• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

8
گفتگو با مسوول مرکز بزرگ اسلامی شهرستان سنندج؛

روحانیت اهل‌سنت به دنبال عمل به منویات رهبری

  • کد خبر : 3594
  • 04 اسفند 1399 - 15:39
روحانیت اهل‌سنت به دنبال عمل به منویات رهبری
روحانیون اهل سنت در چند محور اصلی برای استقرار نظام جمهوری اسلامی در منطقه کردستان فعالیت کردند. ابتدا برای وحدت شیعه و سنی بود، دوم ایجاد جریان ولایتمداری که آن را لازم و ضروری دانستند و هم خود از آن پیروی کرده و هم مردم را دعوت کردند.

به گزارش صدای حوزه، ماموستا اقبال بهمنی مسوول مرکز بزرگ اسلامی شهرستان سنندج در رابطه با شهدای روحانی اهل سنت و فعالیت‌های آنان اظهار داشت:

مردم کردستان همواره به دنبال دین و دیانت بودند و با روحانیت ارتباط خوبی داشتند. کردستان در ابتدای انقلاب وضعیت خاصی پیدا کرد و ضد انقلاب به دنبال بسیج کردن مردم برای رسیدن به اهداف خود بود و در مساجد و معابر فرمان‌های خلاف انقلاب را می‌‎داد.

وی افزود:

حدود ۵۰ نفر از روحانیون اهل سنت کردستان و نزدیک به ۱۰۰ ماموستا در کل کشور به شهادت رسیده‌اند.

ماموستا بهمنی به فعالیت‌های روحانیون اهل سنت کردستان اشاره و تصریح کرد:

روحانیون اهل سنت در چند محور اصلی برای استقرار نظام جمهوری اسلامی در منطقه کردستان فعالیت کردند. ابتدا برای وحدت شیعه و سنی، دوم ایجاد جریان ولایتمداری بود که آن را لازم و ضروری دانستند و هم خود از آن پیروی کرده و هم مردم را دعوت کردند.

روحانیت سدی مقابل افکار وهابیت

وی در ادامه افزود: دشمنان روحانیت در منطقه، دو گروه بودند، یک ضد انقلاب که در مساجد و معابر تبلیغ می‌کردند و بعد هم گروه‌های وهابی که پس از ضد انقلاب به وجود آمدند و به شهید کردن علما روی آوردند و در این زمان روحانیت سدی مقابل افکار وهابیت شد.

ماموستا بهمنی بیان داشت: برای وحدت مسلمانان جریان مقاومتی شروع شده که باید علما و مردم در کنار یکدیگر قرار گیرند، باید برای عمل به وصیت شهدای روحانیت اهل سنت و شیعه که برای استقرار و استمرار نظام اسلامی تلاش کردند کوشش کنیم و به دنبال تمسک به قرآن و سنت پیامبر (ص) و عمل به منویات رهبری و دوری از اختلافات و تفرقه باشیم.

وی از کار‌های ضروری در حوزه حفظ آثار شهدای روحانی اهل سنت، به تاسیس موزه و جمع آوری مستندات آنان اشاره کرد و افزود: تهیه کتابی از زندگینامه و وصیتنامه شهدای روحانی اهل سنت با اشاره به اهداف آنان اقدام خوبی است که باید انجام شود و در حوزه کاری مسوولین قرار گیرد و برنامه مشخص و مدونی برای ترویج فرهنگ جهاد و شهادت با الگوگیری از این شهدا داشته باشند.

بهمنی تصریح کرد: تاکنون کار‌هایی در قالب چاپ کتاب و برگزاری یادواره صورت گرفته، اما کافی نبوده، می‌شود از زندگینامه این شهدا برای تهیه فیلم و مستندسازی که تاثیر زیادی بر روی مخاطبان دارد استفاده کرد.

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=3594
  • منبع : defapress.ir

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.