• امروز : سه شنبه - ۳۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 6490

صدای حوزه امروز

تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد! «حوزه» نهاد فرا ساحتی با درون‌مایه و رویکرد تمدنی و وظیفه‌مند در برابر جامعه، جهان معاصر و انقلاب/ حوزه پیشرو و سرآمد در کنار ملت است حوزه پیشرو و سرآمد حوزه های علمیه؛ حافظان دین‌داری مردم در طوفان مدرنیته مشکلات حوزه و روحانیت در نگاه استاد علی صفایی حوزه علمیه قم از تأسیس تا صدسالگی؛ فرازها، فرودها، چالش‌ها و راهکارها رمزگشایی از اهداف آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در تأسیس حوزه قم حوزه، قدیمی‌ترین، ماناترین و مردمی‌ترین نهاد اجتماعی/ نمونه‌ای برای پیاده‌سازی موفق مردمی‌سازی در جامعه اسلامی

7
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مطرح کرد؛

نشان؛ مرجعی برای انتخاب اسباب‌بازی مناسب برای کودکان و نوجوانان

  • کد خبر : 39500
  • 24 اسفند 1400 - 14:24
نشان؛ مرجعی برای انتخاب اسباب‌بازی مناسب برای کودکان و نوجوانان
مهدی علی‌اکبرزاده مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی از راه‌اندازی نشان بعنوان مرجعی برای انتخاب اسباب‌بازی مناسب برای کودکان و نوجوانان توسط والدین خبر داد.

به گزارش صدای حوزه، مهدی علی‌اکبرزاده مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی از راه‌اندازی نشان بعنوان مرجعی برای انتخاب اسباب‌بازی مناسب برای کودکان و نوجوانان توسط والدین خبر داد.

علی‌اکبرزاده در این مراسم گفت: خیلی وقت‌ها ما والدین در زمینه انتخاب اسباب‌بازی فقیریم، دست بچه را می‌گیریم به اسباب‌بازی فروشی می‌بریم و از خود بچه می‌پرسیم که کدام را می‌خواهی و او بر اساس رنگ و… انتخاب می‌کند که این خیلی خطرناک است.

او افزود: ما به مرجعی نیازمندیم که آنجا ببینیم چه نوع اسباب‌بازی با چه مشخصاتی برای چه کسی مناسب است.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان از ورود این نهاد به این عرصه به همراه شورای نظارت بر اسباب‌بازی خبر داد و از دانشگاه‌ها و متخصصان دعوت کرد که در ایجاد فضایی برای انتخاب اسباب‌بازی با طبقه‌بندی مشخص برای کودکان و نوجوانان کمک کنند.

روز گذشته نیز آیدین مهدی‌زاده دبیر هفتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی در یکی از نشست‌های تخصصی این جشنواره خبر داد که سامانه بررسی و اعتباریابی اسباب‌بازی‌ها از بهار سال ۱۴۰۱ در رابطه با تأثیر شناختی اسباب‌بازی‌ها بر کودکان آغاز به‌کار خواهد کرد که با ارائه “نشان” تأثیر شناختی بر کودکان را مشخص خواهد کرد و نشان خواهد داد که کدام اسباب‌بازی به چه دردی خواهد خورد.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=39500
  • منبع : تسنیم

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.