• امروز : پنج شنبه - ۲۳ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 15 October - 2026
کل اخبار 6893

صدای حوزه امروز

مسجد جامع اصفهان یا آتلیه عروس و دامادی؟! تبیین ۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه حلقه دفاع مقدس/ تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و افزایش سرمایه اجتماعی و وحدت و انسجام فراگیر و مبارزه با آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی و اجتماعی پیام تسلیت حضرت آیت‌الله‌ سیستانی به‌مناسبت ارتحال حضرت آیت الله‌ شبیری زنجانی (قدّس سرّه) وضعیت سنجی برنامه های گفت وگومحور (تاک شو) در بازتولید گفتمان عمومی وقتی دعا کردن هم می‌تواند تبدیل به کالای تجاری شود! تأملی در پیگیری انتظارات و توصیه‌های تحولی رهبر شهید به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رساترین تبیین این خوب نیست خواهرم! مدرنیته مهمترین عامل کاهش منزلت اجتماعی روحانیت! تفکیک بین نهاد حوزه و نهاد روحانیت وجه جمع مسائل+ پاسخ استاد پیروزمند حوزه علمیه و مشکل کاهش حضور طلاب! ۱۰ نکته راهبردی برای سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه/ عهد طلاب با خداوند برای ادامه مسیر هزارساله حوزه ضرورت بازآرایی نظام تبلیغ دینی بیعت اعضای انجمن دانش آموختگان مدرسه فقهی امام محمد باقر علیه السلام (تحت اشراف حضرت آیت الله شبیری زنجانی) با مقام معظم رهبری

♥16
معاون فرهنگی و تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران مطرح کرد:

امام حسن(ع) چندین بار تمام دارایی خود را به مردم بخشیدند تا فاصله طبقاتی را از بین ببرند

  • کد خبر : 27192
  • 14 مهر 1400 - 20:24
امام حسن(ع) چندین بار تمام دارایی خود را به مردم بخشیدند تا فاصله طبقاتی را از بین ببرند
امام مجتبی(ع) در بصیرت افزایی و روشنگری و ایجاد زمینه برای فهم جامعه تلاش کردند و همان روش امام علی(ع) را که زمینه را برای حکومت عدل الهی را فراهم می کردند را ادامه داد.

به گزارش صدای حوزه، معصومه ظهیری، معاون فرهنگی و تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در گفت و گویی اظهار داشت: مردم در سایه سار دشمن شناسی و فهم می توانند بصیر شوند.

سیره و روش برخورد امام مجتبی (ع)

با جریان هاوی ادامه داد: امام مجتبی(ع) در بصیرت افزایی و روشنگری و ایجاد زمینه برای فهم جامعه تلاش کردند و همان روش امام علی(ع) را که زمینه را برای حکومت عدل الهی را فراهم می کردند را ادامه داد.

وی با اشاره به خصوصیات اخلاقی سبط اکبر پیامبر امام حسن (ع) بیان داشت: ایشان دومین جانشین پیامبر در سریر امامت و ولایت بود که در عصر نفاق و ریاکاری حکومت بنی امیه به رسالتش عمل کرد.

معاون فرهنگی و تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران اضافه کرد: شیوه برخورد امام مجتبی(ع) اینگونه بود که پرده و نقاب را از حکومت نفاق زده معاویه برداشت و با حلم و بردباری زمینه ساز بلوغ و بالندگی مردم در جامعه شد.

وی با بیان اینکه امام حسن مجتبی(ع) مواسات و یاری گری مردم بود گفت: ایشان با پر کردن شکاف های اجتماعی در زمینه عدالت اجتماعی قدم برداشت.

ظهیری گفت: در زمان حکومت بنی امیه که ثروت اندوزی و زیاده طلبی، باعث شکاف در جامعه و تبعیض بین غنی و فقیر شده بود این امام همام چندین بار تمام دارایی خود را به مردم بخشیدند تا این فاصله طبقاتی را از بین ببرد از این رو به خاطر صفت بخشندگی به کریم اهل بیت(ع) در بین مردان و زنان عالم شناخته شده هستند.

وی به خلق نیکوی امام حسن(ع) اشاره کرد و گفت: در تاریخ روایت های مختلفی در خصوص برخورد این امام بزرگوار با مردم بیان شده است به گونه ای که نقل شده است روزی مردی وارد مسجد شد در حالی که گله مند بود این حضرت، مرد را به سفره خانه حضرت زینب(س) در کوفه دعوت کرد و این کار او باعث جذب مردم شد.

معاون فرهنگی و تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور اضافه کرد: افرادی که به خاطر تبلیغات دشمنان و حکومت معاویه، بدخلقی هایی نسبت به حضرت داشتند با صفا و صمیمت جذب امام حسن مجتبی(ع) می شدند و می گفتند که الحق که شما منتسب به خاندان اهل بیت(ع) هستید.

وی با اشاره به اینکه شیوه زندگی امام حسن مجتبی(ع) همراه با مردم، کنار مردم و در میان مردم بود گفت: ایشان با سیره زندگی اش مردم را به دین خدا جذب می کردند.

ظهیری افزود: امام حسن مجتبی(ع) با اینکه میدانستند معاویه اهل نفاق، دورویی و عدم تعهد است ولی مساله صلح را قبول کرد تا چهره معاویه و حکومتش را به مردم نشان دهد.

وی تاکید کرد: همین رو کردن دست نفاق معاویه، توسط امام مجتبی(ع) زمینه ای ایجاد کرد که فهم و بصیرت مردم جامعه بالا برود و مردم گرد امام حسین(ع) جمع شوند و واقعه عظیم کربلا رقم بخورد.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=27192
  • منبع : خبرگزاری حوزه

مطالب مرتبط

28فروردین
صلح امام حسن (ع) از آنچه که خورشید بر آن می‌تابد با ارزش‌تر است
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی مطرح کرد؛

صلح امام حسن (ع) از آنچه که خورشید بر آن می‌تابد با ارزش‌تر است

28فروردین
حکایتی در باب «حلم» حسنی(ع)
به مناسبت میلاد امام حسن (ع)؛

حکایتی در باب «حلم» حسنی(ع)

27فروردین
سرداری شجاع و سیاستمدار
سیره سیاسی امام حسن(ع):

سرداری شجاع و سیاستمدار

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.