• امروز : پنج شنبه - ۳۰ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 21 August - 2025
کل اخبار 6539

صدای حوزه امروز

پاسخ انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم به بیانیه تسلیم جبهه اصلاحات نقدی بر نقد بی پرده خانم اسماعیل زاده به صحبت های استاد پناهیان در باب امر به معروف و نهی از منکر طلبه خبرنگاری که شیفته آموختن بود / روزت مبارک محمد جان! عدالت آموزشی و چالش‌های ساختاری در حوزه علمیه از منظر استاد وکیلی آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی!

14
در پی آزادسازی توهین علیه روسیه در پلتفرم های متا:

سفارت روسیه از واشنگتن خواست تا «فعالیت های افراطی» شرکت متا را متوقف کند

  • کد خبر : 39391
  • 21 اسفند 1400 - 18:42
سفارت روسیه از واشنگتن خواست تا «فعالیت های افراطی» شرکت متا را متوقف کند
متا مالک فیس بوک و اینستاگرام به این دو شبکه اجتماعی اجازه داده تا توهین ها، تهدیدها و فحاشی های کاربران خطاب به روس ها را منتشر کرده و آنها را حذف نکنند.

یه گزارش صدای حوزه، متا مالک فیس بوک و اینستاگرام به این دو شبکه اجتماعی اجازه داده تا توهین ها، تهدیدها و فحاشی های کاربران خطاب به روس ها را منتشر کرده و آنها را حذف نکنند.

کاربران از این پس، بدون نگرانی از حذف پست ها و مطالب خود می توانند خواستار اعمال خشونت بر علیه روس ها و سربازان روس شوند.

بر اساس محتوای ایمیل های داخلی، این دو شبکه اجتماعی همچنین به طور موقت به برخی از پست‌هایی که حاوی آرزوی مرگ برای ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه یا الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهور بلاروس هستند، اجازه انتشار می دهند.

سخنگوی متا در بیانیه‌ای گفت: در نتیجه تهاجم روسیه به اوکراین، ما به طور موقت برای برخی اشکال بیان سیاسی که معمولاً قوانین ما را نقض می کند، مانند درخواست برخورد خشونت آمیز با روس ها مانند بیان “مرگ بر مهاجمان روس” استثنا قائل شده ایم. ولی هنوز درخواست‌ برای اعمال خشونت بر علیه غیرنظامیان روسی مجاز نیست.

در واکنش به این تحولات، سفارت روسیه در ایالات متحده از واشنگتن خواست تا «فعالیت های افراطی» شرکت متا را متوقف کند. سفارت روسیه در آمریکا در پیامی در توییتر خود نوشت: «کاربران فیس‌بوک و اینستاگرام به صاحبان این پلتفرم‌ها حق تعیین معیارهای حقیقت را ندادند و این دو شرکت ملت‌ها را در مقابل یکدیگر قرار دادند».

تغییرات موقت سیاست متا در مورد مجاز بودن درخواست خشونت علیه سربازان روسی در ارمنستان، آذربایجان، استونی، گرجستان، مجارستان، لتونی، لیتوانی، لهستان، رومانی، روسیه، اسلواکی و اوکراین اعمال می شود.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=39391
  • منبع : فارس

مطالب مرتبط

22اردیبهشت
ترور شیرین ابوعاقله تجاوز نمایان به آزادی رسانه هاست
رییس کل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو ایران:

ترور شیرین ابوعاقله تجاوز نمایان به آزادی رسانه هاست

30بهمن
آزادی بیان و قلم، بایسته ای اساسی برای پویایی جهاد تبیین
12دی
درس بزرگی که پلتفرم های خارجی در پی ترور حاج قاسم دادند
یادداشتی در پی حذف پست های مربوط به حاج قاسم توسط شبکه های اجتماعی خارج‌پایه؛

درس بزرگی که پلتفرم های خارجی در پی ترور حاج قاسم دادند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.