• امروز : چهارشنبه - ۲۲ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 14 October - 2026
کل اخبار 6892

صدای حوزه امروز

تبیین ۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه حلقه دفاع مقدس/ تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و افزایش سرمایه اجتماعی و وحدت و انسجام فراگیر و مبارزه با آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی و اجتماعی پیام تسلیت حضرت آیت‌الله‌ سیستانی به‌مناسبت ارتحال حضرت آیت الله‌ شبیری زنجانی (قدّس سرّه) وضعیت سنجی برنامه های گفت وگومحور (تاک شو) در بازتولید گفتمان عمومی وقتی دعا کردن هم می‌تواند تبدیل به کالای تجاری شود! تأملی در پیگیری انتظارات و توصیه‌های تحولی رهبر شهید به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رساترین تبیین این خوب نیست خواهرم! مدرنیته مهمترین عامل کاهش منزلت اجتماعی روحانیت! تفکیک بین نهاد حوزه و نهاد روحانیت وجه جمع مسائل+ پاسخ استاد پیروزمند حوزه علمیه و مشکل کاهش حضور طلاب! ۱۰ نکته راهبردی برای سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه/ عهد طلاب با خداوند برای ادامه مسیر هزارساله حوزه ضرورت بازآرایی نظام تبلیغ دینی بیعت اعضای انجمن دانش آموختگان مدرسه فقهی امام محمد باقر علیه السلام (تحت اشراف حضرت آیت الله شبیری زنجانی) با مقام معظم رهبری کلیپ تازه منتشر شده از چهلم یکی از کشته شدگان حوادث دی ماه در اصفهان

♥28
مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی:

کسانی که یارانه دریافت نکرده اند می توانند اعتراض کنند

  • کد خبر : 42508
  • 21 اردیبهشت 1401 - 11:01
کسانی که یارانه دریافت نکرده اند می توانند اعتراض کنند
مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی گفت: کسانی که یارانه‌ به حساب آنها واریز نشده و فکر می‌کنند که مستحق هستند، می‌توانند اعتراض خود را در «سامانه رسیدگی به درخواست کمک حمایت معیشتی و یارانه نقدی»‌ وزارت تعاون ثبت دهند.

به گزارش صدای حوزه، مصطفی قمری‌وفا درباره اصلاح یارانه‌ها و واریز یارانه نقدی بیان کرد: این یارانه‌های کمک معیشتی همانگونه که گفته شد تجمیع همه یارانه‌های قبلی است.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا برای برخی رقم واریز شده کمتر از رقم اعلامی است؟ گفت: این موضوع در حیطه اختیارات سازمان هدفمندی یارانه‌ها است اما آنگونه که من پیگیری کرده‌ام سازمان هدفمندی قسط وام کرونایی را از این مبلغ کم کرده است.

مبلغ یارانه واریزی فعلا قابل برداشت نیست

مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی تأکید کرد: این رقم واریزی فعلاً بلوکه است و تا روزی که اعلام رسمی اصلاح یارانه‌ها شود قابل برداشت نیست و پس از آن قابل برداشت خواهد بود.

وی گفت: کسانی که این یارانه‌ها به حساب آنها واریز نشده و فکر می‌کنند که مستحق هستند، می‌توانند اعتراض خود را در «سامانه رسیدگی به درخواست کمک حمایت معیشتی و یارانه نقدی»‌ ثبت دهند.

خانوارهای تک‌نفره اقشار متوسط جامعه پیش از این ماهانه حدود ۱۰۰ هزار تومان یارانه (نقدی و معیشتی) دریافت می‌کردند که با رقم پرداختی توسط دولت سیزدهم (۳۰۰ هزار تومان) رقم دریافتی آنها ۳ برابر خواهد شد.

‌یارانه خانوارهای دونفره اقشار متوسط پیش از این ماهانه حدود ۱۹۴ هزار تومان بود که هم‌اکنون به ۶۰۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت و بیش از ۳ برابر خواهد شد.

‌یارانه دریافتی خانوارهای سه نفره نیز حدود ۲۷۴ هزار تومان بود که هم‌اکنون به ۹۰۰ هزار تومان افزایش یافت و ۳.۳ برابر شده است.

‌همچنین یارانه خانوارهای چهارنفره که پیش از این ۳۵۴ هزار تومان بود به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده و ۳.۴ برابر شده است.

یارانه خانوارهای پنج‌نفره به بالا نیز بیش از ۳.۵ برابر شده است.

بیشتر بخوانید:

پرداخت یارانه مستقیم به مردم برای جبران حذف آرد یارانه‌ای

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=42508
  • منبع : خبرگزاری فارس

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.