• امروز : چهارشنبه - ۲۴ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 15 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

18
تأکید حجت الاسلام خاموشی بر تلاش برای تحقق شعار سال؛

پشتیبانی حداکثری سازمان اوقاف از تولید دانش بنیان

  • کد خبر : 7826
  • 08 فروردین 1400 - 12:52
پشتیبانی حداکثری سازمان اوقاف از تولید دانش بنیان
حجت الاسلام والمسلمین خاموشی در پیامی سازمان اوقاف را در سال جدید با تمام امکانات و ظرفیت، پشتیبان و حامی تولید مبتنی بر دانش بومی خواند.

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در پیامی ظرفیت موقوفات و بقاع متبرکه را برای تحقق شعار «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» بسیار مهم ارزیابی کرد و یادآور شد که سازمان اوقاف همچون دو سال اخیر در سال جدید نیز با تمام امکانات و ظرفیت خود پشتیبان و حامی تولید مبتنی بر دانش بومی خواهد بود.

در متن این پیام آمده است:

اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی چند سال پی در پی در عید نوروز کلیدواژه تولید را در نامگذاری سال‌ها تکرار می‌کنند حکمتی دارد که باید به درستی برای مسئولان و مردم تبیین و موشکافی شود.

این دغدغه‌مندی و تاکید چندباره معظم له برای رونق گرفتن تولید نشان می‌دهد که وضعیت تولید در کشور علی‌رغم همه تلاش‌هایی که انجام شده هنوز تا حد مطلوب فاصله دارد و استقلال و پیشرفت ایران اسلامی از رونق گرفتن تولید داخلی میسر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: سهم ناچیز حوزه از موقوفات قم

امروز باید نیازهای کشور را در داخل تأمین کنیم و این مهم با تخصیص سرمایه در بخش تولید میسر خواهد شد، در این راستا در سال جدید نیز سازمان اوقاف از تمام ظرفیت خود برای تولید دانش بومی استفاده خواهد کرد چرا که این دانش بومی است که قدرت و سطوت و رونق اقتصادی به همراه می‌آورد.

یکی از موانع بزرگ تولید در داخل کشور کمبود سرمایه برای حمایت از تولیدکنندگان است. سازمان اوقاف و امور خیریه آماده سرمایه‌گذاری و پشتیبانی مالی از همه محصولات دانش‌بنیان پس از مرحله تجاری‌سازی است چنانکه تا به امروز نیز با ۳۰۰ شرکت دانش بنیان وارد مذاکره شده و با برخی از آنها وارد مرحله مشارکت و سرمایه گذاری شده است.

هریک از مجموعه‌های دانش‌بنیان که به حرکت می‌افتند مشکلی از مشکلات اقتصادی کشور حل خواهد شد. ظرفیت بزرگ موقوفات و بقاع متبرکه می‌تواند در جهت ارزان‌سازی کالاها و کمک به معیشت مردم به کار گرفته شود.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=7826
  • منبع : مهر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.