• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

9
معاون سازماندهی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اعلام کرد:

تغییر و جابه‌جایی ۵۴ درصدی ائمه جمعه با ملاک ارزیابی عملکرد

  • کد خبر : 25033
  • 22 شهریور 1400 - 16:48
تغییر و جابه‌جایی ۵۴ درصدی ائمه جمعه با ملاک ارزیابی عملکرد
مسأله‌محوری و حرکت به سمت برنامه، مبنای تغییر و جابه‌جایی ائمه جمعه است و ۵۴ درصد این تغییرات و جابه‌جایی‌ها با ملاک جوانی و بومی‌گزینی اتفاق افتاده است.

به گزارش صدای حوزه، حجت‌الاسلام علی نوری گفت: ۸۹۱ امام جمعه در ۴۱۹ شهرستان و ۴۷۲ شهر، بخش و دهستان فعالیت می‌کنند که طی سه سال و نیم گذشته، ۲۱۶ تن از آنان به دلیل بازنشستگی، درگذشت، استعفا یا کنار گذاشتن از مسؤولیت، این موقعیت را به کلی ترک کرده‌اند.

وی افزود: همچنین ۲۹۱ مورد جابه‌جایی بین امامان جمعه صورت گرفته و ۱۹۳ امام جدید و جوان در این مدت مشغول به کار شده‌اند که ۶۱ درصد از آن‌ها بر اساس مؤلفه «بومی‌گزینی» در جایگاه امام جمعه قرار گرفته‌اند و این تغییر و جابه‌جایی حدود ۵۴ درصد از تغییرات سه و نیم سال گذشته را شکل می‌دهد؛ به گونه‌ای که هم‌اکنون، معدل سنی ائمه جمعه سراسر کشور به ۴۹ سال نزدیک شده است.

حجت‌الاسلام نوری همچنین گفت: شورای سیاستگذاری ائمه جمعه یک جمع ۸ نفره است که در مدت حدود یک هزار و ۲۵۰ روز گذشته ۱۱۶۴ مصوبه داشته تا جایگاه امام جمعه را به سمت مسأله‌محوری و برنامه‌داری سوق دهد. امامان جمعه باید مسائل شهر خودشان را مطابق برنامه ارائه شده در یک سامانه اختصاصی ثبت و عرضه کنند که در همین زمینه ۱۳ هزار و ۸۰۰ مسأله در این سامانه به ثبت رسیده و ۹۰ درصد ائمه جمعه، مسائل و مشکلات شهر و منطقه خود را در آن درج کرده‌اند. آن‌ها همچنین وظیفه دارند علاوه بر ثبت مسائل، اقدامات خودشان را هم در همان سامانه به ثبت برسانند.

وی در پایان اظهار داشت: محاسبه عملکرد و همچنین گزارش‌های میدانی ستاد ائمه جمعه از مردم، دستگاه‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد و در نهایت حضور امامان جمعه در شهر و محل امامت و نیز در دسترس بودن او برای اهالی منطقه از ملاک‌های تغییر و جابه‌جایی آنان طی سه گذشته بوده است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=25033
  • منبع : خبرگزاری فارس

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.