• امروز : چهارشنبه - ۲۴ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 15 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

31
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در دیدار با رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم مطرح کرد؛

مجمع خیرین کشاورزی باید راه اندازی شود

  • کد خبر : 43551
  • 19 خرداد 1401 - 20:54
مجمع خیرین کشاورزی باید راه اندازی شود
همانطوری که خیرین محترم پای کار مسجد و مدرسه آمدند باید برای آبادانی روستاها و کمک به عرصه تولید پای کار بیایند و مجمع خیرین کشاورزی راه اندازی گردد.

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سید حسن ربانی، نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اهمیت امنیت غذایی در جامعه گفت: در این شرایط شب و روز معنایی ندارد و همه باید برای رضای خدا پای کار بیایند.

وی با اهمیت مساله جهاد افزود: کار علمی باید بر اساس شاخص ها انجام بگیرد و کارشناسان باید با روحیه جهادی در کنار مردم و کشاورزان باشند.

وی در پایان ضمن تلاش از زحمات مسولین و کارکنان سازمان جهاد کشاو‌رزی و همچنین بانک کشاورزی گفت: بحمدلله در طرح صدور دامدار کارت همگی نشان دادند برای حمایت از تولید تعطیلی معنایی ندارد و همه در میدان جهاد حضور دارند.

محمد رضا حاجی رضا رئیس سازمان جهاد کشاور‌زی قم در این دیدار گزارشی از وضعیت کشاور‌زی استان ارائه و گفت: ۱۰۴ هزار هکتار ظرفیت کشاورزی موجود قم است که با ورود علم و دانش باید ظرفیت تولید و بدنه کشاورزی حفظ شود.

وی با اشاره به اینکه استان قم از ظرفیت خوبی در دام برخوردار است گفت: ۱۲۰۰ واحد دامداری در دامشهر مستقر هستند که این مجمتع یکی از قطب های مهم دام در کشور است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها در قم گفت: در راستای حمایت از دامدران، مرغداران و آبزیپروران در قم تا کنون با تلاش همکاران در این سازمان و بانک کشاورزی تا کنون مبلغ ۱۵ میلیارد تومان پرداخت و این روند تا پایان درخواست ها ادامه خواهد داشت.

وی در پایان ضمن مهم خواندن نظارت بر توزیع اقلام اساسی گفت: سعی کردیم از ظرفیت مردم در حوزه نظارت به خوبی استفاده شود تا بتوانیم به بهترین شکل بر ۴۰۰۰ هزار واحد فروشگاهی و ۹۰۰ واحد نانوایی فعال قم نظارت کنیم.

 
لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=43551
  • منبع : روابط عمومی حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.