• امروز : چهارشنبه - ۲۲ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 14 October - 2026
کل اخبار 6892

صدای حوزه امروز

تبیین ۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه حلقه دفاع مقدس/ تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و افزایش سرمایه اجتماعی و وحدت و انسجام فراگیر و مبارزه با آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی و اجتماعی پیام تسلیت حضرت آیت‌الله‌ سیستانی به‌مناسبت ارتحال حضرت آیت الله‌ شبیری زنجانی (قدّس سرّه) وضعیت سنجی برنامه های گفت وگومحور (تاک شو) در بازتولید گفتمان عمومی وقتی دعا کردن هم می‌تواند تبدیل به کالای تجاری شود! تأملی در پیگیری انتظارات و توصیه‌های تحولی رهبر شهید به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رساترین تبیین این خوب نیست خواهرم! مدرنیته مهمترین عامل کاهش منزلت اجتماعی روحانیت! تفکیک بین نهاد حوزه و نهاد روحانیت وجه جمع مسائل+ پاسخ استاد پیروزمند حوزه علمیه و مشکل کاهش حضور طلاب! ۱۰ نکته راهبردی برای سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه/ عهد طلاب با خداوند برای ادامه مسیر هزارساله حوزه ضرورت بازآرایی نظام تبلیغ دینی بیعت اعضای انجمن دانش آموختگان مدرسه فقهی امام محمد باقر علیه السلام (تحت اشراف حضرت آیت الله شبیری زنجانی) با مقام معظم رهبری کلیپ تازه منتشر شده از چهلم یکی از کشته شدگان حوادث دی ماه در اصفهان

♥18
جلیلی:

برای فهم دغدغه‌های مردم وقت گذاشته‌ایم/ راه حل رفع مشکلات آماده است

  • کد خبر : 15436
  • 22 خرداد 1400 - 16:51
برای فهم دغدغه‌های مردم وقت گذاشته‌ایم/ راه حل رفع مشکلات آماده است
نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه با یک روز حاضر شدن در بین مردم و با دو گزارش، دغدغه‌های مردم فهمیده نمی‌شود، گفت: در هشت سال گذشته این بنا را داشتیم که در تمام استان‌ها و بسیاری از شهرستان‌ها، روستاها، دانشگاه‌ها، شهرک‌های صنعتی، حضور داشته باشیم و با هزاران ساعت جلسه متعدد با اصناف، اساتید دانشگاه‌ها، دغدغه‌های مردم را فهم کنیم.

به گزارش صدای حوزه، سعید جلیلی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، عصر امروز (شنبه ۲۲ خرداد) در بدو ورود به صداوسیما برای حضور در سومین و آخرین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری که با موضوع «دغدغه‌های مردم» برگزار خواهد شد، در جمع خبرنگاران گفت: دغدغه مردم چیزی نیست که با یک گزارش یا حضور در جمع مردم فهمیده شود؛ بویژه برای کسی که رئیس‌جمهور است.

وی با بیان اینکه رئیس‌جمهور باید دغدغه همه مردم ایران را در همه موضوعاتی که مربوط به دولت است بداند، اظهار داشت: رئیس‌جمهور، وزیر نیست که نیاز باشد فقط یک موضوع را بداند. همچنین صرفاً رئیس یک بخش از مردم نیست، رئیس همه کشور است.

جلیلی با بیان اینکه با یک روز حاضر شدن در بین مردم و با دو گزارش، دغدغه‌های مردم فهمیده نمی‌شود، گفت: در هشت سال گذشته این بنا را داشتیم که در تمام استان‌ها و بسیاری از شهرستان‌ها، روستاها، دانشگاه‌ها، شهرک‌های صنعتی، حضور داشته باشیم و با هزاران ساعت جلسه متعدد با اصناف، اساتید دانشگاه‌ها، دغدغه‌های مردم را فهم کنیم.

وی افزود: بنای ما این بود که بعد از فهم دغدغه‌های مردم، راه حل و پاسخ این مشکلات و دغدغه‌ها را هم مشخص کنیم.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه بسیاری از مشکلات و دغدغه‌های مردم شاید سخت‌تر از کرونا باشد اما شکل کرونا نیست که ناشناخته باشد و راه حلش هم مشخص نباشد، اظهار داشت: وقتی دغدغه‌ها را در این هشت سال شناختیم، پاسخ‌ها را هم مشخص کردیم و اکنون فقط یک اراده جدی می‌خواهد و قدرتی که فراتر از بازی‌های سیاسی و جناحی بتواند این مشکلات را حل کند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=15436

مطالب مرتبط

02آبان
زین‌العابدین خرم رضوی در پیشگاه خدا و مردم شریف آذربایجان شرقی عزیزتر شد
تمجید سعید جلیلی از استاندار سیلی خورده آذربایجان شرقی

زین‌العابدین خرم رضوی در پیشگاه خدا و مردم شریف آذربایجان شرقی عزیزتر شد

29مهر
ضرورت پرهیز رسانه های ارزشی از مشارکت ناخواسته در احیاء یک میّت سیاسی
یادداشتی در مورد فعالیت های محمود احمدی نژاد؛

ضرورت پرهیز رسانه های ارزشی از مشارکت ناخواسته در احیاء یک میّت سیاسی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.