• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

16

سلبریتی ها؛ خود صاحب نظر پنداران مجازی

  • کد خبر : 1234
  • 11 بهمن 1399 - 16:22
سلبریتی ها؛ خود صاحب نظر پنداران مجازی
ستاره و لژیونر و شوالیه و شاخ مجازی محترمند، به شرط آنکه حد و حدود خود را بدانند.

به گزارش صدای حوزه، قل دادن توپ را قلقلی هم بلد است، اما فوتبالیست شدن کار مارادوناهاست، شما گل‌کوچیکتان را بازی کنید. تیرخلاص را در ملاج خودی نمی‌چکانند و قلق دروازه دست مسی‌هاست. شما گل‌به‌خودی نزنید، از نظر ما آقای گلید.

در سرگرم کردن مردم، ململ هم سنگ تمام می‌گذارد اما بازیگری کار مارلون براندوهاست. شما به خیمه‌شب‌بازی‌تان برسید.

مرز مسخرگی و کمدی باریک است و کمدین بدون مرز، برازنده‌ی چاپلین‌هاست. شما بیت‌المال را نچاپید، سیمرغ بلورین را بال‌بسته تقدیمتان می‌کنیم. گربه‌ی آوازه‌خوان هم روزی ستاره بود اما موسیقی‌شناسی کار یانی‌هاست. شما بلبل‌زبانی‌ نکنید، کسی نمی‌گوید لال هستید. گوش‌مخملی هم در چمنزار می‌خواند اما برگزاری کنسرت کار صدامخملی‌هاست. شما گوش‌خراشی نکنید، از نظر ما حنجره‌طلایید.

فوتبالیست، پابه‌توپ شدن فوتبالی‌اش خوب است، نه پا در کفش کردن‌های سیاسی‌اش. هنرمند، دنیای بازیگری را می‌شناسد، اما در دنیای سیاست اغلب بازیچه می‌شود. خواننده، چه‌چه زدنش در آلبوم موسیقی خوب است، نه به‌به و چه‌چه‌های سیاسی‌اش در فضای مجازی. آزادی بیان از حقوق شهروندی است اما فرافکنی و قرشمال‌بازی، ولنگاریِ بیان است. سیاست ما عین دیانت ماست و همه باید بصیرت سیاسی داشته باشند اما خاله‌زنک‌بازی مجازی، عین سیاسی‌کاری و شامورته‌بازی است. کنشگری اجتماعی از نشانه‌های جامعه‌ی سالم است اما گروکشی سیاسی نشان‌دهنده‌ی غرض و مرض‌های پشت پرده است.

#سلبریتی‌ در حوزه‌ی کارشناسی خود صاحب‌نظر است اما افاضات اضافه‌اش در فضای مجازی اگر فالوورساز است، نباید سرنوشت‌ساز باشد. سلبریتی‌ مشهور است، اما لزوما الگو نیست. محبوب است، اما مقام مسئول نیست. ادعای وطن‌پرستی می‌کند، اما ممکن است تابعیت مضاعف داشته باشد. اگر ایران برای تولد فرزندش اَخ است، ژست آریایی نگیرد. اگر حکومتی و سفارشی‌ساز نیست، کارفرمای شیخ‌نشین هم نباید داشته باشد. اگر ریال بیت‌المال می‌گیرد، دلار فستیوال هم می‌گیرد. اگر مالیات نمی‌دهد، روی نظام منت نگذارد. ستاره و لژیونر و شوالیه و شاخ مجازی محترمند، به شرط آنکه حد و حدود خود را بدانند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=1234

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.