• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

20
آیت الله حسینی خراسانی در آئین عمامه گذاری طلاب مدرسه علمیه آیت الله بهجت قم:

حوادث اخیر باعث رعب طلاب نخواهد شد/ طلاب، ملبس به لباس روحانیت می شوند تا نماد تقوا، امنیت و شهادت باشند

  • کد خبر : 41219
  • 29 فروردین 1401 - 18:19
حوادث اخیر باعث رعب طلاب نخواهد شد/ طلاب، ملبس به لباس روحانیت می شوند تا نماد تقوا، امنیت و شهادت باشند
در اوج موهبت‌های لباس روحانیت باید گفت این لباس، لباس شهادت است و شهادت نیز فوز عظیمی است که بالاتر از او وجود ندارد؛ دشمن فکر می‌کند اگر بر سر سه روحانی جهادی که در حرم رضوی علیه السلام حضور داشتند چنین جنایتی کند، طلاب دیگر گرفتار رعب و وحشت می‌شوند، اما طلاب دسته دسته ملبس به این لباس خواهند شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای حوزه، آئین عمامه گذاری تعدادی از طلاب مدرسه علمیه آیت الله بهجت قم در محل این مدرسه علمیه برگزار شد. این برنامه در شام ولادت کریم اهل بیت، امام حسن علیه السلام و با حضور آیت الله پناهنده، استاد اخلاق، حجت الاسلام عباسی،رییس مرکز تدوین متون درسی، حجت الاسلام رهنما، مدیر کل اخلاق و تربیت معاونت تهذیب حوزه، عبودی، نماینده کتائب حزب الله در قم، خانواده های شهدای طلبه و روحانی و مدیر و اساتید این مدرسه علمیه برگزار شد.

عمامه گذاری

آیت الله حسینی خراسانی، عضو فقهای شورای نگهبان طی سخنانی در این مراسم در مورد امتیاز طلاب نسبت به سایر اقشار جامعه گفت:
اول اینکه طلاب مفتخر به شاگردی امام صادق علیه السلام هستند و از رهبری معظم تا مراجع و اساتید و بزرگان حوزه همگی این توفیق را دارند که شاگرد امام صادق علیه السلام به معنای حقیقی- هر چند با واسطه – و نه مجازی باشند. همه بزرگان علم و فقاهت شیعه از شیخ انصاری و آیت الله بروجردی گرفته تا شهید اول در یک سلسله به هم پیوسته و بدون قطع به امام صادق و از ایشان پیوسته به رسول خدا و درگاه الهی متصل هستند و این امر منحصر در فقه است؛ در علمی مانند فلسفه علما بدون انقطاع به فارابی یا ابن سینا متصل نیستند بلکه شاید قرنی بین استاد و شاگرد فاصله باشد.

در حال بارگذاری پخش کننده...

 

عمامه گذاری

دوم این که در عرف دینداران، طلاب و روحانیت سربازان اصلی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف محسوب می شوند؛ البته تمام اقشار این قابلیت را دارند ولی به صورت ویژه و خاص و در عرف متشرعه, طلاب را سرباز امام زمان ارواحنا له الفدا می دانند.

وی در ادامه به معنای لباس طلاب پرداخت و افزود، یکی از انواع لباسها لباس تقواست؛ لباس روحانیت هم از مصادیق همین لباس تقوا است. این لباس، لباس فداکاری، مجاهدت، ایثار و شهادت است. مردم هم برخلاف جو رسانه ای که شاهدش هستیم، نسبت به روحانیت اعتماد کامل دارند و این قشر را جزو صادق ترین و امین ترین افراد جامعه می دانند.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به اعتماد بیش از پیش مردم به روحانیت گفت: اگر در یک فرودگاه یا مکانی مشابه شخصی بسته گرانبهایی با خود داشته باشد و قرار باشد اندکی از آن جدا شود در میان همه اشخاص حاضری که هیچکدام را نمی‌شناسد اگر یک روحانی ببیند بسته را به آن آخوند و روحانی امانت می‌دهد و اگر کسی به این مسأله شک دارد کافی است اندکی مشاهده کند.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم اظهار داشت: باید به داشته‌های خود افتخار کنیم و به مبانی و دستورات آگاه و ملتزم باشیم، زیرا طلاب در میان همه اقشار و گروه‌ها فرم لباسشان متفاوت است و طی یک مراسم نورانی به تناوب در مناسبت‌هایی عده‌ای به لباس روحانیت ملبس می‌شوند؛ در کافی نقل شده امیر مؤمنان به دست رسول خدا در مراسمی معمم شده است یعنی چیزی که در حوزه‌ها طی مراسم عمامه گذاری شهرت دارد چنین پیشینه‌ای دارد.

در اوج موهبت‌های لباس روحانیت باید گفت این لباس، لباس شهادت است و شهادت نیز فوز عظیمی است که بالاتر از او وجود ندارد؛ دشمن فکر می‌کند اگر بر سر سه روحانی جهادی که در حرم رضوی علیه السلام حضور داشتند چنین جنایتی کند، طلاب دیگر گرفتار رعب و وحشت می‌شوند، اما طلاب دسته دسته ملبس به این لباس خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه شهید دارایی و شهید اصلانی به تأسی از مولای متقیان تهدید و ترور شدند گفت: طلاب فوج فوج به این لباس می‌پیوندند برای اینکه نماد تقوا، امنیت و شهادت باشند؛ این لباس در خدمت دین است؛ تا این گروه در خدمت دین باشند، مردم نیز همراهی می‌کنند.

در پایان این مراسم تعدادی از طلاب مدرسه علمیه آیت الله بهجت قم به دست آیت الله حسینی خراسانی، مفتخر به تلبس به لباس روحانیت شدند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=41219

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.