• امروز : سه شنبه - ۲۷ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 18 November - 2025
کل اخبار 6617

صدای حوزه امروز

نشست علمی پیرامون اندیشه سیاسی میرزای نائینی قدردانی از خدمات تاریخی و اثرگذار تیپ امام جعفر صادق علیه‌السلام/ تأکید بر همکاری و تدوین برنامه مشترک فقه الجهاد/ امنیت و آسایش در پرتو مبارزه و اِعمال قدرت رسالت حوزه علمیه، تمدن‌سازی یا مجتهدپروری نگاهی به نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف تبیین تفاوت‌های میان استنباط فقهی رایج و استنباط معارف تبلیغی وقتی تبلیغ دین، اولویت اول یک روحانی می شود! افتتاحیه گردهمایی آموزشی-توجیهی معاونین تبلیغ استان‌ها و رابطین خواهر مدارس امین بیانیه ی حوزه علمیه کرمان جهت برخورد قانونی با عوامل و مسببان این هنجارشکنی امتدادهای کلامی و الهیاتی غزه! آگهی انجام نماز و روزه و نوشتن وصیت نامه و خواندن زیارت عاشورا و خواندن اذکار مخصوص برای رسیدن به حاجات و انجام مشاوره توسط یک امام جماعت! بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو!

9
تولیت آستان قدس رضوی:

هدف تاسیس دانشگاه امام رضا ارائه الگوی شاخص است

  • کد خبر : 6508
  • 24 اسفند 1399 - 10:30
هدف تاسیس دانشگاه امام رضا ارائه الگوی شاخص است
تولیت آستان قدس رضوی ارائه الگوی شاخص از کیفیت آموزش مبتنی بر آموزه‌های اسلامی را مهمترین هدف تأسیس دانشگاه امام رضا(ع) دانست.
به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در جلسه هیات امنای دانشگاه امام رضا(ع) که با حضور نمایندگان وزرای علوم و بهداشت و درمان برگزار شد افزود: آستان قدس رضوی وظیفه‌ای در قبال تأسیس دانشگاه یا مدرسه ندارد، وظیفه این آستان مقدس معطوف به زائر، زیارت و نشر و تعمیق معارف اهل بیت (ع) است، مگر اینکه با تأسیس این مراکز بتواند الگوی اسلامی به دیگران در راستای وظایف فرهنگی و علمی خود ارائه دهد.
وی با بیان اینکه دانشگاه امام رضا(ع) منتسب به عالم آل محمد (ص) است، لذا جایگاه علمی آن نیز باید در تراز این انتساب باشد، ادامه داد: کشور از حیث تعداد دانشگاه و مراکز آموزشی شرایط مناسبی دارد و از این نظر کمبودی احساس نمی‌شود، از این رو دانشگاه امام رضا(ع) بیش از توجه به مسائل کمی، باید بتواند خلاءهای کیفی را پر کند و از هر جهت در سطح عالی باشد.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: مسوولان دانشگاه امام رضا (ع) باید با برنامه‌ریزی و تهیه زمان بندی مشخص این دانشگاه را به جایگاهی در تراز برترین دانشگاه‌های کشور برسانند و برای نیل به این هدف آستان قدس رضوی به میزان امکانات آمادگی کامل برای مساعدت و یاری این مرکز علمی دارد.
وی با بیان اینکه بیش از توسعه کمی توجه به کیفیت آموزشی و حرکت به سوی رفع نیازهای کشور و منطقه از نظر تربیت نیروی متخصص و کارآمد در این دانشگاه مدنظر است، افزود: هدف این دانشگاه باید تربیت دانش‌آموختگان متخصص، ممتاز و شاخص باشد که بتوانند در کشور و منطقه در حوزه‌های علمی، معنوی و فرهنگی تاثیرگذار باشند.
حجت الاسلام مروی مزیت دانشگاه امام رضا (ع) را مزین بودن آن به نام عالم آل محمد (ص) و انتساب آن به آستان قدس رضوی دانست و ادامه داد: انتساب این دانشگاه به آستان قدس رضوی وجه تمایز و سرمایه بزرگ و ظرفیت عظیم معنوی این دانشگاه است که باید به نحو شایسته از آن بهره‌برداری شود.
لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=6508

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.