• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
کل اخبار 6830

صدای حوزه امروز

هشدار های زیاده از حد برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید بیانیه فعالان بین الملل حوزه های علمیه نسبت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ضرورت حفظ جایگاه کانونی شورای عالی فضای مجازی برای ثبت‌نام در حوزه، مشاوره رایگان بگیر! ماهیت انعطاف پذیر روحانیت و حوادث زمانه! پیام تقدیر و سپاس از سوی ریاست حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون بیانیه‌ای خطاب به علمای اخلاق و تربیت در جهان اسلام به نظر میاد امشب ترامپ تا حدودی در ایجاد شکاف داخلی موفق بوده! بیانیه آیت الله اراکی در واکنش به اظهارات رئیس الأزهر پیرامون اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس پیام آیت‌الله اعرافی در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان و مردم قهرمان بیانیه جمعی از اساتید و فضلای باورمند به تحول حوزه‌های علمیه + لیست اسامی پیام آیت‌الله اعرافی در اعلام بیعت حوزه و حوزویان با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بیعت شورای هنر حوزه‌های علمیه و هنرمندان حوزوی با حضرت امام خامنه ای + اسامی ۹۱۱ هنرمند حوزوی خاطره ای درس آموز از رفتار مدبرانه رهبر شهید انقلاب(رض) درباره آیت الله جناتی شاهرودی

31
هتاکی ها در سوئد ادامه دارد؛

اینبار تخریب مقبره مسلمانان+ تصاویر

  • کد خبر : 42239
  • 15 اردیبهشت 1401 - 13:37
اینبار تخریب مقبره مسلمانان+ تصاویر
پس از آنکه افراط‌گرایان اقدام به هتک حرمت قرآن کریم در سوئد کردند، گزارش‌ها حاکی از آن است که افراط‌گرایان سوئدی اقدام به تخریب مقبره مسلمانان در شهر مالمو کردند.

به گزارش صدای حوزه، شبکه خبری الجزیره خبر داد که افراط گرایان سوئدی روز سه‌شنبه اقدام به تخریب قبر مسلمانان در شهر مالمو در سوئد کرده‌اند.

این در حالی است که افراط گرایانه سوئدی طی روزهای گذشته چند مرتبه، به هتک حرمت قرآن پرداخته بودند.

روز گذشته نیز «راسموس پالودان» سیاستمدار دانمارکی-سوئدی هنگامی که می‌خواست جلدی از کلام‌الله مجید را در مسجدی در شهر «اوپسالا» در سوئد آتش بزند، با واکنش عده‌ای از مسلمانان خشمگین مواجه شد.

پیش‌تر در طول آخر هفته پالودان در چند مکان در سراسر سوئد دست به این اقدام شنیع زده بود. او همچنین در نظر داشت که در روز اول ماه مه (یکشنبه) برای انجام تظاهرات و هتک حرمت علیه قرآن کریم از مقام‌های سوئدی مجوز بگیرد اما پلیس این کشور درخواست وی را به دلیل همزمانی تظاهرات مدنظر او با روز جهانی کارگر رد کرد.

در ماه آوریل، این سیاستمدار اسلام‌ستیز در حین سفر دور سوئد در آستانه انتخابات پارلمانی، با اجازه مقامات این کشور به اقدامات مشابهی در هتک حرمت قرآن کریم دست زد. اواخر فروردین ماه بود که هتک حرمت علیه قرآن کریم در سوئد باعث اعتراضات در چند شهر این کشور شد و کشورهای مختلف اسلامی و عربی با صدور بیانیه و برخی از آن‌ها هم با  فراخواندن سفیر سوئد در کشورهای خودشان، این هتک حرمت را محکوم کردند.

به دنبال خبرساز شدن هتک حرمت علیه قرآن کریم، هفته گذشته در مقابل ساختمان پارلمان سوئد تظاهرات اعتراضی برپا شد. معترضان که طبق گزارش‌ها حدود ۵۰۰ نفر بودند، پلاکاردها و نوشته‌هایی را با این محتوا در دست داشتند: «آتش زدن کتاب مقدس قرآن را متوقف کنید» و «به توهین کردن علیه مسلمانان پایان دهید».

به نوشته اسپوتنیک، در عید پاک، اقدامات او اعتراضات و ناآرامی‌های گسترده‌ای را در سوئد در پی داشت که منجر به مجروح شدن ۲۶ پلیس و بازداشت حداقل ۴۰ نفر از جمله افراد کم سن شد. خسارات ناشی از اعتراضات در تعدادی از شهرهای سوئد از استکهلم پایتخت تا مالمو در جنوب میلیون‌ها کرون هزینه برآورد شده است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=42239
  • منبع : فارس

مطالب مرتبط

01خرداد
تلاش بی‌مانند ایران برای اتحاد مسلمین ستودنی است
امام جمعه شهر دهلی هندوستان در قم؛

تلاش بی‌مانند ایران برای اتحاد مسلمین ستودنی است

29اردیبهشت
بررسی فقهی حقوقی اتانازی (مرگ خودخواسته)
در برنامه فقه پویا صورت گرفت؛

بررسی فقهی حقوقی اتانازی (مرگ خودخواسته)

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.