• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

16
مدیرکل جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزه های علمیه:

ایجاد سه مرکز شتاب‌دهنده ویژه استعدادهای حوزوی / ورود استعدادهای درخشان به حوزه علمیه در اولویت قرار گیرد

  • کد خبر : 23821
  • 11 شهریور 1400 - 13:51
ایجاد سه مرکز شتاب‌دهنده ویژه استعدادهای حوزوی / ورود استعدادهای درخشان به حوزه علمیه در اولویت قرار گیرد
توجه به تربیت استعدادهای مدیریتی به عنوان مدیران نظام انقلاب اسلامی نیز یک ضرورت است و می‌توان از بین استعدادهای درخشان حوزه آنان را شناسایی و برای توانمندسازی مدیریتی آنان در زمینه تفکر سیستمی، آینده پژوهشی و حل مسأله برنامه‌ریزی کرد.

به گزارش صدای حوزه، مدیرکل جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزه های علمیه در دیدار ایده پردازان طرح شهید بیاضی زاده اظهار داشت: این مراکز شامل مجموعه  اوجمان و آنام در قم به عنوان فضای پیشرو در فضای حوزه‌های علمیه، مجموعه مهام در مشهد و شمسا در  اصفهان برای شتاب‌دهی به استعدادهای مدیریتی و یا شتاب‌دهنده استعداد برای برداشتن موانع از پیش روی نخبگان بدون دستورالعمل‌های اداری است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت توجه به نخبگان و  شکل گیری مجموعه ای بنام نجم اشاره کرد و افزود: نجم مجموعه ای ثبت شده نیست و در واقع یک دغدغه و هویت و همچنین هدف کلان است که از سال ۹۲-۹۳ فعال شده و مخفف نخبگان جوان مؤمن است که به جای اینکه روی رشد فردی تمرکز کنیم آن را در گروه رشد نخبگان تعریف می‌کنیم.

تاکید مقام معظم رهبری

مدیرکل جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزه های علمیه با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب از ابتدای رهبری خود از سال ۶۸ تا ۹۸  در دیدارهایی که با بزرگان حوزه داشتند، رسیدگی به حوزه و نخبگان را مورد تأکید قرار داده‌اند که این نشان از اهمیت موضوع دارد و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه نخبگان شاه کلید تحقق مطالبات رهبری بوده و کلید تحول به شمار می‌روند، تصریح کرد: خدمت به نخبگان هدف ما است و این استراتژی سبب می‌شود نخبگان مسأله‌های دیگر ما را حل کنند.

ویژگی های نخبگان

این استاد حوزه گفت: نخبه را فردی می‌دانیم که دارای ویژگی‌های اساسی از جمله این که توان تشخیص مسأله را دارد و با خلاقیت و قدرت حل مسأله می‌کند.

وی بیان کرد: ما به عنوان خادم نخبگان به دنبال برداشتن موانع از پیش پای نخبگان هستیم و براین باوریم که چرخه نخبه‌پروری در حوزه روز به روز باید فعال‌تر باشد.

مدیرکل جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: برای نخبه‌پروی در حوزه علمیه باید استعدادهای درخشان را وارد حوزه کنیم. امروزه باید روی ورودی‌های حوزه ساز و کار جدی و جدیدتری سرمایه‌گذاری شود.

وی بیان کرد: پس از جذب استعدادهای درخشان باید شناسایی استعدادهای ویژه در بخش‌های مختلف مورد توجه قرار گرفته و با تعریف مأموریت مشخص امور را دنبال کرده تا به اهداف تعیین شده دست یابیم.

مدیرکل جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با تأکید بر اینکه یک نخبه باید باید از نظر علمی، مهارتی، اخلاقی، بصیرتی و معیشتی مورد توجه قرار گیرد، گفت: همچنین توجه به تربیت استعدادهای مدیریتی به عنوان مدیران نظام انقلاب اسلامی نیز یک ضرورت است و می‌توان از بین استعدادهای درخشان حوزه آنان را شناسایی و برای توانمندسازی مدیریتی آنان در زمینه تفکر سیستمی، آینده پژوهشی و حل مسأله برنامه‌ریزی کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حال حاضر مجموعه‌هایی که تحت عنوان حمایت از نخبگان در حوزه فعال هستند به صورت جهادی امور را دنبال کرده و نیک اندیشان نیز از آنان حمایت می‌کنند که هیچ کدام نیز قرارداد استخدامی و پرداخت ثابت ندارند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=23821

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.