• امروز : چهارشنبه - ۲۲ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 14 October - 2026
کل اخبار 6893

صدای حوزه امروز

مسجد جامع اصفهان یا آتلیه عروس و دامادی؟! تبیین ۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه حلقه دفاع مقدس/ تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و افزایش سرمایه اجتماعی و وحدت و انسجام فراگیر و مبارزه با آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی و اجتماعی پیام تسلیت حضرت آیت‌الله‌ سیستانی به‌مناسبت ارتحال حضرت آیت الله‌ شبیری زنجانی (قدّس سرّه) وضعیت سنجی برنامه های گفت وگومحور (تاک شو) در بازتولید گفتمان عمومی وقتی دعا کردن هم می‌تواند تبدیل به کالای تجاری شود! تأملی در پیگیری انتظارات و توصیه‌های تحولی رهبر شهید به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رساترین تبیین این خوب نیست خواهرم! مدرنیته مهمترین عامل کاهش منزلت اجتماعی روحانیت! تفکیک بین نهاد حوزه و نهاد روحانیت وجه جمع مسائل+ پاسخ استاد پیروزمند حوزه علمیه و مشکل کاهش حضور طلاب! ۱۰ نکته راهبردی برای سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه/ عهد طلاب با خداوند برای ادامه مسیر هزارساله حوزه ضرورت بازآرایی نظام تبلیغ دینی بیعت اعضای انجمن دانش آموختگان مدرسه فقهی امام محمد باقر علیه السلام (تحت اشراف حضرت آیت الله شبیری زنجانی) با مقام معظم رهبری

♥16
درباره قصه ای که هیچگاه درست بیان نشد!

صهیونیست ها اقدامات اجداد خود در ترور حضرت عیسی(ع) را پنهان می کنند

  • کد خبر : 23303
  • 07 شهریور 1400 - 12:46
صهیونیست ها اقدامات اجداد خود در ترور حضرت عیسی(ع) را پنهان می کنند
نادر طالب‌زاده در صفحه اینستاگرام خود نوشت که در فیلم "بشارت منجی" حقیقت مهمی که درباره حضرت مسیح و توطئه یهودیان برای نابودی او بود را بیان کرده است اما این نکته توسط رسانه‌های دنیا به‌علت کنترل صهیونیست‌ها سانسور می‌شود.

به گزارش صدای حوزه، نادر طالب‌زاده منتقد و برنامه‌ساز تلویزیونی در صفحه اینستاگرام خود درباره “بازنمایی منحرفانه مسیح در سینمای هالیوود” پستی را منتشر کرد.

طالب‌زاده در این پست با اشاره به عدم پرداخت رسانه‌های دنیا به این حقیقت که چه کسانی برنامه قتل مسیح (ع) را طراحی کردند، می‌نویسد که در فیلم بشارت منجی این حقیقت را بیان کرده است.

طالب‌زاده می‌گوید که “تا به حال مسیحیان این را نشنیدند و ما می‌خواستیم حرفی بزنیم که تا به حال نشنیدند.”

او شمشیر بدستان مقدس‌مآب را یهودیان افراطی مانند شخصیت معاصر اسرائیل می‌داند و می‌گوید: “در این فیلم گروه افراطیون تندرو و شمشیر به دست و خنجرکشان مقدس، افرادی از نوع بگین و اریل شارون و… هستند که یهودی‌اند.

افراطیون خنجر به دست که در تاریخ به آنها zealots می‌گویند یا غیوران که در واقع ولی خدا در میان آن‌ها است و با او کاری ندارند؛ چون حقیقت طلب نیستند و حقیقتی را نمی‌خواهند و فقط نفع خودشان را می‌خواهند و این را ما توانستیم در فیلم بیاوریم.”

او با بیان اینکه این گروه تندرو در فیلم‌های هالیوودی سانسور شده‌اند آنها را مانند خوارج در تاریخ اسلام معرفی می‌کند.

این مستند ساز انقلابی در بخش دیگری از پست اینستاگرامی‌اش “امپراطروی روم در اورشلیم را بازیچه دست یهودی‌ها” معرفی می‌کند و می‌گوید که “یهودیان پول فراوانی می‌دهند که حضرت مسیح را رومی‌ها دستگیر کنند. رومی‌ها می‌گویند شما چرا خودتان دستگیرش نمی‌کنید؟ آنها می‌گویند که ما از پس محبوبیت او برنمی‌آییم. او محبوب است و شما که بیگانه هستید، او را دستگیر کنید.”

طالب‌زاده در واقع از توطئه‌کاری یهودیان برای حذف حضرت مسیح  و حقیقت چه در تاریخ زندگی این پیامبر و چه در تاریخ معاصر در فیلم بشارت منجی پرده‌بردای می‌کند و می‌نویسد که “این موضوع را تا به حال از مسیحی‌ها نشنیده‌ایم چون هر وقت می‌خواهند این حرف‌ها را بگویند، باید از یک رسانه‌ای بگویند اما چون رسانه‌ها در دست صهیونیست‌ها است [این موضوع گفته نمی‌شود]. بنابراین قصه مسیح، هیچ وقت درست بیان نشده است.»

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=23303
  • منبع : تسنیم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.