• امروز : چهارشنبه - ۲۶ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 17 September - 2025
کل اخبار 6564

صدای حوزه امروز

جای خالی علمای بزرگ مسجدی در شهر مقدس قم! تأملی در سیستم مدیریتی رسانه گریز، نظارت گریز و غیرشفاف حوزه! نشست خبری همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی و روز بزرگداشت علامه مصباح یزدی(ره) برگزار گردید راه بازکن های خیره‌سر و سازمان‌های فرهنگی بی‌ثمر! پاسخ مرکز خدمات به برخی سوالات درباره بیمه تکمیلی بعد از پایان مهلت ثبت نام! دو ویژگی اساسی روحانیت موفق / تمجید از برپایی درس‌های اخلاق در مساجد قم آیا روحانیت توانسته با تحولات جامعه همگام شود؟ آیا سرمایه اجتماعی روحانیت رو به افول است؟ لزوم اتخاذ رویکرد کیفی در گزارش های تبلیغی / کار خودجوش شما در صدای حوزه بسیار باارزش است! پاسخگویی به روش مرکز خدمات! شروع فعالیت های فرهنگی با دختران اغتشاشگر/ یک سال در مسجد ممنوع‌المنبر شدم موسیقی عرفانی یا عرفان موسیقی؛ مسأله اینست! پاسخ انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم به بیانیه تسلیم جبهه اصلاحات نقدی بر نقد بی پرده خانم اسماعیل زاده به صحبت های استاد پناهیان در باب امر به معروف و نهی از منکر

8
تغذیه اصولی در ماه مبارک رمضان؛

پرخوری و زیاده روی بلای جان روزه دار!

  • کد خبر : 40365
  • 20 فروردین 1401 - 11:43
پرخوری و زیاده روی بلای جان روزه دار!
در حالی‌که روزه تاثیر مثبتی بر سلامتی دارد، زیاده روی در خوردن مواد غذایی در طول وعده های سحری و افطار می‌تواند سلامت را به خطر اندازد.

به گزارش صدای حوزه، پرخوری یا زیاده روی در خوردن هر وعده غذایی سحری و افطار توسط روزه دار، همچنین انتخاب مواد غذایی نامناسب می تواند منجر به نفخ و ناراحتی گوارشی شود و بر متابولیسم بدن نیز تاثیر بگذارد.

مصرف این مواد غذایی در طول ماه رمضان توصیه نمی‌شود:

*غذاهای شور، شیرین، چرب یا سرخ شده: چنین غذاهایی می توانند باعث کم آبی بدن و احساس تشنگی زیاد در طول روز شوند.

*غذاهای بسته بندی شده و فرآوری شده: باید از مصرف آب میوه های بسته بندی شده خودداری کرد زیرا نسبت به مواد دیگر حاوی قند بیشتری هستند.

*نوشیدنی های حاوی کافئین مانند چای، قهوه، نوشابه و غیره.

مواد غذایی مناسب برای وعده غذایی سحری:

برای سحری، مواد غذایی متعادل حاوی مقدار کافی پروتئین و فیبر مصرف کنید تا برای مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید.

مصرف خوراکی‌هایی همچون خشکبار، دانه ها و میوه ها پیشنهاد می‌شود.

مواد غذایی مناسب برای وعده غذایی افطار:

به گفته متخصصان داشتن یک افطار متعادل مهم است زیرا در این وعده غذایی ذخایر انرژی مجدد تامین می‌شود و به حفظ روزه در روز بعد کمک می کند. ضرورت دارد افراد بیشتر از غذاهای مناسبی مصرف کنند که مواد مغذی مورد نیاز بدن تامین شود.

به گزارش روزنامه ایندین اکسپرس، مصرف غلات کامل، سبزیجات، عدس و چربی های سالم که حاوی اسیدهای چرب تک و چند غیراشباع و منابع پروتئینی مانند شیر، ماست، لوبیا، حبوبات، تخم مرغ و گوشت بدون چربی مانند مرغ در این وعده غذایی توصیه می‌شود.

برخی از بایدها و نبایدهای روزه داری در ماه رمضان

*تامین آب مورد نیاز بدن: با نوشیدن آب کافی در طول شب برای روزه داری آماده شوید همچنین مصرف انواع میوه ها و سبزیجات به تامین آب مورد نیاز بدن کمک می‌کند.

*وعده غذایی سحری را حذف نکنید: این وعده غذایی است که انرژی بدن را در طول روز حفظ می‌کند.

*به میزان مواد غذایی مصرفی همچنین کیفیت آن توجه کنید. خوردن تنها دو وعده غذایی بسیار سنگین (اوایل صبح سپس شب) می تواند متابولیسم را به هم بزند و باعث افزایش وزن ناسالم شود.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=40365
  • منبع : ایسنا

مطالب مرتبط

26اردیبهشت
نقطه ثقل دشمن‌ شناسی قرآنی
تمرکز بر کشاورزی؛

نقطه ثقل دشمن‌ شناسی قرآنی

21اردیبهشت
پیش‌بینی کمبود شدید غذا و خطر قحطی در اروپا و آفریقا
ترکش های آتش جنگ روسیه و اوکراین بر بازار مواد غذایی؛

پیش‌بینی کمبود شدید غذا و خطر قحطی در اروپا و آفریقا

18اردیبهشت
جای خالی “رمضان” در سریال های ماه رمضان ۱۴۰۱
نگاهی به سریال‌های رمضان ۱۴۰۱؛

جای خالی “رمضان” در سریال های ماه رمضان ۱۴۰۱

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.