• امروز : چهارشنبه - ۲۲ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 14 October - 2026
کل اخبار 6892

صدای حوزه امروز

تبیین ۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه حلقه دفاع مقدس/ تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و افزایش سرمایه اجتماعی و وحدت و انسجام فراگیر و مبارزه با آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی و اجتماعی پیام تسلیت حضرت آیت‌الله‌ سیستانی به‌مناسبت ارتحال حضرت آیت الله‌ شبیری زنجانی (قدّس سرّه) وضعیت سنجی برنامه های گفت وگومحور (تاک شو) در بازتولید گفتمان عمومی وقتی دعا کردن هم می‌تواند تبدیل به کالای تجاری شود! تأملی در پیگیری انتظارات و توصیه‌های تحولی رهبر شهید به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رساترین تبیین این خوب نیست خواهرم! مدرنیته مهمترین عامل کاهش منزلت اجتماعی روحانیت! تفکیک بین نهاد حوزه و نهاد روحانیت وجه جمع مسائل+ پاسخ استاد پیروزمند حوزه علمیه و مشکل کاهش حضور طلاب! ۱۰ نکته راهبردی برای سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه/ عهد طلاب با خداوند برای ادامه مسیر هزارساله حوزه ضرورت بازآرایی نظام تبلیغ دینی بیعت اعضای انجمن دانش آموختگان مدرسه فقهی امام محمد باقر علیه السلام (تحت اشراف حضرت آیت الله شبیری زنجانی) با مقام معظم رهبری کلیپ تازه منتشر شده از چهلم یکی از کشته شدگان حوادث دی ماه در اصفهان

♥9
در پی اختلاف نظر در مورد نحوه مدیریت VOD؛

وزیر ارشاد: تا چند روز آینده تکلیف «وی‌او‌دی»ها روشن خواهد شد/ دغدغه مشترک وزرات ارشاد با با صداوسیما

  • کد خبر : 30894
  • 19 آبان 1400 - 1:10
وزیر ارشاد: تا چند روز آینده تکلیف «وی‌او‌دی»ها روشن خواهد شد/ دغدغه مشترک وزرات ارشاد با با صداوسیما
اسماعیلی:‌ما در اینجا شورای عالی فضای مجازی را داریم و نهادهای بالادستی را هم داریم و دکتر جبلی و سازمان صداوسیما هم مثل وزارت ارشاد همگی دغدغه این موضوع را داریم. ما با هم صحبت کرده و به تفاهماتی رسیده ایم که در چند روز آینده به یک تفاهم مشترک خواهیم رسید و این تفاهم را در نهادهای بالادستی خودمان به تصویب می رسانیم و در معرض دید همگان قرار خواهیم داد.

به گزارش صدای حوزه، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه همایش پدافند غیرعامل و رسانه در پاسخ به خبرنگار فارس مبنی بر اینکه تکلیف وی او دی ها چه شد و آیا در این زمینه تا به حال جلساتی با رئیس سازمان صداوسیما داشته اید یا خیر، گفت: ما با آقای دکتر جبلی هماهنگ کرده ایم تا ان شاءالله به سرعت با هم تصمیم مشترکی درباره این موضوع بگیریم.

وی درباره اظهارات اخیر رئیس سازمان سینمایی نیز که گفته بود ما آمادگی کامل برای بازگشت وی او دی ها به ارشاد را داریم، نیز توضیح داد: آقای دکتر جبلی که برادر بسیار خوبمان هستند، مسئولیت این کار را پذیرفته اند و با هم تفاهم کرده ایم که سازمان و وزارت ارشاد با هم بنشینند و مساله را حل کنند.

اسماعیلی تصریح کرد: وزارت ارشاد تکالیف ذاتی در این زمینه دارد و قانون هم در این مساله عوض نشده است. این تکالیف برعهده وزارت ارشاد است و امروز یکسری اتفاق های جدید و رسانه های جدید شکل گرفته و دچار ابهاماتی شده و به عنوان وزیر ارشاد موضعم روشن است و در وزارت ارشاد در این زمینه بحث مشخص است.

وی تاکید کرد: اما به هر حال این مساله بایستی با همفکری و مشارکت میان بخش های درگیر با موضوع حل شود. ما در اینجا شورای عالی فضای مجازی را داریم و نهادهای بالادستی را هم داریم و دکتر جبلی و سازمان صداوسیما هم مثل وزارت ارشاد همگی دغدغه این موضوع را داریم. ما با هم صحبت کرده و به تفاهماتی رسیده ایم که در چند روز آینده به یک تفاهم مشترک خواهیم رسید و این تفاهم را در نهادهای بالادستی خودمان به تصویب می رسانیم و در معرض دید همگان قرار خواهیم داد.

وزیر ارشاد اسلامی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره اینکه شما در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی گفته بودید نمی‌توانم با خانواده‌ام  به تماشای فیلم های سینمایی بنشینم، گفت:

خیلی روشن بود، من گفت‌وگوی ۹۵ دقیقه‌ای در برنامه تلویزیونی «نگاه یک» داشتم و در آن گفت و گو گفتم  اگر من به عنوان وزیر ارشاد برخی فیلم‌ها را نتوانم با خانواده‌ام ببینم، حتما این برای عموم جامعه هم توصیه نمی‌شود، به همین دلیل از خانواده خودم مثال زدم. در ادامه هم گفتم ما با خانواده فیلم می‌بینیم از قضا چند روز پیش به همراه خانواده یک فیلم سینمایی دیده بودیم. در خانواده ما دیدن فیلم سینمایی امری عمومی است و با خانواده به سینما هم می‌رویم و هیچ مشکلی با این موضوع نداریم.

وی ادامه داد: نکته‌ای که گفتم ناظر به تعداد بسیار بسیار معدودی از فیلم‌هایی است که نیازمند اصلاح است و اگر آن اصلاح انجام نشود ممکن است من نتوانم آن را با خانواده ببینم پس اگر من نوعی نتوانم با خانواده فیلمی را ببینم همین در جامعه هم باید اتفاق بیفتد. یعنی اگر معدل عمومی جامعه، عرف و اخلاق و سنت‌های حاکم بر جامعه و ضوابط قانونی، ضوابط شرعی و ضوابط دینی ما موضوعی را نپذیرد ، من هم از آن اجتناب می‌کنم، پس طبیعتا نمی‌توانیم آن را به جامعه تجویز کنیم.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=30894
  • منبع : فارس

مطالب مرتبط

15بهمن
وزیر ارشاد باید اعتراض می‌کرد و بیرون می‌رفت!
واکنش صریح آیت‌الله شب‌ زنده‌دار به اتفاقات اخیر جشنواره فجر؛

وزیر ارشاد باید اعتراض می‌کرد و بیرون می‌رفت!

17اردیبهشت
از پروژه‌هایی نیمه کاره و شکست خورده تا داستانهای پر زرق و برق و کم مایه
17اردیبهشت
تلاش بی وقفه رئیس جمهور برای حل مشکلات کشور و یک پرسش
روایت وزیر فرهنگ از تعطیلات رئیس جمهور؛

تلاش بی وقفه رئیس جمهور برای حل مشکلات کشور و یک پرسش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.