• امروز : پنج شنبه - ۲۳ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 15 October - 2026
کل اخبار 6893

صدای حوزه امروز

مسجد جامع اصفهان یا آتلیه عروس و دامادی؟! تبیین ۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه حلقه دفاع مقدس/ تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و افزایش سرمایه اجتماعی و وحدت و انسجام فراگیر و مبارزه با آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی و اجتماعی پیام تسلیت حضرت آیت‌الله‌ سیستانی به‌مناسبت ارتحال حضرت آیت الله‌ شبیری زنجانی (قدّس سرّه) وضعیت سنجی برنامه های گفت وگومحور (تاک شو) در بازتولید گفتمان عمومی وقتی دعا کردن هم می‌تواند تبدیل به کالای تجاری شود! تأملی در پیگیری انتظارات و توصیه‌های تحولی رهبر شهید به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رساترین تبیین این خوب نیست خواهرم! مدرنیته مهمترین عامل کاهش منزلت اجتماعی روحانیت! تفکیک بین نهاد حوزه و نهاد روحانیت وجه جمع مسائل+ پاسخ استاد پیروزمند حوزه علمیه و مشکل کاهش حضور طلاب! ۱۰ نکته راهبردی برای سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه/ عهد طلاب با خداوند برای ادامه مسیر هزارساله حوزه ضرورت بازآرایی نظام تبلیغ دینی بیعت اعضای انجمن دانش آموختگان مدرسه فقهی امام محمد باقر علیه السلام (تحت اشراف حضرت آیت الله شبیری زنجانی) با مقام معظم رهبری

♥21
با حجت الاسلام فرشاد نیازی بیشتر آشنا شویم:

طلبه ای که در کنار تبلیغ و اشتغالزایی، باغبانی هم می کند

  • کد خبر : 35175
  • 15 دی 1400 - 15:54
طلبه ای که در کنار تبلیغ و اشتغالزایی، باغبانی هم می کند
حجت الاسلام نیازی با تلاش و پشتکار خود توانسته ۵۰ وام اشتغالزایی برای اهالی روستا دریافت نماید و نقش پررنگی در استخدام جوانان روستا در دستگاه‌های دولتی داشته است؛ او خودش نیز به باغبانی مشغول است و از این طریق کسب درآمد می‌کند.

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام فرشاد نیازی دهلقی متولد سال ۱۳۶۱ و اهل شهرستان صحنه استان کرمانشاه و امام روستای بزرگ دستجرده سفلی بخش دینور است که در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) این روستا فعالیت دارد.

او اهتمام بسیاری به اشتغالزایی در این روستا داشته و اقدامات ارزشمندی را در ۴ سال حضور خود در روستا در زمینه اشتغالزایی انجام داده است.

این روحانی دغدغه‌مند با تلاش و پیگیری‌های خود و کمک گرفتن از ظرفیت‌های موجود در منطقه توانسته بالاترین تعداد وام اشتغالزایی را در سطح این شهرستان دریافت نماید.

با پیگیری‌های مجدانه او تاکنون ۵۰ وام اشتغالزایی که مبلغ اغلب آن‌ها حدود ۵۰ میلیون تومان است از کمیته امداد و بنیاد برکت برای اهالی روستا دریافت شده است.

به گفته این شرکت کننده در مهرواره محله همدل، تاکنون بوسیله این وام‌ها شغل‌هایی همچون دامپروری، زنبورداری، باغداری و خرید تجهیزات کشاورزی در منطقه ایجاد شده است که تقریبا هر وام برای دو تا سه نفر اشتغال ایجاد کرده است.

یکی دیگر از کارهای او در زمینه اشتغال مردم این منطقه، پیگیری جهت استخدام جوانان واجد شرایط روستا در دستگاه‌های دولتی بوده است و از بعد از حضور او در این روستا تاکنون آمار استخدامیان این منطقه در مراکز دولتی ۸ برابر شده است.

این روحانی پرتلاش همچنین با درخواست از بنیاد برکت به برگزاری کلاس‌‌های آموزشی در رشته های زنبورداری و …اقدام کرده و با صدور گواهی نامه برای شرکت کنندگان در کلاس‌ها، سعی در ایجاد اشتغال برای آن‌ها دارد.

یکی از کارهای ارزشمند حجت الاسلام نیازی همراه و همگام شدن با اهالی روستا می‌باشد؛ او علاوه بر انجام کارهای عمومی یک طلبه در روستا همانند دیگر اهالی به باغبانی اشتغال دارد و بدین وسیله کسب درآمد می‌کند.

این اقدام او علاوه بر به نمایش گذاشتن تواضع این روحانی فعال موجب قوی‌تر شدن ارتباط مردم با او شده بطوریکه به گفته خودش اکنون مردم او را از جنس خود می‌دانند و مسائل و مشکلات خود را راحت تر با او درمیان می‌گذارند و او همواره سعی در رفع مشکلات اهالی این منطقه دارد.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=35175
  • منبع : مهرواره همدل

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.