• امروز : چهارشنبه - ۲۲ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 14 October - 2026
کل اخبار 6893

صدای حوزه امروز

مسجد جامع اصفهان یا آتلیه عروس و دامادی؟! تبیین ۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه حلقه دفاع مقدس/ تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و افزایش سرمایه اجتماعی و وحدت و انسجام فراگیر و مبارزه با آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی و اجتماعی پیام تسلیت حضرت آیت‌الله‌ سیستانی به‌مناسبت ارتحال حضرت آیت الله‌ شبیری زنجانی (قدّس سرّه) وضعیت سنجی برنامه های گفت وگومحور (تاک شو) در بازتولید گفتمان عمومی وقتی دعا کردن هم می‌تواند تبدیل به کالای تجاری شود! تأملی در پیگیری انتظارات و توصیه‌های تحولی رهبر شهید به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رساترین تبیین این خوب نیست خواهرم! مدرنیته مهمترین عامل کاهش منزلت اجتماعی روحانیت! تفکیک بین نهاد حوزه و نهاد روحانیت وجه جمع مسائل+ پاسخ استاد پیروزمند حوزه علمیه و مشکل کاهش حضور طلاب! ۱۰ نکته راهبردی برای سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه/ عهد طلاب با خداوند برای ادامه مسیر هزارساله حوزه ضرورت بازآرایی نظام تبلیغ دینی بیعت اعضای انجمن دانش آموختگان مدرسه فقهی امام محمد باقر علیه السلام (تحت اشراف حضرت آیت الله شبیری زنجانی) با مقام معظم رهبری

♥16
تهدیدها و فرصت های یک گزارش بین المللی؛

ضریب نفوذ ۷۱ درصدی شبکه های اجتماعی در کشور/ ایران بالاتر از متوسط جهانی

  • کد خبر : 30525
  • 15 آبان 1400 - 16:17
ضریب نفوذ ۷۱ درصدی شبکه های اجتماعی در کشور/ ایران بالاتر از متوسط جهانی
بر اساس گزارش جهانی منتشره در سال ۲۰۱۹، تعداد کاربران فعال شبکه های اجتماعی در ایران ۴۷ میلیون نفر بوده و ضریب نفوذ شبکه های اجتماعی در ایران ۵۷ درصد تخمین زده شده است.

به گزارش صدای حوزه، بر اساس گزارش منتشر شده در سال ۲۰۲۱ تعداد کاربران فعال در شبکه های اجتماعی در جهان نزدیک به ۴٫۲ میلیارد نفر گزارش شده و ضریب نفوذ شبکه های اجتماعی در جهان ۵۳٫۶ درصد بوده است. این رقم نسبت به سال قبل از آن با رشد ۹ درصدی همراه بوده است.

بر اساس نقشه جغرافیایی جهان که بر اساس منبع Russian Source Marketing در وب سایت linkfluence منتشر شده است، می‌توان دریافت که ضریب نفوذ شبکه‌های اجتماعی نسبت به جمعیت کشورها و مناطق مختلف جهان بدین ترتیب است: استرالیا و اقیانوسیه  ۷۱ درصد، جنوب شرق آسیا  ۷۸ درصد، شرق آسیا ۸۲ درصد، جنوب آسیا ۳۱ درصد، آسیای میانه ۲۱ درصد، اروپای شرقی ۵۶ درصد، شمال اروپا ۷۹ درصد، آفریقای مرکزی ۱۱ درصد، آمریکای شمالی ۸۳ درصد، آمریکای مرکزی ۸۱ درصد، آمریکای جنوبی ۸۳ درصد.

ضریب نفوذ شبکه های اجتماعی در ایران

بر اساس گزارش جهانی منتشره در سال ۲۰۱۹، تعداد کاربران فعال شبکه های اجتماعی در ایران ۴۷ میلیون نفر بوده و ضریب نفوذ شبکه های اجتماعی در ایران ۵۷ درصد تخمین زده شده است. همچنین طبق این گزارش در ژانویه سا ل۲۰۲۱، تعداد کاربران فعال شبکه های اجتماعی در ایران در سال ۲۰۲۰ حدود ۵۳٫۳۶ میلیون نفر رسیده است و میزان این شاخص در سال ۲۰۲۱ حدود ۵۹٫۳۶ خواهد رسید.

با این حساب ضریب نفوذ شبکه های اجتماعی در ایران در سال ۲۰۲۰ حدود ۶۴ درصد بوده و این شاخص با رشد ۱۱ درصدی در سال ۲۰۲۱، حدود ۷۱ درصد برآورد می شود. بر اساس نتایج بررسی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان، افزایش ضریب نفوذ شبکه‌های اجتماعی در جهان رابطه مستقیمی با رشد و افزایش دسترسی افراد و شهروندان به اینترنت دارد.

ضریب نفوذ شبکه‌های اجتماعی یکی از مهم‌ترین عواملی است که باید مورد توجه سازمان و دولت‌های مختلف قرار بگیرد و به عقیده بسیاری از کارشناسان فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، باید با نگاهی مثبت تهدیدهای احتمالی موجود در آن را تبدیل به فرصت کرد و از افزایش ضریب نفوذ اینترنت و شبکه های اجتماعی در کشورها و مناطق مختلف جهان بهترین استفاده را کرد. 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=30525
  • منبع : تسنیم

مطالب مرتبط

07بهمن
وقتی که پای تعصبات جناحی، اعتماد را به حراج می‌گذارند
سیاست یک بام و دو هوای اصلاح طلبان؛

وقتی که پای تعصبات جناحی، اعتماد را به حراج می‌گذارند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.