسفانه بارها گفته‌ام ای کاش مدیران ارشد فرهنگی‌مان یک هزارم رهبر انقلاب به بحث کتاب، ادبیات، فرهنگ، هنر شعر و فیلم اشراف داشتند. واقعاً ما محتاج این نگاه درست و اصولی هستیم.

گلایه از قهر حزب اللهی‌ها با مباحث هنری

او خاطرنشان کرد: یکی از اتفاقات اسفناکِ امروز، این است که خیلی از بچه‌های مؤمن و حزب‌اللهی‌مان آخرین رمان‌های روز را نمی‌شناسند و یا با آخرین شاعران معاصر ما آشنایی ندارند. از جریانِ نقاشی و هنرهای تجسمی و یا دیگر مباحث هنری خبری ندارند. یک جریان نفوذی هم آمده و گِرد این متدینین و انقلابی‌ها را گرفته که لزومی ندارد نسبت به این جریان آشنایی داشته باشند و آن‌ها را از این فضا دور می‌کنند. در حالی که بهترین آثار و فیلمسازان ما از همین قشر بوده‌اند و فیلم‌هایی ساخته‌اند که پای‌شان به جشنواره‌های خارجی رسیده است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=14205
  • منبع : تسنیم

مطالب مرتبط

01آذر
میخواهم نفس بکشم!
یادداشت وارده؛

میخواهم نفس بکشم!

31خرداد
عقد شیرین در مقابل دوربین!
صبح دیروز اتفاق افتاد؛

عقد شیرین در مقابل دوربین!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.