• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

12
طی یادداشتی بررسی شد؛

دیپلمات یعنی جعفربن ابیطالب(ع) / امروز با روم مذاکره می کنیم نه حتی حبشه

  • کد خبر : 31528
  • 26 آبان 1400 - 11:21
دیپلمات یعنی جعفربن ابیطالب(ع) / امروز با روم مذاکره می کنیم نه حتی حبشه
مذاکره کنندگانی که دل در گرو عظمت واشنگتن دارند و ایمان به ایمان حاکم بر روح نظام ندارند یا کم دارند، کجا می توانند و توانستند، نمایندگی شایسته ای برای دفاع باشند؟

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، حجت الاسلام وحید حاج آقازاده طی یادداشتی به بررسی نحوه مذاکره های پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و مقایسه آن با مذاکرات کنونی، با عنوان “تفاوت مذاکره کم عیار و با عیار” پرداخته است که در ادامه مطالعه می نمایید:

پیامبر(ص) برای تبیین و تبلیغ در حبشه تیمی را به سرپرستی جناب جعفربن ابیطالب(ع) فرستادند که آن جناب توانست با منطق و ایمان قوی نه تنها حاکم حبشه را همراه گفتمان رسول الله(ص)کند که همه تلاش های جبهه کفر را نقش بر آب کرد. جعفر بن ابیطالب(ع)ّ برادر بزرگ امام علی و دومین مسلمانِ بعد از امام علی (ع) است که برخی مفسرین، آیه۲۳سوره احزاب (من المومنین رجال صدقوا ماعاهدو الله علیه..) را در شان این بزرگوار دانسته اند. همسر و شریک زندگی اش اسما بنت عمیس بود و رسیدگی به امور محرومان و مساکین را آنقدر پیشه کرده بودند که در بین مومنین به ابوالمساکین معروف شد و احترام خاصی در چشم امام علی(ع) داشت در حدی که اگر فردی آن حضرت را به جناب جعفر قسم می دادند حضرت می پذیرفتند.

نقل این مستندات تاریخی به این دلیل بود که بگویم در سنّت اسلام، مذاکره کننده از طرف اسلام باید از سرآمدهای ایمان و علم باشد که بتواند در کنار انعکاسِ پیام ها و دردها،آیینه دار صلابت و بزرگی گفتمانی باشد که نمایندگی اش را برعهده دارد.

مذاکره کنندگانی که دل در گرو عظمت واشنگتن دارند و ایمان به روح حاکم بر انقلاب اسلامی ندارند یا ایمانی متزلزل دارند، کجا می توانند و توانستند، نمایندگی شایسته ای برای دفاع از هویت انقلاب اسلامی باشند.

موضع عزت، کلیدواژه تکراری سریال های مذاکره چندین و چندساله نظام

موضع عزت، کلیدواژه تکراری سریال های مذاکره چندین و چندساله نظام است ولی حنجره این عزت همان نمایندگان اعزامی نظام هستند.

بر آقای رییسی فرض است که در کنار تخصص و کارآمدی افراد مذاکره کننده، روح ایمان و باورهای انقلابی تیم مذاکره کننده را سرلوحه انتخاب و انتصاب تیمی که قرار است نمایندگی عزت و اقتدار را داشته باشند،قرار دهد که از دل عزت و اقتدار حاکم بر جلسه با سران کفر، حق ملت را مطالبه گری کنند چرا که وکیل ضعیف،قوی ترین مستندات و دفاعیات را به تباهی خواهد داد و ما نماینده ای می خواهیم که بتواند از اقتدار و افق نگاه رهبرعزیزمان،الگوگیری و جلسات را به سمت عمل گرایی به نفع نظام ببرد.

پیامبر عزیزمان(ص) با همه دلتنگی هایش به جناب جعفر(ع)که شبیه ترین مرد به رسول الله (ص) بود تاثیر و برتری را هدف قرار داد تا بتواند در همان ابتدا،یک کشور را همراه و همگام خود سازد و مذاکره امروزِ افراد منصوب جناب آقای رییسی نه با مثل حبشه های دیروز بلکه با سران روم های دیروز است!
پس ایمانی قوی تر و عزت و منطقی پایدارتر لازمه ابتدایی یک مذاکره منطقی و خدا پسند است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=31528
  • نویسنده : حجت الاسلام وحید حاجی آقازاده

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.